מאט השולטטט

bsn199

New member
../images/Emo90.gif מאט השולטטט../images/Emo47.gif

מה קורהה? אנחנו חדשות בפורום.. find me and show me" what do you want from me "
thers gotta be better than thisss

bustedit

New member
וולקאם../images/Emo9.gif

איימ קרין. יש לכן שמות? חחחחח אשמח לדעת אותם.. ספרו קצת על עצמכן.. השתלבות נעימה
ומאט
אכן שקסי

bsn199

New member
יש לנו שמות.חח=]

כן יש לנו שמות..אבל בעיקרון זה השם שלי ((נוי)) bsn פשוט אני וחברה שלי עדי שלחנו את ההודעה מהבצפר.. אז אני יספר על עצמי..אני נוי..בת 15 ממושב ינוב..ליד נתניה.. מתה על באסטדדד..!1 סאן אוף דורק,סימפל פלאן,מקפליי וניו פאונד גלורי..!! מי שרואה את ההודעה שתספר גם על עצמה=] PUNKKK

LovE BuSTeD

New member
נצלששששששששש אימלההההההה

אני לא נושמת!!!!!!!!!!1 רשמתי קומנט לצ'ארלי במייספייס שאני מתגעגעת לבאסטד ואליו אז הוא שלח יל הודעה איזה חאמודדדדדדדדדדדדדדד תראו I know ur missing Busted, I miss them sometimes too. James and Matt are great dudes, and I miss spending time together with them. We're seein' each other only few times a month. Fightstar is diffrent than Busted but i hope u'll like it too. My new mates are excellent musicians. Our new album comin' march 2006. איזה חאמודייייייייייייי

LovE BuSTeD

New member
בטח קבלי..

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=42890907 אתן יכולות לרשום לו חופשי בקומנט הוא עונה חופשי..

כמה בנאדם יכול להיות מדהים?! ../images/Emo80.gif

כמהההההההההההההההה?!?!!?!?
הוא פשוט מושלם!!!!!
לא יאומן כמה שאני אוהבת ת'בנאדם הזה! פשוט לא יאומן!

../images/Emo3.gif../images/Emo99.gifאיזה חאמודיייי!!!!!!!!!!!

שמתם
שהתאריך של הפירוק של מקפליי יוצא על ה"יום שישי ה-13".. לא 'דעת מה הקשר..פשוט חשבתי על זה..

oriy a

New member
טעיתתתת!!!!

קודם כול זה באסטד שהתפרקו ולא מקפליי דבר שני הם התפרקו ב14 ולא ב13 !!!!!!!!

LovE BuSTeD

New member
זה הוא..!

:).. כאילו זה במייספייס והוא פתח חדש בגלל שג'יימס הציע לו להתחבר עם המעריצים ולא נראה לי שזה מתחזה קיצור זה הוא אין לי ספק בכך.

bsn199

New member
או מיי גודד

וואיי..איזה חמוד הואאא..דרך איפה את מדברת איתו??!

למעלה