leper

New member
רק תזכירי לי משהו אחד.

איפה את לא מרגישה שולטת? ל א הייתה כוונתי לדחוף אותך אל תוך כיוון מסיום, רק רציתי שלא תשללי את האופציות הנ"ל לחייך. ופה אני יורד מהנושא (אלא אם את מרגישה אחרת)

../images/Emo9.gif

קראתי עכשיו את הקטע הזה. "האהבה הסתתרה בתוכי שנה שלמה והרגה אותי בכל פעם מחדש" והאהבה שלי שבפנים כבר 3 שנים. חשבתי עליה. עליו. ואולי אני סתם עומדת ככה בצד כי אני לא רוצה לממש את האהבה הזו. אולי אני צודקת כשאני אומרת שאני לא בנויה לזה עכשיו [או בכלל
]. אולי אני מפחדת שתתנפץ לי האשליה בפרצוף. ואולי אני מפחדת להשיג אותה, את האהבה הזו, כי אני מפחדת שיהיה לי פתאום כל כך טוב... השבוע מישהו אמר לי שאם הייתה לו משאלה הוא היה מבקש אותי. והיה עוד מישהו שנכנס לי עמוק ללב, עם המבט שילדותי שלו כשהוא קם לבוקר מחובק איתי. ומישהו שאמר לי שאני משוגעת שיוצאת עם זקנים [וניסיתי להסביר לו שאני לא אשמה..
] ועוד כל מיני כאלה שמשאירים חותמות. אני לא יודעת מה אני רוצה, אתם רוצים לדעת???? >סקארלט בבוקר מהורהר משהו<

leper

New member
קודם כל זה קטע יפיפיה../images/Emo45.gif

אם תרשי לי לחדור לפרטיות שלך, יש לי מספר שאלות... 1.היית פעם מאוהבת קשות? (כמה זמן, איך זה נגמר? איך את מרגישה כיום לגביו? היית עוברת את זה בשנית?) 2.וכאשר תפתחי את דלתות ליבך אל מי שזה לא יהיה, מה הכי גרוע שיכול לקרות? תגלי שאת אדם רגיש? אדם שניתן לפגוע בו? (אני מבטיח להמשיך ולכבד אותך למרות התכונות הללו
) 3. "אם היתה לך אפשרות להיות הכי מאושרת שאפשר למשך שנה ואז היית חייב לעזוב לעולם המצאותי היית עושה את זה?" 4.אנחנו מדברים על הרעיון בצורה כללית או שעינך לכדה יפיוף?

כן, טויגי כותב מעולה >סקארלט שוקלת לעשות הסבה ליחצ"נית
< 1. מעולם לא הייתי מאוהבת קשות. אני לא הטיפוס הזה. 2. גם אם אתה תמשיך לכבד אותי [ותודה לך על כך
] זה לא אני. אני בן אדם רגיש אבל לא בן אדם מריח או רומנטי בשיט. 3. אני חושבת שאושר הוא חלק מהמציאות ואולי עדיף שלא לטעום דברים יותר מידי טובים עד כאב.. 4. עיניי תמיד קולטות יפיופים [ואני דואגת שהם יקלטו אותי
], ומה השאלה בעצם?

פייקו

New member
סקארלט-אני כאיש זקן נותן עיצה בחינם

שבי קחי סיגריה תעשני תרגעי זה יעזור לך להוריד למפלס החרדה ברשלנות מה אספי לשאריות האחרונות את בדלי חייך למאפרה לכנוס כמו צנצנת המן לזיכרון עד ..ותנסי שוב לאהוב בלי לנדוד מאחד לאחד כמו כוכב מרופד הנופל לזרועות עולם אחר.. באם זה לא ישתנה ..כתבי לי ואביא לך עצה חדשה

אבל אבל אבל

מעולם לא אהבתי, הכיצד אוכל לאהוב בשנית...?
אולי אני פשוט לא יודעת לאהוב? קורה. מתמודדים

leper

New member
אני חייב להדחף ולהגיד לך ש...

אני סומך עליך שתצליחי.

למעלה