AliceW

New member
../images/Emo9.gif

רציתי לשתפכן במשהו (וגם כי הפורום צריך קצת נושאי שיחה ודיון). יש לי קצת בעיה להקשיב למילים של שירים. אני שומעת רק את הלחן, כשהמילים כביכול ברקע. כלומר, כמובן שאני שומעת את המילים, אבל לא מקשיבה להן. בכל אופן, לאלישיה יש שיר שלא יכולתי להתעלם ממילותיו. caged bird. פשוט מדהים
אחד היפים ששמעתי
דבר זה גרם לי לתהות אם איי פעם מישהי מכן חשבה על לפרש שירים של אלישיה.. ואם לא, אני מוכנה לנסות

NoWords

New member
דיון נחמד..

אני כל הזמן מקשיבה למילים, ככה אני גם יודעת מה היא שרה ומצטרפת אליה בשירה לפעמים.
זה נחמד. ואם יש משהו שאני לא מבינה במילים אני בודקת אותו באינטרנט.
בנוגע לתירגום שירים- כבר פתחנו קטגורייה של "תירגומים לשירים" בפינת המאמרים שלנו בפורום (תוכלי למצוא אותה בפס הכחול למעלה יחד עם הסקר ועוד). הנה קישור ישיר לתירגומים- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=1293&c=5892&sc=0&ssc=0 אם את רוצה לתרגם שיר.. או כמה שבא לך.. תפרסמי אותם כאן ואני אעלה אותם למאמרים.
אני אשמח אם תתרגמי.. קייג'ד בירד שיר ממש מיוחד.. אני גם אוהבת את המילים שלו.

AliceW

New member
הממ...../images/Emo13.gif

התכוונתי יותר לניתוח ספרותי של השיר
. אבל בשביל זה צריך קצת ידע ואינפורמציה לגבי אלישיה ולגבי הסיבה לכתיבת השיר, אם בכלל היא כתבה אותו

NoWords

New member
אהה הבנתי.

אני לא חושבת שזו בעיה גדולה להבין שאם היא שרה על מישהו ב- You Don't Know My Name זה על כך שהיא הכירה מישהו, נדלקה עליו אבל לוקח לה זמן להתקרב אליו. רואים את זה בקליפ. אם תשבי עם הליריקס על המחשב, תוכלי לפענח את משמעות רוב השירים לדעתי. אם זה מעניין אותך כמובן.

Skullie Roze

New member
אמממ ../images/Emo14.gif

אני תמיד מקשיבה לשירים, אני לא יכולה שלא!
השיר עם הליריקס הכי הכי יפים ששמעתי של אלישיה זה חייבל היות Goddbye.
הוא כ"כ...מעביר בי צמרמורת כזוו, אמאאאא.

למעלה