שלום

smamit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo39.gifשלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

שלום לכן!! (או שמא לכם?) אני עוקבת אחרי הפורום הנפלא שלכם כבר כמה ימים.... אני חושבת שבאמת טוב שיש מקום שמדברים בו על אופנה מלאה... כי - ק-ש-ה למצוא אותה...וזאת בדיוק גם הסיבה שבגלל אני כותב לכן בסופו של דבר... אחרי שזרקתי חצי מארון שלי כי החלטתי שנמאס לי ללבוש סמרטוטים אפיחלו אמא השתכנעה שצריך לעשות קניות... רק שבעפולה... העיר הגדולה שלנו... יש מידות רק לקטנטנות ומה שבמידה 3-4 זה רק הבגדים שגסים גם בגזרה וגם בהדפס... אז - אמא הסכימה (להפתעתי) לנסוע לקריון או למקום כלשהו מהסוג הזה ולחפש בגדים.... ואני שואלת - איפה?! למישהי יש המלצות על על חנויות שבהן יש גם בגדים יפים במידות לארג´ או במספר 4? חשוב לציין שאני לא אוהבת בגדים "נעריים" אלה להפך..אוהבת בגדים עם מחשוף (לא זנותי... אבל גדול) ובגזרות רכות שמגדישות את הנשיות של האישה... ושלי בפרט... וכנ"ל לגבי מכנסיים במידה 46 נמאס לי משחורים מבד עבה וחם או מהמכנסיים המתרחבות של ריקי.... המלצות יתקבלו בחום..... לאיזור חיפה והצפון בכלל.... וד"א - שמחתי להכיר, אני שחף אני בת 18 עומדת לצאת לשנת שירות ואח"כ אני מקווה להיות קצנית ת"ש בצבא..אבל בנתיים יש לי עד ה- 28 ליולי חופש..(אם אני לא יעבוד)..ואני מנסה לבלות קצת....

למעלה