נמ, שלום. אני חדשה. קוראים לי בת-אל מרמת-גן בת 14 וחצי. מקווה להתשלב.
ב בטלקאפ New member 14/6/05 #1 ../images/Emo9.gif נמ, שלום. אני חדשה. קוראים לי בת-אל מרמת-גן בת 14 וחצי. מקווה להתשלב.
S sapirush1 New member 15/6/05 #17 סתומה סתומה סתומה!! חחחח (אני, לא את אל תדאגי) רק עכשיו שמתי לב.. הרגל מה אני יודעת..
C crazy monkey New member 14/6/05 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif הכינוי שלך זה לא שם של איזה פוקימון או משו כזה??? dont ask me how i know it...
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif הכינוי שלך זה לא שם של איזה פוקימון או משו כזה??? dont ask me how i know it...
ב בטלקאפ New member 14/6/05 #12 חחח זה מבנות הפרמפאף [או איך שלא כותבים את זה]. ילדה אחת שינת את זה מבטרקאפ לבטלקאפ..
® ®NuLy® New member 14/6/05 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני גל בת 15 מאזור ירושלים השתלבות נעימה
S Satla ruleS New member 14/6/05 #6 היי וולקאם טו דה קלאב ../images/Emo3.gif אני עדי-14-ת"א.. תהני פה!
B BrainDaMaGeD New member 14/6/05 #9 הלו =] בטח שתשתלבי! אם לא אז נערבב אותך בכוח =] חוצמזה שאת כבר משתלבת אוף אני רוצה לערבב מישהו! מתנדבים...?
הלו =] בטח שתשתלבי! אם לא אז נערבב אותך בכוח =] חוצמזה שאת כבר משתלבת אוף אני רוצה לערבב מישהו! מתנדבים...?
א אני מותק בלי עותק New member 14/6/05 #13 ברווווכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif אני תמר=] תהני!