always be me mc
New member
../images/Emo9.gifThe Daily 10-התוצאות../images/Emo9.gif
בסיבוב הקודם ביקשתי ממכם כאמור לדרג את 10 התדמיות שיצאו לאליסה במהלך השנים ושהכי אהבתם. כזכור ככל שהמספר קטן יותר כן המיקום גבוה יותר. ובלי הקדמות נוספות במקום ה-1 שכולנו(החשבתי את הניקוד שלי בציון) הסכמנו עליו בלי יוצא מן הכלל! בחרנו ויצא אליסה השחקנית
אה והנה תמונה מהקטגוריה המנצחת(של המשחק כמובן חח)
במקום השני שגם עליו הייתה הסכמה מוחלטת רמז זה מזכיר לנו שאליסה היא
כן במקום השני הכי אהבנו את אליסה ההומניטרית
|אנגולה| חח במקום השלישי והשנוי במחלוקת(הגיע הזמן באמת
), עם 5.5 נקודות ויש לי הרגשה שהדירוג שלי השפיע פה
הגיעה אליסה המעצבת בגדים! הזוכה, זוכה בליין בגדים לשנה חח אם תרצה ליותר
במקום הרביעי יש לנו תיקו!(חח אשמתי?
) עם 5.6 כל אחת! קבלו את אליסה המקועקעת ואליסה הבליינית מסיבות ואירועים הפרס? 5 קעקועים נוספים בחינם ומסיבה אצל האומן אשר
במקום החמישי יש לנו עוד תיקו הפעם עם 5.8 נקודות לכל אחת הגיעו אליסה הצלמת ואליסה סמל הסקס הזוכות המאושרות זוכות במצלמה דגם משופר וחוברות FHM וSTUFF לשנה
במקום השישי עם 7.1 נקודות הכינו את המצלמות! הגיעה אליסה בעיני הפפארצי ובגלל המיקום המעפן היא זוכה בהצקת הפפארצי לשנתיים לפחות!
במקום השביעי עם 7.8 נקודות ובגלל התיקו הרבים יוצא שזה המקום לפני אחרון! קבלו בפחד, חרדה ועוד! את אליסה הזמרת ובתור פרס(לנו
) אנו מחרימים ממך לכל החיים את האפשרות לשיר שוב
חח אליסה זה לטובתך
ובמקום השמיני והאחרון עם תוצאה של 8.5 נקודות וכתוצאה מכך הגיע למקום אחרון קבלו יותר בעצב
מאשר בבוז את אליסה הרווקה זה באמת עצוב אליסה אנחנו מקווים מאוד שתפסיקי להיות רווקה ותתפסי לך איזה גבר לכל החיים
(מעניין אם אריק דיין פנוי
) תיכף ההמשך לפינה אבל במתכונת קצת שונה של ספיישל ולא דירוג
השארו עימנו
בסיבוב הקודם ביקשתי ממכם כאמור לדרג את 10 התדמיות שיצאו לאליסה במהלך השנים ושהכי אהבתם. כזכור ככל שהמספר קטן יותר כן המיקום גבוה יותר. ובלי הקדמות נוספות במקום ה-1 שכולנו(החשבתי את הניקוד שלי בציון) הסכמנו עליו בלי יוצא מן הכלל! בחרנו ויצא אליסה השחקנית