The Daily 10-התוצאות

always be me mc

New member
../images/Emo9.gifThe Daily 10-התוצאות../images/Emo9.gif

בסיבוב הקודם ביקשתי ממכם כאמור לדרג את 10 התדמיות שיצאו לאליסה במהלך השנים ושהכי אהבתם. כזכור ככל שהמספר קטן יותר כן המיקום גבוה יותר. ובלי הקדמות נוספות במקום ה-1 שכולנו(החשבתי את הניקוד שלי בציון) הסכמנו עליו בלי יוצא מן הכלל! בחרנו ויצא אליסה השחקנית
אה והנה תמונה מהקטגוריה המנצחת(של המשחק כמובן חח)
במקום השני שגם עליו הייתה הסכמה מוחלטת רמז זה מזכיר לנו שאליסה היא
כן במקום השני הכי אהבנו את אליסה ההומניטרית
|אנגולה| חח במקום השלישי והשנוי במחלוקת(הגיע הזמן באמת
), עם 5.5 נקודות ויש לי הרגשה שהדירוג שלי השפיע פה
הגיעה אליסה המעצבת בגדים! הזוכה, זוכה בליין בגדים לשנה חח אם תרצה ליותר
במקום הרביעי יש לנו תיקו!(חח אשמתי?
) עם 5.6 כל אחת! קבלו את אליסה המקועקעת ואליסה הבליינית מסיבות ואירועים הפרס? 5 קעקועים נוספים בחינם ומסיבה אצל האומן אשר
במקום החמישי יש לנו עוד תיקו הפעם עם 5.8 נקודות לכל אחת הגיעו אליסה הצלמת ואליסה סמל הסקס הזוכות המאושרות זוכות במצלמה דגם משופר וחוברות FHM וSTUFF לשנה
במקום השישי עם 7.1 נקודות הכינו את המצלמות! הגיעה אליסה בעיני הפפארצי ובגלל המיקום המעפן היא זוכה בהצקת הפפארצי לשנתיים לפחות!
במקום השביעי עם 7.8 נקודות ובגלל התיקו הרבים יוצא שזה המקום לפני אחרון! קבלו בפחד, חרדה ועוד! את אליסה הזמרת ובתור פרס(לנו
) אנו מחרימים ממך לכל החיים את האפשרות לשיר שוב
חח אליסה זה לטובתך
ובמקום השמיני והאחרון עם תוצאה של 8.5 נקודות וכתוצאה מכך הגיע למקום אחרון קבלו יותר בעצב
מאשר בבוז את אליסה הרווקה זה באמת עצוב אליסה אנחנו מקווים מאוד שתפסיקי להיות רווקה ותתפסי לך איזה גבר לכל החיים
(מעניין אם אריק דיין פנוי
) תיכף ההמשך לפינה אבל במתכונת קצת שונה של ספיישל ולא דירוג
השארו עימנו

always be me mc

New member
../images/Emo23.gifהמשך: ספיישל The Daily 10../images/Emo23.gif

הפעם החלטתי לנסות משהו קצת שונה ונחמד(השראה מפורום אחר
) הפוגה אם תרצו חח במקום שאני אתן לכם הפעם 10 דברים לדרג. עליכם פשוט לציין(בלי דירוג) 10 סיבות שלכם שאתם אוהבים את אליסה
מקוריות תתקבל בברכה
יאללה חייב להיות משהו!
ויהיה נחמד אם כולם ישתתפו
בהצלחה

עונה

1
כי היא תורמת הרבה לקהילה-וזה לדעתי משהו הכי חשוב
2
כי היא יפה,חכמה
3
כי היא שיחקה במכושפות-הסדרה האהוב עלי
4
כי היא דוגמה לאישה שפעילה כבר מגיל צעיר 5
כי אני רואה בה מישהי עם אישיות גדולה מדהימה ומהממת.. 6
כי יש לה המון משפחתיות במשפחה שלה עם אח שלה ועם ההורים שלה.. 7
כי יש לה פרנסה די טובה
8
ואמ..כי היא נורא נחמדה 9
יש לה כושר ויכולת דיבור גדולה-הכוונה היא אישה בעלת ביטחון עצמי
10
וכי פשוט השם אליסה אומר הרבה

spelling

New member
עונה:

