P u s s i c a t

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אז ממה להתחיל?
מהאופניים שהישיבה עליהן זה הדבר הכי נוח בעולם? העמידה גם? ובכלל? הנעליים נכנסות בקליק אחד. וככה גם משתחררות. בלי בעיות. בלי תקיעות. בלי חריקות. גן עדן בעיה אחת - ברז העומס נכנס בברך בזויות מסויימות. היה שיעור אחלה
זכרתי שמישו המליץ לי עליו פעם. <'צטערת. לא זוכרת מי זה היה. אולי יעל?> הגיעה שעת ערב. לא היה שום דבר אחר במערכת - אז אמרתי - ננסה. מני קורן. אהבתי לא שתלטן. אחלה מוסיקה. נעים לאוזן. נותן הנחיות מדוייקות אבל לא יותר מדי שוחה בורידים של מי שבא לו אחרת מאוד מקצועי (ועוד העביר לי את השיעור מול העיניים עם חולצה של טריאתלון. בכלל עשה לי חשק ומוטיבציה) היה כיף לחזור לספינינג לשיעור כזה מוצלח
היה כיף לחזור
לפעמים - עם כמה שמקללים - השבתות זה דבר טוב. החזרה מהן כל כך נעימה ומרגשת
החתולה חזרה לעניינים

Tami661

New member
אז אפשר לברך: במיאו ובשעה טובה?../images/Emo6.gif

עכשיו רק עוד דבר אחד
נותר ו... הכל מושלםםםםם
WB 2 Business

Tami661

New member
אופססס... ובוקר טוב כמעט שכחתי../images/Emo9.gif

אז קבלו בבקשה הרגע הכנתי עם הרבה הרבה קצף (ושצף) וגם מקופלת מעטרת אותו לא... לא קפה
קבלו בבקשה את היום שלכם
בּׁקֶר טוֹב לְכּוּוּוּוּוּוּוּוּלָםםםםםםם

P u s s i c a t

New member
בוקר קסום ../images/Emo42.gif

התעוררתי עם חיוך. גם לקפה היה טעם טוב יותר הבוקר
החיים יפים כשעושים אותם כאלה שיהיה לכולם יום מושלם לפחות כמו הבוקר שהתחיל אותו

beeyourself

New member
כייף לשמוע כאלה חוויות!../images/Emo13.gif

אני רוצה גם!
תדביקי אותי?

P u s s i c a t

New member
שמעי...

לגבי האופניים - ליגה אחרת. אין מה להגיד אבל למזלי החשש הכי גדול שלי התבדה. כבר קרה לי בעבר שהיה לי יום כזה של אטרף. ולמחרת הוא נעלם. אבל היום? שיעור אצל דנה. צודקת הבד"צית. היא פשוט
מצידי שתשים מוסיקה ישראלית, צ'רקסית, אינדונזית ספרותית. יש בה משהו בילדה הזו שמצליח להוציא ממני גם כשאני חושבת שהכח כבר נגמר. היום ככה באמצע השיעור - פתאום שיר שקט... כאילו - מה? כבר נגמר? אפילו לא גמרתי חצי מבקבוק המים שלי... איך כבר נגמר? אין עליה.
אז זהו. לי כבר יש לפחות שני תחליפים. ממשיכים לנסות עוד. לאט לאט נדע מה כולם שווים. בעיניי כמובן
ולגבייך - יאללה. בואי גם. לא צריך הרבה. אופניים חדישים. מוסיקה טובה ונעימה לאוזן. מדריך מקצועי והמון המון אנרגיה ואופטימיות. כל השאר כבר בא לבד
בעצם... את זה יש פה בשפע

shiri 80

New member
את?יש לך את קובי .. איזה תותח .!

הייתי בשיעור שלו ולמרות שהוא לא דיווש ולמרות שאני קצת נכנעתי בסוף (מי אמר חוסר חמצן ולא קיבל? ) היה שיעור פצצצתי .. מוסיקה איכותית בחור מצחיק ומקצוען אמיתי אין אפס

beeyourself

New member
אבל ממש חייבת!../images/Emo45.gif

ואני חייבת להיות לצדך כשאת טועמת את זה

למעלה