יום טוב לכולם!!!!!!!

ritosh

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif יום טוב לכולם!!!!!!!

gaia20

New member
ים טוב לכולם.... ../images/Emo140.gif

אוהבת אוהבת אוהבת..... שלכם,

קטיפה

New member
אני לא בבית הספר בגלל ש..

גם אני לא ממש מרגישה טוב וגם הכלב שלי צרעה התילה לו בתוך הגוף ביצה והזחל התחיל לאכול אותו מבפנים אז לקחתי אותו לוטרינר :(((

ל3

New member
שירלוש´

קודם תרגישי טוב מתוקה. מה קרה לך רוצה לספר? לגבי הכלב שלך, מה זאת אומרת צרעה הטילה לו ביצה בגוף? איך עליתם על זה?

קטיפה

New member
שירו´ש

יש לי 39 חום ואני מקיאה וכואבים לי הפרקים נורא תודה. לגבי הכלב ראיתי מהבוקר שהוא לא מרגיש טוב לא רצה לאכול לא לשתות ואחרי זה הוא שם את הראש על הרצפה והרים את החלק האחורי כאילו הוא לא מגסוגל להרים את הראש לקחתי אותו לוטרינר והוא גזר לו קצת את השאר וטשטש אותו ומלא ביצים של צרעות והם כירסמו לו את העצבים בגלל זה הוא לא הרים את הראש כרגע הוא בבית מקבל אנטיביוטיקה ונוזלים מקווה שיהיה בסדר הוטרינר אמר שאם הייתי מחכה עוד כמה שעות הזחלי צרעות היו מגיעים למוח והוא היה מת..

1ט ל י

New member
זה נשמע כואב...

גם איך שאת מרגישה, וגם איך שהכלב מרגיש. יש לכלך שלך מזל שיש לו בעלים כמוך.

ל3

New member
שירלי שלי

מזל באמת שגילת את זה בזמן. נראה לי שהכלב שלך חולה דווקא עכשיו לאור הזדהות עם מצבך. שירלוש´, תשתי המון נוזלים בעיקר עם יש לך חום ואת מקיאה. תורידי את החום עם אקמול ואמבטיות פושרות ותאכלי דברים קלים כמו פירה ובטח שמרק. אני שולחת לך אלפי חיבוקים ואיחולי החלמה מהירה ( את יכולה להלוות כמה מהחיבוקים לכלבך בתנאי שאת משאירה מספיק לך). אוהבת מאוד ומחכה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב שלך, שירי

קטיפה

New member
../images/Emo140.gif

שירו´ש שלי כמה את מתוקה תמיד עוזרת תמיד מיעצת קבלי
והמון המון נשיקות ממילו

ilush

New member
קטיפונת,

הי, מקווה שאת ישנה עכשיו
וחולמת חלומות יפים, ושמחר בבוקר כשתתעוררי תרגישי יותר טוב. את פשוט נהדרת, נראה שגם כשאת לא מרגישה טוב את ממשיכה לשמור על מצב רוח מצוין, אין מילים! אז תמשיכי לעדכן, בתקווה לחדשות טובות (גם לגבי הכלב), אילנית.

קטיפה

New member
../images/Emo7.gif כנראה שירדימו אותו..

אם מצבו לא ישתפר עד הערב וזה לא ניראה שישתפר.. כבר לא איכפת לי איך אני מריגשה הוא כל כך קטן רק בן חצי שנה! לא מגיע לו לסבול שאני אסבול במקומו. אם הייתי שומרת עליו יותר הוא לא היה במצב הזה...:(

ל3

New member
קטיפונת היקרה שלי

אל תאשימי את עצמך יקירה את לא יכולה לדעת איך היה אם... וחוץ מזה אף אחד לא יכול להגן עליו מדבר שכזה. תחשבי שאולי כדאי באמת להרדים אותו אם הוא סובל וזה עדיף מאשר שהוא יחווה יסורים. אני מקווה שמצבו ישתפר -אל תאבדי תקווה. אני רוצה לספר לך משהו על שוקי שלי. כשהוא היה גור הוא חלה בפרבו שזה מחלת המעיים שתוקפת את הגורים. היה לו חום והוא לא הפסיק לשלשל ולהקיא. כל יום היינו רצים איתו לווטרינר והוא היה מקבל עירויי נוזלים. אני לא אשכח שיום אחד הבאנו אותו בערב לווטרינר וזה אמר שאם עד מחר מצבו לא ישתפר הוא ירדים אותו. לא יודעת איך, כאילו שוקי שלי שמע והבין את זה ולמחרת הוא כבר היה הרבה יותר טוב עד שהוא יצא מזה לחלוטין. השורה התחתונה היא- אל תאבדי אף פעם תקווה. אני מקווה שזה יסתדר ואני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב.אל תשכחי לדאוג גם לעצמך אוהבת, שירי

gaia20

New member
אוי, קטיפה, אני ממש מצטערת לשמוע

על זה... אני מחזיקה לו אצבעות חזק חזק שהוא יצא מזה עוד היום.... ואת קחי חיבוק יקירתי, זו לא אשמתך

קטיפה

New member
עוד שעה הולכים לוטרינר..

הוא אמר שהוא רוצה לדבר איתנו... :( תודה לכם אהובים שלי

gaia20

New member
שירלי, לא משנה מה יהיה

שני דברים יש לי להגיד לך: 1.תזכרי שעשית הכל בשבילו, כל מה שיכולת
2.אנחנו תמיד כאן
, בשבילך......

למעלה