קרוואלה

New member
../images/Emo9.gif

חמש עצות למערכת יחסים מושלמת 1. חשוב למצוא גבר שמתחזק את הבית, מבשל ומנקה, ושיש לו משרה עם משכורת טובה מאוד. 2. חשוב למצוא גבר שיגרום לך לצחוק. 3. חשוב למצוא גבר שיהיה תלוי בך ולא ישקר לך. 4. חשוב למצוא גבר שהוא טוב במיטה ושאוהב לעשות סקס איתך. 5. הכי חשוב שארבעת הגברים האלה לא ייפגשו אף פעם.

חחחחחחחחחחחח..

אין מצב שייפגשו.. עוד לא פגשתי את המושלם שעונה על כל 4 הסעיפים הראשונים :)

5 עצות לאישה שבדרך למערכת...../images/Emo68.gif

1- כאשר אישה גומרת, היא שורפת 600 קלוריות ודואגת לשיפור תפקוד הלב (למי שרוצה דיאטה, סקס זה הכי טוב) 2- את פוחדת ממין אנאלי? זה טבעי לחלוטין! תתחילו בצורה מתונה. בפעם הראשונה זה אולי כואב. אחרי זה אולי תגלי ארץ חדשה! (רצוי לא לרדת לו אחרי זה) 3- אל תענו לטלפונים בזמן סקס (אלא אם אני מתקשר וזה חשוב) 4- אל תעשו מין אוראלי בזמן נסיעה! הישראלים גם ככה לא נוהגים כל כך טוב ובנוסף לכך, במידה ותיקרה תאונה, קיימת סכנה שהלסת תיסגר ממש חזק בצורה אוטומטית וזה יגרום לכריתת איברים. זאת עובדה! בנוסף לכך אל תשימו ויבראטור או פרפר בזמן נסיעה! התנגשות במשאית לא תגרום לכם לגמור! 5- לזייף אורגזמה פעם אחת על מנת לא לפגוע בבן זוג זה לא נורא. אבל להפוך את זה למנהג זה לא טוב. אני חושב שברור למה (אחרי זה הם מתלהבים וחושבים שהם טובים בסקס. ואז הם מגלים שהם לא)

טוב שלא שאלת גם מה עשיתי....

יש משהו בלילות ,זה כזה שקט וסוף סוף אפשר לשמוע את תיקתוק השעון ואין את הרעש של האוטובוסים, מכוניות בקושי, אישה ו3 גברים בעקבותיה... אנשים מתנדנדים, ההומלסים מסתובבים להם לחפש בכל פח זבל אולי מישהו השאיר שם פחית ריקה או בקבוק... הם אוספים את זה בשביל הפיקדון , כל בוקר יש איזה איש אחד שמו חיים שכל פעם שאני עובד משמרת לילה אני נותן לו את השקית עם הבקבוקים.. הבן אדם הזה בחיי לא ישן , הוא ער כל כך הרבה שעות שזה לא יאומן... יש אנשים שבלילה זקוקים למה שיש לנו כל יום... לא משנה.. לא יודע למה נכנסתי לזה, אולי כי זה נתן לי איזה חומר למחשבה בהסתכלות קדימה... באיזה מובן. טוב, לא בא לי לחפור.. בוקר טוב :)

קרוואלה

New member
אמרו לך פעם?...

טופ לא חשוב אמרנו לא חופרים על הבוקר:)) ורק שתדע לך שבגלל העצות שלך אני שוקלת להתחיל דיאטה רצינית

../images/Emo45.gifכל מילה מיותרת

דווקא מאד נהנתי ממציצה טובה מת'א עד חיפה...שום תאונה אלא רק כל טוב של
אושר מלא.

lost green eyes

New member
הידעת

שיש ברשותי גבר כזה..? מרוב כל הטוב שבו.. לפעמים קשה לי להתמודד עם זה (ואני רצינית) מכירים את התחושה הזו..?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סלחי לי על הבוטות.. את נורמלית????????? מילא בהתחלה.. אבל אחרי זמן ממושך והוא נשאר ככה?? תסתובבי עם חמסות ומיד להקיש על עץ 3 פעמים!!!

טאKילה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אעלק שלא יפגשו, בטח לא יפגשו 4 יהיה עד ש1 יגיע, כש1 הולך לעבודה 3 יבוא לנשק לך תרגלים ו2 מתחת למיטה יהרוג אותך מצחוק טוב ש5 ביחסים טובים עם כל ה4 זה חשוב.

למעלה