מצטער שלא באתי למפגש פשוט

bad religion

New member
יוסלס איי די/בצפר/7% מחר(!!!)בבארבי

חשוב שכולכם תבואו כדי שיהיה ממש בלאגן. תודה!!!

פרקשון

New member
שלושה שירים חדשים באתר הרשמי

www.sheygets.co.il כנסו לאזור ההורדות אם אין את השירים שם תעשו ריפרש תהנו

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo1.gif

נועה כהן-רז באום, יוצרת, מבצעת ומספרת סיפורים תתארח ב-21:00 בפורום מספרי סיפורים. שרשרו לה כבר עכשיו שאלות בפורום! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=657&msgid=68898476
לתוכנית חדשה בערוץ 2 דרושים שרוטים! אם אתם מנפחים קונדומים, שרים מאיה בוסקילה בגרעפסים, מקפיצים ביצה על הראש או שיש לכם תחביב לא שגרתי במיוחד- מקומכם איתנו! אה, כן: כדאי שתהיו צעירים/ות בני 12-22 ורצוי מאזור המרכז. השאירו הודעה (ורצוי גם תמונה) ונחזור אליכם. mailto:[email protected]

גוטשה

New member
עמ"י

טקס פרסי ערוץ המוזיקה הישראלית (מוזיקה 24) חוזר! אז ככה.. ב-1 לפברואר 2006 יתקיים בפעם השנייה הטקס הכי גדול של המוזיקה הישראלית, והפעם באולם הספורט ביד אליהו. כמו שאתם ודאי יודעים.. הכל בידיים שלכם! אז מה, אתם עדיין כאן?!!?@? להצביע!!!!!!!!11 http://music24.co.il/imc/default.aspx
קדימה, לעבודה!

פרקשון

New member
לפי מה שאני זוכר

שנה שעברה לא הכל היה בידיים שלנו 70 אחוז זה היה עיתונאים וכאלה ו30 אחוז הקהל בבית..אם גם השנה זה ככה אין טעם להצביע

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

רום אונגר, הידוע בכינויו "החנון יהושע" יגיע בשעה 12:30 להתארח בפורום מכת מדינה. שרשרו לו בפורום שאלות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1392&msgid=68617026
הזוכה השבועי בתכנית מת להיות יתארח ב-21:10 LIVE בבלוג טי.וי של תפוז אנשים ויענה לכל שאלותיכם. שרשרו לו כבר עכשיו שאלות בפורום מת להיות! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1335&msgid=68731920

sharon.sherry

New member
../images/Emo41.gif הפנים הכי יפות בתל אביב ../images/Emo41.gif

הפנים הכי יפות בתל אביב – על שלושה שירים חדשים ששמעתי אחת הלהקות שאני יותר אוהבת ברוק הישראלי העלתה לאתר שלה שתי הקלטות 4track ביתיות וסקיצה לשיר שהיה אמור להכלל בתקליט השלישי אבל מסיבות כלשהן נגנז. את השיר הראשון "לקפץ בכל העיר" שמעתי כבר לא פעם בהופעות, אבל נראה שעכשיו, כשהתקליט השלישי שלהם אוטוטו מוכן ורשימת השירים כבר נקבעה, השיר לקפץ לא נכנס לתקליט ואני חושבת שאולי זה קצת חבל, למרות שאני בטוחה ואף יודעת שזה בא בחשבון על שירים אחרים לא טובים פחות. כשאני שומעת את השיר הזה, נדמה לי שמנדלסון כתב את השיר עליי, הוא שר לי את זה. היי! זאת אני שם בין השורות! קצב טוב יש לשיר, אנרגיות, לא השייגעצ שאני מכירה. לא השייגעצ שאתם מכירים, של "עושה ביד" וכל הקקי פיפי האלה שעולים לכם בראש כשאתם רק שומעים "שייגעצ". "היא רוצה לצאת לשיר שירים, לשכב עם כל מיני גברים ואני לא מבין בדיוק מה קורה פה.." שיר שני, שנקרא "מה את מבשלת", שיר גימיקי משהו, מקצב מזרחי, עם אורגן מזייף וסט תופי סירים, למנדלסון לא מתאים לשיר את השיר, אבל אם תקחו את המילים והלחן ותתנו לאיזה קובי פרץ אחד, או לידור יוספי לשיר את השיר, לפרסומת ל"תבליני פרג" או מסעדת "המטעמים של אמא" בערוץ 91.00 FM אחלה של ג'ינגל תקבלו. אבי מרקוביץ' ויובל מנדלסון שכנראה השתעשעו להם, הצליחו ליצור סוכריה בטעם חמוץ מתוק. מצחיק אותי להאזין לזה רק בגלל הפריקיות שבעניין. "מה את מבשלת שם בסיר, מריחים את זה בכל העיר, המטבח מלא בחום ואהבה, תבלינים של אמא הטובה" והשיר השלישי והאחרון שמבחינתי הוא הדובדבן שבקצפת, "ציפורניים מרוחות", שיר שהוקלט בטייפ 4 ערוצים, ע"י יובל בלבד. תחילה כשרק קראתי את המילים, קצת הזדעדעתי, למעט כמה שורות שכבשו אותי. כשהקשבתי לשיר, פשוט התמכרתי. אני שומעת אותו בלופים כבר ימים אחדים, ולא מוכנה להגמל. אולי בגלל החיספוס הזה, שבסאונד הרעוע, או הקול המעט מזייף לפעמים (אבל אני אוהבת את הזיופים האלה!), קול זועק ואמיתי, הכי אמיתי שיכול להיות. השיר הזה כבש אותי, באלו המילים. באתר הם כתבו שהייתה מחשבה להכניס את השיר הזה לתקליט בצורה זו או אחרת, אבל שהתקופה הזאת עברה. ואני לא מסכימה, אני דווקא בעד. בתור טראק בונוס, השיר האחרון, שיכול להפוך כל תקליט של שייגעצ למושלם. "ויש לה חור גדול בלב, ציפורניים מרוחות בלק כחול, והמבט שלה אומר הכל" וחוץ מזה שאני מצפה בכיליון עיניים לתקליט השלישי, בהפקתו של יובל שפריר, ההקלטות הסתיימו ועכשיו רק נותר לחכות. מהמעט ששמעתי, אני יודעת שהולך לצאת תקליט כזה שאפשר רק ללקק את השפתיים. יש למה לחכות, לי בכל אופן.

punker182

New member
ביט 69 בעיתון ידיעות אחרונות!!!!

זה התפרסם היום ב 7 לילות.. המוסף בידיעות אחרונות

למעלה