ס22ית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo7.gif

מה הדבר הכי מחמיא שאמרו לכם? ומה הדבר הכי מעליב ופוגע שאמרו לכם?

niva99

New member
|../images/Emo6.gif שאלה במקום (יש למישהיPO חושים)

חדים... הדבר הכי המחמיא-שלשוחח איתי שיחת נפש = יותר נעים מ---ן.(מעין ביטוי כזה-"חצי תשמיש"). הכי מעליב = קרועה במח /גנובה -למען האמת לא נפגעתי-ראיתי בזה מחמאה. זה היה בערב צחוקים שהעברנו ...

פאריי

New member
ואני רוצה להעיד, זה אומנם נעשה

דרך צ'ט, אבל היה מזה כייף ונעים ולא מאיים. נשיקות לניבי

וואו, אין לי מושג!

אני לא מצליחה לחשוב מה הכי העליב או החמיא לי. מאיפה באת לי בשאלות קשות כאלו באמצע היום??!!

הכי מעליב- והכי מחמיא

הכי מעליב-כשהתייחסו אליי בהכללה- עוד אחת ששייכת ל... מבלי לבדוק מי אני מהם כישוריי ומהי השכלתי. הכי מחמיא- כשילדיי לא מוותרים על "לילה טוב" שלי(ודוחים את בעלי..)

מחמיא:

לפני כמה חודשים הייתי עם הבת שלי בפוקס קידס, הקופאית שאלה: "מה בשבילכן, ילדות חמודות?" מעליב: כתבתי משהו שאמרו עליו שאי אפשר להבין בשיט למה הכוונה. זה לא נאמר בכוונה להעליב, אבל לקחתי קשה.

פאריי

New member
עכשיו תורי

הכי מחמיא לי זה שהאפרוחים שלי תמיד מחמיאים לי על ריח, לבוש או נעלים ....(כמו מאהבים איטלקים, למה איטלקים ?, לא יודעת יש סטיגמה שהם מאהבים הכי טובים
) והכי העליב אותי, זה דחיה (ולא חשוב בגלל מה), אבל נמסרה לי דרך צד שלישי.

פאריי

New member
ושכחתי להוסיף

שמי שיכול להעליב אותי , זה רק אדם שחשוב לי... אני חושבת שאצל רובנו ככולנו זה כך , לא??

אצלי זה לא כך...

יש לי בחיים תחומים שחשובים לי, וגם הערה של אדם לא חשוב בתחומים האלה יכולה לפגוע בי. כמו התחום המקצועי.

גלית35

New member
מה שהכי עולה לי בראש עכשיו../images/Emo20.gif

זה משפט שהוא גם וגם:"את אישה מקסימה,טובת לב,יש בכך כל כך הרבה- מאושר הגבר שיהיה לצידך". זה מחמיא אבל מצד שני פגע בי שכזה בא ממישו שרציתי.

Multik

New member
טוב צריך להפעיל תאים אפורים

אז חשבתי דקה או שתיים והגעתי למסקנה ש: אותי מעליב כשפוגעים ביוכולות השיכליות שלי זה אשקרה פוגעה בי אולי הדבר היכיד שיכול לפגוע בי נשים מזהות את זה מהר מעוד ויודעות היטב להשתמש בחולשה זות שלי בעצם לא רק נשים! הדבר הכי נעים שאמרו לי זה כשידידה שלי אמרה לי ש אני כמו אח גדול שלה ו אני אשקרה הרגשתי ככה ביי זה וויי זה הוככה לכך שידידות בין נציגים ממינים שונים אפשרית !!

lmatan1

New member
המחמאה הכי שאני אוהב אותכם,ן,

המעליב הכי שאתם,ן,אפילו לא מגיבות,

למעלה