BlaT©

New member
../images/Emo9.gif

מצטערת שאני מציקה לכם בנושא הספרים.
בכל מקרה, מה ההבדל בין הספר הזה - 2508148/qid=1076693958/sr=1-2/ref=sr_1_2_2/026-5235863-6218025#product-details target=_blank>1, לספר הזה - 2. שימו לב ששנת ההוצאה שלהם שונה וכן מספר העמודים. איזה ספר לקנות?
2508148/qid=1076693958/sr=1-2/ref=sr_1_2_2/026-5235863-6218025#product-details target=_blank>12.gif> שוב מצטערת, ותודה מראש למי שיעזור.
2508148/qid=1076693958/sr=1-2/ref=sr_1_2_2/026-5235863-6218025#product-details target=_blank>140.gif>

את יכולה לשים את הקישורים שוב?

כי הם יצאו לך מבולגנים. בכל מקרה נראה כי מדובר ב- spiral dance של starhawk שפשוט יש לו כמה מהדורות. ה"רגילה" והישנה, והחדשה שמכילה תוספת של "10 שנים אחרי..." (המהדורה של 10th anniversary).

BlaT©

New member
הנה...

הראשון, והשני. ההפרש בין המהדורות הוא בסך הכל בערך שנה (אחד מ-89, אחד מ-90), והבדל של כ-70 עמודים. איזו מהדורה אתם מציעים לקנות?

אני באמזון מצאתי

רק את המהדורה הזו, כמהדורה שעדיין מודפסת. מה אני ממליץ? מה שמשתלם לך כלכלית, אני משער. העיקר, עד כמה שאני יודע - נשאר אותו הדבר.

BlaT©

New member
וזוהי הגירסא המחודשת של הספר?

המלצתם לי פה עליו כספר טוב להתחלה, ספר מסתורי וקסום. והספר הזה הוא אותו ספר, נכון?...

הספר הוא אותו ספר

+ תוספות. אני מאמין, שאם יהיה שינוי מהותי, הסופרת תציין היכן הוא נמצא. במהדורה של "העשור" היא ציינה שהיא הוסיפה הערות נוספות לספר. סטארהוק כותבת, במהדורה שנמצאת ברשותי: "Except in a few cases, I have not changed the original text of this book. Instead I have added a a running commentary, which you will find at the end...". גם בקריאה בתוך אמזון של חלק מההקדמה, היא פשוט מעתיקה את ההערה למעלה ומציינת איך להבדיל בין ההערות של המהדורה הראשונה והשניה. מתוך זה יוצא שמדובר באותו הספר.

לא הולך...

אבל הישועה באה ממקום אחר. לפי הכתוב בעטיפה האחורית (אותה ניתן למצוא בקישור הקודם, וגם כאן, שזה בעצם אותו דבר) ניתן להבין שהשינוי הגדול הוא רק בהקדמה. בדף האמזון עצמו של הספר, ניתן לקרוא את ה-editorial Reviews ולהגיע לאותה המסקנה...

BlaT©

New member
ועוד משהו... ../images/Emo9.gif

האם יש הבדל בין הספר הזה לזה? האתרים האלה מבלבלים אותי. תודה מראש.

לא ממש.

אלו שתי הדפסות שונות של אותו הספר. מהדורה חדשה ממש לא יכולה לצאת, כי המחבר נפטר לפני מספר שנים.

מורגיין

New member
לי יש למשל את מהדורת ה20

ואין שום שינויים בטקסט עצמו, יש רק הקדמה של "מה השתנה ב-20 שנה", ובכל מיני מקומות מספרים קטנים, שאם את ממש משקיעה יש עליהם הערות קטנות בסוף הספר של "היום זה ככה" ו"בעצם זה ככה", לא חובה ולא משנה. הספר עצמו הוא אותו ספר ללא שינוי.

BlaT©

New member
יופי... תודה...

אני מאוד מקווה שיש את הספר באקדמון. חיפשתי בסטימצקי ובתמיר ולא היה שם. אם לא יהיה אני אאלץ להזמין מהאינטרנט, וזה טיפה בעיה.

קשה לי להאמין שתמצאי

את הספרים האלה באקדמון. מעולם לא ראיתי ספרים מסוג זה שם (בפעמים המועטות שבקרתי) ובסטימצקי מעולם לא מצאתי אותם. מה שכן, למיטב הבנתי עד גרה ליד ירושלים, ואני יודע שיש חנות ספרים אחת פרטית שכן מייבאת ספרים מסוג זה לפעמים (איני חושב שבאופן רציף ואיני יודע מה המחירים). אברר לך את שם החנות (אלא אם מישהו כאן מכיר אותה. אולי זו "אדם ספרים"? לא יודע...). ואם בא לך להצפין מעט על ת"א, אני אוכל לעזור לך יותר

BlaT©

New member
תודה!!

אין לך מושג כמה זה עוזר לי. כדי לקנות ספרים באינטרנט צריך כרטיס אשראי, ובשביל זה צריך את ההורים שלי, ואני לא חושבת שהם יסכימו או ישמחו לרעיון של הספרים האלה. ואגב, באקדמון מצאתי את הספר של קאנינגהאם, אז אולי יש תקווה גם לשני.
ממש תודה!

*משפשף עיניים*

באקדמון היו ספרים של קאנינגהם? וואי. זה חדש לי. בפעם הבאה שאני אהיה בירושלים, אני אקפוץ לבקר שם.

למעלה