always be me mc
New member
../images/Emo9.gifThe Daily 10 של אליסה-התוצאות
שלום וברוכה השבה לעשרת הגדולים היומיים שלנו פה בפורום אליסה המדהימה
כל יומיים בערך אני אשתדל לעדכן את הפינה וכיוון שמחר יש לי טיול אז אני אפתח את הפינה היום
פעם שעברה הבקשה הייתה לדרג את החברים של אליסה מהכי אהוב להכי שנוא והנה התוצאות(ככל שהתוצאה גדולה יותר ככה המיקום נמוך יותר כי אצלנו מקום 10 זה הכי נמוך ו-1 הכי גבוה): במקום ה-1 קבלו יפה יפה את אריק דיין
שלפי רובכם היה צריך לקבל מקום 1(שיקלול יצא 1.4) אז כל הכבוד לו! והנה לאות כבוד(וגם כי הוא חתיך וחמוד לאללה) קבלו תמונה שלו עם אליסה(שחן האמת שמה אבל זה הכי יפה שלהם)
במקום השני עם ציון משוקלל של 2.2 משמע מקום 2 כמובן קבלו את ...בריאן קראוס החמוד!
במקום השלישי עם ציון משוקלל של 3.4 קבלו את גרג ווהן! הלוא הוא דן ממכושפות!
ובמקום הרביעי עם 3.6 נקודות קבלו את בארי זיטו!
שבעל תפקיד בבייסבול למי ששכח
במקום החמישי נמצא אהובה של מור(חברת הפורום) דיוויד ארקט עם ממוצא 6.2 ועם טעם מוזר בבגדים
אז טוב שהוא ואליסה לא נשארו ביחד כי הוא מצא את קורטני(קוקס- ארקט מ"חברים"
) במקום השישי עם 6.6 נקודות קבלו את קארל פאבנו גם זורק בבייסבול(לייק ברי לייק דא חח) במקום השביעי הגיע חבר להקת אנסינק לשעבר וכיום עם קריירת סולו(שאותי אישית מציקה חח) קבלו את ג'סטין טימברלייק!
(שכיום נמצא עם קמרון דיאז למי שמעוניין לדעת חח), אה הוא קיבל 6.8 נקודות ולאותו מקום גם הגיע קירק קמרון עם אותו ציון בדיוק!
במקום השמיני: נמצא סולן להקת לימפ ביסקיט שאתם ממש לא אוהבים קבלו את פרד דארסט
הוא זכה בניקוד(במקרה זה לא מחמיא) של 8.4! ובמקום התשיעי (כי ב-7 הגיעו שניים): קבלו את החבר הכי הכי שנוא עליכם של אליסה והאמת אפשר מאוד להבין למה .. קבלו את סקוט וולף!
קיבל 9.6! תיכף נתחיל פה בסיבוב נוסף של דירוגים אז יש למה לצפות
שלום וברוכה השבה לעשרת הגדולים היומיים שלנו פה בפורום אליסה המדהימה