היום ב-
אנשים

../images/Emo90.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo89.gif

קרן נהיר, מנהלת תחום האופנה בשילב תענה לשאלות הגולשים בפורום הריון ולידה-תמיכה היום בשעה 11:00. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו.
בשעה 18:00 יגיע אל פורום ריקודי עם- אסף נחום, מנהל שיווק ופיתוח עסקי באקו"ם, ויענה לשאלותיכם.
דורית לוז, עו"ד וביטוחאית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים בנושא השינויים בכללי קופ"ג שיחלו בינואר 2006.
במסגרת חגיגות 4 שנים לפורום אופנה, תיערך בפורום תחרות עיצוב לוגו/סקיצת לבוש מקורית עצבו לוגו לפורום או סקיצת לבוש מקורית, פרסמו אותם בפורום ותוכלו לזכות בדיסק מוזיקה שווה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=67607424

נצל"ש/בקשה/הצעה חח

בא לי על מפגש פורום, לא עשינו כזה ואנחנו עוד מעט נחגוג שנה לפורום.. מה דעתכם לעשות את זה בהופעה האחרונה? או במקום אחר שנוח לכולם?

צודקת!!!

הגיע הזמן באמת!!! צריך להכיר אחד את השני טוב יותר!!!!!! אבל הפעם חובה להגיע!!!

למה לא יצליח? חח

אם לא בהופעה אפשר במקום אחר. וחוץ מזה מה יש לא רוצים סוף סוף להכיר אחד את השני? למרות שאני מכירה כבר חלק מכן/ם.

ranch22

New member
השאלה היא...

אם אוהד לא יתפוס לנו את החדר חחח(המבין יבין...) ואני לא יודעת אם בכלל אהיה בהופעה האחרונה מרגע לרגע אני מודאגת יותר ויותר מהביה"ס המטורף שלי... זוכרים את "חופש חנוכה"?אז זהו...שאצלנו אין דבר כזה...אצלנו זה "שבוע תגבורים ומתכונות" הכל דאגו לדחוף לשם ואח"כ?עוד מתכונות...

אולי בחנוכה נעשה מפגש פורום

אם לא בהופעה.. מה דעתכם תציעו מקומות אידיאליים למפגש. יש לי הצעה שהציעה לי שיר, בחומוסיה אולי
אני ורינת חושבות שזה אחלה מקום למפגש.

ranch22

New member
אממ...

בחנוכה אני יכולה רק ביום הלפני האחרון או ביום האחרון כי יש לי מלא ימים מרוכזים ומתכונת בחנוכה(כן,כן "חופש" חנוכה.) בכל מקרה ההצעה בחומוסיה זה רק בפרדס חנה החומוסיה שאוהד הכי אוהב!!!(מישהו זוכר???)

בטח שזוכרת../images/Emo3.gif

אבל רק אני ואת בינתיים מסכימות למפגש פורום בחומוסיה, נחכה להסכמת כולם

חבר'ה להגיב, אל תייבשו

רוצים מפגש פורום בחומוסיה, אם כן סמנו
אם לא, (מקווה שלא תסמנו)
הכי טוב זה אחרי ההופעה האחרונה של אוהד(19.1) ואולי מי יודע גם אוהד יוזמן למפגש

זאת הייתה רק הצעה

יש עוד חומוסיות בארץ
יש גם עוד זמן לדבר על זה אבל אתם לא משתפים פעולה

herut123

New member
חומוסיה שכולם יוכלו

להגיע זה טוב פרדס חנה, איפה זה? זה קרוב לרחובות? :S טוב עד אז.. עוד נדבר.. וכן גם אוהד מוזמן :) (אוהד יש חמוס
)

ranch22

New member
חחח

זה היה במחוק...נראה לכם שאבוא עד פרדס חנה רק בשבילכם(טוב נו גם בשביל חומוס...)?!אני לא עד כדי כך משוגעת(אולי כן...) בכל מקרה תציעו מקומות...רק לא עזריאלי זה המקום הכי חרוש בעולם!! =]

יום שישי הבא!!! (23.12.05)

ויש גם בינואר, כאשר בינואר זוהי ההופעה האחרונה... (זמנית, כן)

למעלה