היום ב-
אנשים

../images/Emo90.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo89.gif

קרן נהיר, מנהלת תחום האופנה בשילב תענה לשאלות הגולשים בפורום הריון ולידה-תמיכה היום בשעה 11:00. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו.
בשעה 18:00 יגיע אל פורום ריקודי עם- אסף נחום, מנהל שיווק ופיתוח עסקי באקו"ם, ויענה לשאלותיכם.
דורית לוז, עו"ד וביטוחאית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים בנושא השינויים בכללי קופ"ג שיחלו בינואר 2006.
במסגרת חגיגות 4 שנים לפורום אופנה, תיערך בפורום תחרות עיצוב לוגו/סקיצת לבוש מקורית עצבו לוגו לפורום או סקיצת לבוש מקורית, פרסמו אותם בפורום ותוכלו לזכות בדיסק מוזיקה שווה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=67607424

שכטרון

New member
כמה דברים ../images/Emo26.gif דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1. יש דרך להוסיף תמונה לחתימה? 2.פתחתי קומונה לעפר, ואף אחד לא נכנס. אז הקישור בחתימה שלי
כנסו!
3. אם עדיין לא התקשרו אליי מהסרט, והזיזו את הצילומים לינואר, יש עוד סיכוי שהתקשרו?

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחח תשמעו מה קרה לי
שבוע שעבר המחנכת שלי שמלמדת אותנו ספרות(
) כתבה על הלוח "יש מצב לבוחן" ואף אחד לא הבין אם יש או אין….
בסוף היא עשתה לנו היום על כל מיני קטעים שקראנו בכיתה אז היא מסבירה מה עושים בכל חלק
חלק 1- כותבים נכון או לא נכון ומתקנים
חלק 2- מסבירים ציטוטים
חלק 3- לתאר דמות
חלק 4- בונוס... היא לא אמרה לנו על מה אלא שאנחנו כבר נראה
אז שאלו אותה אם הבונוס זה עוד נקודות לתעודה או תל"ן (
תל"ן זה סתם נקודות שלא משפיעות על כלום) אז היא אמרה שנראה אחר כך וכולם קפצו עליה שתעשה לנו בונוס לציון ואז הסטודנטית התחילה לחלק את הבחנים ואני רואה שכולם מתפקעים מצחוק הסתכלתי על שלי ומה כתוב לי?
4- בונוס (10 נקודות) איזה זוג ינצח בתוכנית "לרקוד עם כוכבים"? איזה זוג הכי מצא חן בעינייך? היא לא חשבה שנענה לה על זה אבל בסוף כולם ענו גם אלה שלא רואים את התוכנית (אני לא רואה...
) זה היה קורע
איזה סתומה חחחחחחחח היא כל הזמן מנסה להיות מגניבה ומדברת בסלנג אבל כזאת שאלה לבוחן?

כתבתי לה../images/Emo79.gif|לה|

אני לא רואה את התוכנית "לרקוד עם כוכבים" לעומת זאת בתוכנית "נולד לרקוד" אני מאמינה שהמנצח יהיה מתן דסקל
כ-ו-ל-ם ענו על זה
הילד הכי חנון בכיתה שלי (ואנחנו באמת כיתה של חנונים) כתב לה שהוא לא רואה את התוכנית אבל לפי הפרסומות הוא בעד ניצה שאול חחחחח והיא אמרה למישהי לא לגלות לנו

המורה דפוקה על כל הראש../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif

אבל מה שיותר הצחיק אותי שהיא רשמה על הלוח "יש מצב לבוחן"

כן../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא הייתי בסוף השיעור ההוא ואחרי זה חברות שלי אמרו שהם לא יודעים אם יש בוחן או לא
אבל זה די מעצבן שהיא כל הזמן מנסה להיות קולית ומנסה לדבר בסלנג

למעלה