היום ב-
אנשים

../images/Emo90.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo89.gif

קרן נהיר, מנהלת תחום האופנה בשילב תענה לשאלות הגולשים בפורום הריון ולידה-תמיכה היום בשעה 11:00. שרשרו לה שאלות כבר עכשיו.
בשעה 18:00 יגיע אל פורום ריקודי עם- אסף נחום, מנהל שיווק ופיתוח עסקי באקו"ם, ויענה לשאלותיכם.
דורית לוז, עו"ד וביטוחאית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים בנושא השינויים בכללי קופ"ג שיחלו בינואר 2006.
במסגרת חגיגות 4 שנים לפורום אופנה, תיערך בפורום תחרות עיצוב לוגו/סקיצת לבוש מקורית עצבו לוגו לפורום או סקיצת לבוש מקורית, פרסמו אותם בפורום ותוכלו לזכות בדיסק מוזיקה שווה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=326&msgid=67607424

Outwit

New member
הופעה של OutwiT ו Useless ID

Useless ID ו-Outwit ב-16.12 בהופעה ענקית !! ההופעה תהיה במועדון Live&Loud (לשעבר "קיור" , שמוטקין 3 - איזור תעשיה ישן של ראשון לציון) ותעלה 50 ג'ובות במוקדמות או 60 במקום ! הערב יתחיל בשעה 22:30 מדוייק !! ואחרי זה יש מסיבה ענקית!! אתרים של הלהקות : USELESS ID - www.myspace.com/uselessid OUTWIT- www.myspace.com/outwit לכרטיסים במכירה מוקדמת ולפרטים על הסעות להופעה :0545480577 - ליאור טל- 0525858510

EnchantedS

New member
שמעתי שיר אחד של יוסלס איידי וזה

מזכיר לי את סאם 41:) לא חושבים?...

Inspite

New member
יום רביעי הבא

21.12 הישר משיקגו: !PRIMO LEVY! alternative rock/hard rock למי שעדיין לא מכיר להקה ממש ממש טובה סטייל פרל ג'אם מארחים את: !INSPITE! !punk rock !כביסה מלוכלכת! רוק ישראלי איכותי עוד פרטים בהזמנה-> פרטים על הלהקות בלינקים המצורפים

keisamit

New member
נצל"ש ../images/Emo187.gif

אני נרשמתי לא מזמן [טוב, כן מזמן] לפורום הרשמי... עכשיו יש לי בעיה. אני רוצה להתחיל לקרוא שם, וזה... עכשיו יש לי בעיה. שכחתי את השם משתמש שלי. אני יודעת את הססמא, ובאיזה אימייל נרשמתי, אבל אין לי מה השם משתמש.
מישהו יודע אם יש דרך שאני יכולה לשחזר? ניסיתי להירשם מחדש, אבל זה לא נותן לי כי האימייל כבר בשימוש. ואין לי כוח לפתוח אימייל חדש.

קרניjack

New member
אין לי מושג

נסי להיזכר, או תשלחי מסר לאחת המנהלות שם, או לאחד מהמודראטורים.......

נצל"ש הלפ הלפ!!!!!!!!

אני לא יודעת איך נרשמים לאתר של MCR ובכלל איפה הפורום שכולם מדברים עליו ? (=

קרניjack

New member
אמ...

הפורום הוא בכתובת הזאת: זה הפורום הרישמי, ואני נהנת בו, הוא ממש שווה:) http://www.mychemicalromanceforum.com/phpBB/ ולגבי להירשם לאתר של MCR? את מתכוונת ללקבל בדואר מיילים של זה? מופיעה לך משבצת בצד שאת צריכה למלא שם את הפרטים ואז את מקבלת אי מיילם וזה, אם לזה את מתכוונת...

קרניjack

New member
ואם את נרשמת

את חייבת להעלות שם את הציור שציירת של ג'רארד!!!! הוא פשוט מדהים:)! אם את לא יודעת איפה תשאלי........אני בהתחלה קצת הסתבכתי עם הפורום הזה

למעלה