התפקדות חודש יולי

../images/Emo90.gif התפקדות חודש יולי ../images/Emo89.gif

שם-
גיל-
פורומים אחרים שאני נמצא בהם- 3
שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה-
דיסק מועדף של דנה-
אמנים נוספים אהובים-
מגיע להופעה בקרוב-
מסר לאומה-
אייסיקיו או מסנג'ר-
תמונה אם יש-
משהו טוב שקרה היום- יאללה תשקיעו ונכניס את זה לטאגליינס!
תהנו
מיל

../images/Emo205.gif

שם- רותם גיל- 16 וחצי פורומים אחרים שאני נמצא בהם- היהודים ושילה שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה- דיסק מועדף של דנה- הראשון אמנים נוספים אהובים- הרבה מגיע להופעה בקרוב- לא מסר לאומה- לאט לאט דברים מסתדרים אייסיקיו או מסנג'ר- 245323837 מוזמנים
תמונה אם יש- משהו טוב שקרה היום- לנוח, אחרי שבוע כל כך עמוס

A t z a

New member
מתפקדת../images/Emo80.gif

שם-דנע גיל-16 פורומים אחרים שאני נמצא בהם-איגי וקסמן ועוד כמה
3 שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה-המממ אין... דיסק מועדף של דנה-לאדעת.. אמנים נוספים אהובים-איגי וקסמן,משינה,לילה מלקוס,לירז צ'רכי,מירי מסיקה,עברי לידר,פיטר רוט,איפה הילד,אלאניס מוריסט,טליה וכו' וכו'... מגיע להופעה בקרוב-לא מסר לאומה-
אייסיקיו או מסנג'ר-מסנג'ר בפרטי ואייסי 340988316 תמונה אם יש-אין משהו טוב שקרה היום-אמממ...לאדעת

../images/Emo26.gif

שם- צלילע. גיל- 13. פורומים אחרים שאני נמצא בהם- יש הרבה. 3 שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה- הממ, יש הרבה
דיסק מועדף של דנה- עד הקצה. אמנים נוספים אהובים- יש המון. מגיע להופעה בקרוב- לא חושבת. מסר לאומה- תראו ביום רביעי 'אמא מחליפה', יש אחת מהישוב שלי
מצחיק אש
אייסיקיו או מסנג'ר- 240221991, [email protected] משהו טוב שקרה היום- הממ. לא יודעת.

../images/Emo54.gif

שם - גת גיל - 18 פורומים אחרים - כל מיני שטויות
שירים של דנה שמתאימים לאווירה - "סוף סוף ההתחלה" דיסק מועדף - "תוך כדי תנועה" אמנים נוספים אהובים - מגוון מגיעה להופעה בקרוב - הלוואי. וואי. אין לכם מושג כמה אני צמאה להופעה!! אין לכם מושגגגגגגגג!!! מסר לאומה - אל תשפכו על עצמכם ספרייט במסיבת סיום י"ב! אייסיקיו או מסנג'ר - 158883132 משהו טוב שקרה היום - המ :-\ סיימתי רישמתי 12 שנות לימוד?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo9.gif

שם- אדוע גיל- עוד שלושה ימים 16 פורומים אחרים שאני נמצא בהם- היהודים, פירסינג וקעקועים, אפקט הפחד, אוונסנסוקראת במלא.. 3 שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה- דיסק מועדף של דנה- חח אמנים נוספים אהובים- חברי להקת היהודים, נייטוויש, לקונה קויל, אוונסנס... מגיע להופעה בקרוב- לא מסר לאומה- קפצו לי
אייסיקיו או מסנג'ר- 147051714, [email protected] תמונה אם יש- דקה משהו טוב שקרה היום- גיליתי שעושים לי מסיבת הפתעה וביטלתי כי אני שונאת!

BurningUp10

New member
טוב

שם: אלעד גיל: 19 כמעט דיסק מועדף: עד הקצה\תוך כדי תנועה כל השאר נחסוך בנתיים:)

מתפקדת../images/Emo205.gif

שם- רעות גיל- 16 פורומים אחרים שאני נמצא בהם- איגי וקסמן 3 שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה- מלך, בומביי,תוך כדי תנועה דיסק מועדף של דנה- יום יום אמנים נוספים אהובים- משינה איגי, ירמי חמי, איפה הילד, זקני צפת, קספרים, ועוד ועוד ועוד מגיע להופעה בקרוב- לזאפה כנראה מסר לאומה- תהיו בריאים
אייסיקיו או מסנג'ר- במסרים תמונה אם יש-
משהו טוב שקרה היום- היום עוד לא קרה

coolit97

New member
../images/Emo11.gif

שם- ניצן גיל- 16 פורומים אחרים שאני נמצא בהם- יש הרבה...
3 שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה- ככה זה, לא נוח לי, אהבה בקיץ דיסק מועדף של דנה- תוך כדי תנועה אמנים נוספים אהובים- אפרת גוש, יוני בלוך, דניאל סלומון, קרן פלס, מירי מסיקה ועוד... מגיע להופעה בקרוב- מקווה שלזאפה מסר לאומה- תסעו לאילת
אייסיקיו או מסנג'ר- [email protected] 336410627 תמונה אם יש-
משהו טוב שקרה היום- בינתיים הכל כרגיל

ADVAM4

New member
../images/Emo6.gifגמאני עוד פה.. לפעמים!!!

שם- אדוה:) גיל-עוד כמה חודשים 17[= פורומים אחרים שאני נמצא בהם-שילה,בטי:) 3 שירים שכרגע מתאימים לכם לאווירה של דנה-מלך,ככה זה,הכל עובר... דיסק מועדף של דנה-אמממ...\= כולם! אמנים נוספים אהובים-שילה,בטי,דניאל,אביב,עברי:) מגיע להופעה בקרוב-\= לא נראה לי... מסר לאומה-חיבוקי! אייסיקיו או מסנג'ר-232533566 תמונה אם יש-[= משהו טוב שקרה היום-גיליתי שניצנים יהיה בניצנים(חחח זה נשמע כ"כ מפגר) חחחח[=

למעלה