יאללה שאלון

../images/Emo90.gif יאללה שאלון ../images/Emo89.gif

מזמן לא היה! ואני רוצה התפקדות מלאה של כל החדשים
תהנו
שאלון בהחלט לא מזיק, אפילו די נחמד! 1. הזמר הישראלי האהוב עליך - 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - 34. הוט או יס? - 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? 50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?

עונה ../images/Emo192.gif

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - אביב גפן, עברי לידר 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - דנה ברגר
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - היהודים, משינה, בית הבובות 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - ליאור אשכנזי, רמי הויברגר 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - איילת זורר 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך -לא היה כבר?
היהודים. 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - כל הצוות של משחק מכור. וקיציס. 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - עדי אשכנזי
9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - לצערי אני לא הולכת להצגות. אבל הקוסם מארץ עוץ יפה
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - וואי. מציאות נפרדת-היהודים 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - גן מאיר של דנה. ואמן של היהודים. 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - משחק מכור 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -גלגל"צ 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - ראשון
16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -היומן הורוד שלי של בראץ! 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - אווי נו. 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון!
19. האתר הישראלי האהוב עליך? - הגולן! 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - באינטרנט? ynet 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - וואי אני קוראת כל עיתון, שבועון, ירחון שקיים
22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - ערד ניר
למרוח אותו על קרקר! 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - מכבי ת"א - כדורגל 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? -
25. מה הכי ישראלי בעיניך? - יאיר לפיד 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - תנוחו. 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - קיץ. 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? דיויד 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - של המעיל של קסטרו.. אם ליאור מילר ויעל אבוקסיס 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - סלקום 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - מה זה? 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - א-נ-ח-ל!!! הלוק הערבי המסוקס שאני אוהבת! 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - גלית גוטמן. נקודה. 34. הוט או יס? -HOT 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - ילדות רעות 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? היפים והאמיצים 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? יאיר לפיד 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? דורון
39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? אורלי 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? הדרך לבי"ס 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? פה בדיוק 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? סגול 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? יאיר לפיד 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? וואי. הראש הכפול 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? האמת שאני לא בודקת. 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? :) שמצ. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? לתת 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? לראות איך כולם מסתכלים באהבה וכבוד לחייל עם תיק ענקי על הגב 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? יותר נמוך מזה אין לאין לרדת. מתביישת בה. 50. מה דעתך על החברה הישראלית? זו החברה שלנו. :) 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? למקום קררררררר יותר. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? מנכלית בנק פועלים? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? הממ, וואי. 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? ניצנים- היהודים 2005 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? נטליה! 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? לא בדקתי את כולם. 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? רונה לי

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo171.gif

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - רק אחד?! עברי לידר, גלעד שגב, דודו טסה, הראל מויאל, הראל סקעת, ברי סחרוף, מוקי, שלום חנוך ועוד... 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - יש המון איגי וקסמן, דנה ברגר, אפרת גוש, דין דין אביב, ציפי משהיד, מיקה קרני, בת/טי, מירי מסיקה, שילה פרבר, איה כורם, קרן פלס, לירז צ'רכי ועוד... 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - בית הבובות. 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - מממ, אושרי כהן. 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - דז'ה וו. 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - טל פרידמן, ליאור שליין, גורי אלפי. 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - מיה דגן, עדי אשכנזי. 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - לא יודעת 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - פורטיסחרוף- על המשמרת 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - יש המון. יותר מדי. 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - ארץ נהדרת, משחק מכור, גריל. 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - יס וויקאנד, ערוץ 2, ערוץ 10. 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - גלגל"צ, רשת ג'. 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - ת"א. 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - מממ, לא יודעת 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - מציצים, ת"א. 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - כאילו לא ברור?! האתר של רוני 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - מממ... חדשות הבידור 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - רייטינג 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - מכבי עלית ת"א 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - הרבה 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - לא יודעת 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - משנה? 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - אנה, שרון מה זה השאלות האלה?! 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - אין לי שמץ. 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - פלאפון 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - מייקל לואיס 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - בר רפאלי 34. הוט או יס? - יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - אין לי שמץ. 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? כנ"ל. 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? לא יודעת. 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? אין לי מושג. 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? עיר. 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? עמי גדליה, סתם. לא יודעת, נו. 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? לא יודעת 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? תלוי מה. 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? חולי סרטן, איידס, חירשים, אילמים. יש המון. 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? חחחח 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? אין לי דעה בעניין 50. מה דעתך על החברה הישראלית? לא יודעת, רצוי שאני לא אגיב. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? לא רוצה 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? וואי, שאלה קשה 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? אין לי מושג, כוכב נולד סתם. 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? לא משנה לי. 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא. 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? לא יודעת 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? כוכב נולד.

nemetz

New member
-קופץ לרגע-

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - ברי סחרוף, כמה צפוי ומיינסטרימי מצידי 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - תנחשו 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - כרמלה גרוס ווגנר!! 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - אמממ... יודהלוי? אה, רגע, אמרנו שחקן. אז אם ככה ליאור אשכנזי 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - רונית אלקבץ 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - לא היינו בזה כבר? 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - טל פרידמן? 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - חנה לסלואו (זה בפינת "הביזאר") 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - נדמה לי ש"יעקבי וליידנטל" היה מה שהכי אהבתי בזמן האחרון. 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - |אי אפשר לבחור| 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - כנ"ל 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - החמישייה הקאמרית 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - יס פלוס 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 102 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - תל אביב!! 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - קוטג'? 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - אני לא אוהב ים (כן, נו תסכלו אותי) 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - השרת העיוור 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - אפחד 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - הארץ 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - דני קושמאמי 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - תעזבו אותי, אני הומו.. 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - החיל הכללי
25. מה הכי ישראלי בעיניך? - לדחוף זקנות בתור 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - הרי ירושלים.. 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - חורף 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - גוטמן חיים יד לייט בראש 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - אנא ערף.. מילקי? 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - כולם זונות 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - עה??! 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - איתי אטיאס
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - רומי אבולעפיה, כי היא נראית כמו גבר.. 34. הוט או יס? - יס 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - אמאלה 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? פלורנטין 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? רבין 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? אלמוג 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? אלמוג 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? כביש מס' 1
41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? רק עיר! 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? שחור 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? יעקב שבתאי 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? מר מאני 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? לא שם לב לזה 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? בטח לא בזק.. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? אני תורם כל חודש מס הכנסה וזה מספיק, תודה. 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? האמת ששום דבר.. בעצם לא- כשאני הולך בשדרות רוטשילד אני מרגיש גאה
49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? על הפנים 50. מה דעתך על החברה הישראלית? על הפנים 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? אוקיאנה, ברור.. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? כספי ושות' 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? ליונה וולך, כי מגיע לה.. 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? אילן ואילנית - האיחוד 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? פריס הילטון 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא, דפקא טוב לי עם שקל 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? האוניברסיטה העברית 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? אף אחד מהם. זה זבל!! בשבילי רק סדרות בריטיות ביס פלוס.. סופש נעים לכולם

למעלה