1)תמיד היא מצליחה להעלות לי חיוך על הפרצוף 2)היא קורעת! 3)היא יפהפיה אמיתית (לא צריכה להתאמץ מי יודע מה כדי להוכיח) 4)היא משתמשת במעמד שלה כדי לעזור בעולם (אפילו יותר מאלה שבחרנו בהם כדי לעשות את זה) 5)כל מה השיא עושה זה מהלב ולא בשביל שיגידו כמה היא בן אדם טוב.. 6)אהבה שלה לבע"ח זה משהו שאני מזדהה איתו מאוד 7)נחמד לי שיש לנו יומולדת באותו התאריך!(ולמרות ההבדל של 15 שנה אנחנו נתחתן!) 8)היא בן אדם שפשוט יש לך כימיה איתו גם על המסך ובטח גם בחיים האמתיים!(היא אייקון ולוקחים ממנה המון דברים) 9)היא בן אדם אמיתי ומאוד אנושי ... 10)היא בן אדם חיובי עם תחביבים מגניבים(צילום רכיבה מסיבות הפקה)

always be me mc

New member
עשרת הסיבות שלי../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהבת אצלה את המשחק
ואני חייבת לציין את זה קודם בגלל שזה הדבר הראשון ששמתי לב אצלה
אני אוהבת את האהבה שלה לאנשים אחרים והעזרה שלה לזולת(כמו לחלק אוכל. זה עורר בי השראה
)
האהבה שלה למעריצים כמובן שגם גורמת לי לאהוב אותה.. זה מאוד יפה לראות מישהי ששומרת על קשר עם המעריצים שלה ולא חושבת שהיא נעלית עליהם.
אני אוהבת את החיוביות שאליסה מקרינה(שלום, אור ואהבה וכל הפתגמים היפים
מה שדיי מוביל אותי לדבר הבא)
אני אוהבת לראות שיש גם שכל
מאחורי היופי זה מעלה את האהבה שלי אליה בכמה רמות
אני אוהבת את האהבה שלה לבעלי חיים והעובדה שהיא צימחונית(כמוני
) ואף עומדת לצידם של בעלי החיים(בתמיכה באירגונים כמו פטה)
אני אוהבת(למרות שלפעמים יוצא לא טוב- קריירת שירה חח) לראות אותה מתנסה בתחומים שונים כמו צלמת(שעלי לומר שבתור מישהי שגם אוהבת לצלם תמונות אז אני ממש מעריכה את זה אצלה) והליין בגדים גם היה טוב לדעתי!
אני אוהבת לראות את האהבה, קירבה והאכפתיות שלה למשפחה שלה
(למרות שאמא שלה זה סיפור אחר אצלי
), זה פשוט נהדר לראות וזה נראה דיי נדיר בימינו יחסים כאלו עם המשפחה(הלוואי עלי
)
אני אוהבת לראות אותה עצמאית, עומדת בזכות עצמה ואת העובדה שהצליחה להתגבר על כל כך הרבה דברים שהיו יכולים להכשיל אותה(כי כעבור לילדים כוכבים אין עתיד נוצץ לפחות לא ראיתי כזה עד אליסה
)
אה כן איך עמדתי לשכוח??(בושה חח) נשים כמה ביחד חפיף.. אני אוהבת איך שהיא נראית! הלו!
ואני אוהבת את חוש ההומור שלה שגם מצחיק מאוד אותי כמובן

מכושפת15

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo204.gifתמנון|../images/Emo15.gif

1. היא שחקנית מדהימה! יודעת תמיד לרגש ולהצחיק
2. היא אחד האנשים הטובים שיש. תמיד עוזרת ותורמת, מדהימה כבר אמרתי? 3. הצורה שבה היא מתנהגת למעריצים שלה, מתייחסת ומעניקה תשומת לב, מבקרת בפורום הרשמי ואפילו עושה צ'טים עם המעריצים
4. מוכשרת! פשוט מוכשרת, גם מעצבת, גם מצלמת, גם משחקת, גם שרה XD 5. נו היא פשוט יפיפיה
6. אחד האנשים המיוחדים, תעזו להגיד שלא. מי הולך עירום בבית? מי מאמץ כלכך הרבה חיות כשהוא רוצה ילדים?
7. יש לה חוש הומור, וזה אחד הדברים שאני הכי אוהבת באנשים. 8. כי היא מאוד חברותית ומתחברת מהר לאנשים, יש לה עד עכשיו חברים מסדרות וסרטים שהיא שיחקה בהם (שאנן זו לא דוגמא
) 9. נו אני פשוט אוהבת אותה ואין לי 10
אל תהרגו אותי

עונה

1.) טוב לב שאפילו אי אפשר לתאר. 2.) אכפתיות לאחרים ולא רק לעצמה שאולי לא לכל סלבס יש את זה. 3.) כישרון משחק אדיר ועוד מגיל מאד צעיר . 4.) היא ממש יפה אני אוהבת תיופי שלה למה היא לא מדגמנת עם יופי כזה?. 5.) כי היא חברה טובה שקל להתחבר אליה דוגמא : אליסה והולי. 6.) בן אדם עם אופי מעולה ואולי בגלל זה היו לה מלא חברים, 7.) תורמת לאחרים ולא רק שומרת את הכסף לעצמה. 8.) מצחיקה ראינו עד כמה בציטוטים שלה. 9.) הקולקציה שלה : חוש טעם טוב וראינו תוצאות. 10.)כי היא פשוט אליסה מילאנו!

למעלה