המלצות סופ"ש

../images/Emo9.gif../images/Emo91.gifהמלצות סופ"ש

טוב כמו תמיד, אתם יכולים להמליץ על שיר/ספר/סרט או על איזה ביקור נחמד במקום כלשהו :) אוקי השבוע אמליץ על שיר אחד, שממש עושה לי את התקופה האחרונה להרבה יותר מרגשת, כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני כאילו נבלע בתוכו, מתמסר טוטאלית. Porcupine Tree- Where We Would Be שמגיע מאלבום מצויין כשלעצמו של פורקיופיין, אז גם האלבום מומלץ ביותר Porcupine Tree Lightbulb Sun סוף שבוע נעים ומהנה לכולם:) (שלי הולך להיות מלא מספרים
)

avki

New member
../images/Emo45.gif מה שמביא אותי להמלצה שלי...

להקת שנות ה-90 היחידה אוי שאשכרה משתווה לרדיוהד, נירוונה ,פרל ג'ם ושאר הגדולים היא פורקיופיין טרי. קשה להסביר מה כל כך מיוחד וטוב בהם, וזה גם סתם יגמד את המוזיקה האלוהית שהם עושים. אז אני פשוט ימליץ על שלושת האהובים עלי שלהם - LightBulb Sun, In Absentia וSignify. שבת שלום!

אכן נהדרים - עץ הדוברנים....

גם האחרון שלהם לא רע deadwing. סטיבן ווילסון בחור מוכשר...וממש חביב. לגמרי נטול פוזה סלבריטאית. ועוד אלבומים ששווה לבדוק: recordings sky move sideways stupid dream שהם אלבומים מופלאים...

vegetable man

New member
../images/Emo45.gif

את האלבום הבא של בלאקפילד אגב אמור להפיק לא אחר מאשר אד אובריין, כרגע לא ברור איפה זה עומד.

The Miller

New member
המלצה

למי שעדיין לא יצא לשמוע את הדיסק האחרון של ברי סחרוף שישמע 11א'

Knives Out

New member
Odelay של Beck והאלבום של איקרוס

חעחע, נכנסתי חזק בBeck בזמן האחרון, ואני חייב לציין את המאסטרפיס שלו, Odelay, שילוב של Fאנק\פולק\בלוז\רוק. ושוב אני מזכיר את האלבום של איקרוס "סינדרום ת"א" החדש, להקה צעירה ובועטת מת"א. יש להם אלבום יפייפה.

Paranoidd

New member
התכוונתי ל11א...

אבל אני בטוח שגם מה שנייבס אאוט המליץ זה טוב חח

vegetable man

New member
ואני אמליץ על

Doves הפעם. כל אלבומיהם נהדרים בעיני, אבל למשל Some Cities האחרון משנה שעברה הוא פשוט מעולה. מי שיאהב (וחסר למי שלא), שישמע את אלבום הבכורה שלהם Lost Souls - אלבום מופת. שבת נהדרת לכולם ונר זיכרון
עבור החופש שאיננו עוד

scooby4

New member
אלבום ממש ממש טוב:

Daniel Lanois - Belladonna. לכל מי שאוהב מוזיקה רגועה, וטובה, ומיוחדת.

סוף שבוע-

אני ממליץ מאוד על אלבום שקניתי ממש אתמול, ובנתיים אני לא מצליח להפסיק לשמוע- Skunk Anansie- Post Orgasmic Chill

Latisia

New member
אוך אני חייבת לשמוע אותם!

אני שומעת יותר מידי עליהם בזמן באחרון... קצת קקי אני לא בקטע של לשמוע מוזיקה חדשה עכשו :/ אבל אני בכול זאת הוריד (= את הדיסק של בלאקפילד ממש אהבתי! את כולו! האלבומים שלהם דומים לשל בלאקפילד?

Latisia

New member
שאלה: מה אתם חושבים על בלאקפילד?

או בכלל על השיתוף פעולה המוזיקלי בין ווילסון ואביב גפן? סתם שאלה P:

חיבור נחמד, יצאו משם כמה ביצועים

טובים, בסך הכל 2 אנשים מוכשרים שנפגשו יחדיו, ויוצרים מוזיקה שהיא בהחלט ניתנת לשמיעה וגם להנאה:)!

kittycatbone

New member
חיח..

את האמת שאני מכירה רק שיר אחד של בלאקפילד והוא HELLO... אבל זה שיר טוב
האם מישהו רוצה להמליץ לי על שירים שלהם?

vegetable man

New member
מה אני חושב

אני חושב שהם הפכים גמורים, קודם כל, מבחינת אישיות. גם היום, גפן מונע ע"י כוכבות, הקהל, וכו' בעוד שאת סטיבי זה ממש לא מעניין. האלבום הראשון מבוסס ברובו על שירים שגפן אסף במשך הקריירה שלו, והם תורגמו לעברית בתוספת ההפקה המוסיקלית הראוייה. אני מחכה לשמוע כיצד ישמע האלבום השני. זה יכול להיות בהחלט מעניין יותר מהראשון, אם העניינים יתאזנו גם לכיוון של סטיבי.

דווקא לא מסכים איתך בנוגע לאביב

גפן, למרות שברור שהוא "סטאר", לא נראה לי שזה מה שמניע אותו. או לפחות מה שהניע אותו לכתוב מוזיקה ומילים איכותיות. מאיזה עוד אומן בארץ שמעת ביקורות כל כך נוקבות כל כך קשות, ופשוט זורק את מה שהוא חושב ואומר מה שהוא מרגיש הכל גלוי במוזיקה שלו. וזאת אחת הגדולות של אביב גפן.

למעלה