AutoOffExtender 2.5

yoovee

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo91.gifAutoOffExtender 2.5../images/Emo26.gif

http://www.palmgear.com/?xyz=62989 שיפורים בגירסה 2.5:
בעת הארכה של זמן הכיבוי, ניתן כעת לבחור בחיווי קולי, תיבת דו-שיח לאישור, או לא-כלום.
לאחר בקשות רבות, נוספה האופציה להתעלם מכיבוי יזום ע"י כפתור ההפעלה.
ניתן לבצע הארכה/שחזור יזומים ע"י החזקה ממושכת של אחד מכפתורי החומרה. התוכנה חינמית

yoovee

New member
אגב, חברים יקרים בעלי כפתור אמצעי -

אני צריך בבקשה את חוות הדעת שלכם: אחת האופציות להפעלת תיבת הדו-שיח להארכה/שחזור, היא לחיצה ארוכה על המקש האמצעי (5way). מכיוון שאני בעליו הגאה של מכשיר Sony, לא היה לי הלוקסוס לבדוק אם האופציה הזו בכלל עובדת - אנא רשמים
(למותר לציין שכפתורי החומרה 1-4 וגם ה-Back/Jog של ה-Sony עובדים נהדר)

+++

בלי לבדוק אם עובד או לא, הייתי מעדיף אפשרות אחרת מהלחיצה הארוכה על האמצעי. הפעולה הזו שמורה לטיפול ב Attention Manager. בכל פעם שיש תזכורת או מייל שהגיע או כל דבר שדורש תשומת לב, הדרך הכי נוחה (לדעתי) להגיע אליו היא על ידי לחיצה ארוכה על הכפתור האמצעי. זה עובד כמעט מכל תוכנה ככה באופן גורף.

yoovee

New member
אוקיי, תודה על המשוב...אבל בכל אופן

כאמור ישנה אפשרות אחרת: כפתורי החומרה 1-4 או Power
(לבעלי Sony יש אפילו יותר אופציות) האמת היא שזה לא כ"כ מסובך עבורי לתמוך בכפתורים נוספים - מה לדעתכם יהיה עדיף ונוח? (אבל בבקשה הצעות שימושיות - לא לפרט לי את כל המקלדת...
) כמו"כ קחו בחשבון שיכולת הבחינה שלי מוגבלת ל-Sony בלבד. התמיכה ב-5way הייתה האמת בגדר ניסוי ששוחרר לעולם ללא בדיקה ואני ממתין למשוב כללי על גירסה 2.5 בטרם אוסיף שיפורים.

yoovee

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gif pTunesDA ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זה התחיל ברעיון/בקשה של כמה משתמשי PocketTunes ב-1src.com זה המשיך בכמות מפתיעה יחסית של הורדות בפאלמגיר...pTunesDA: http://www.palmgear.com/?xyz=126414 בקצרה: הקפצת קונסוליית הרקע של PocketTunes או את התוכנה עצמה ע"י DA, קרי - ללא "בזבוז" של כפתור חומרה או ה"סרבול" של משיכת קולמוס (מסתבר שקהיליית מבקשי ה-DA משתמשת בלאונצ'רים מסויימים ל-DA וזה מה שהם רצו). נראה לכם מיותר? גם לי

למעלה