פמיניסטיות וגברים

Alice27

New member
../images/Emo90.gifפמיניסטיות וגברים../images/Emo89.gif

אומרים שפמניסטיות שונאות גברים, האומנם? כן ולא. האם מפריעות לך הטרדות מיניות, חוסר שיויון, כוחניות, אלימות – האם בגלל זה צריך לשנוא גברים? האם גברים או גבריות מעוררים בך כעס? האם מהתנגדות פמניסטית לפטריארכיה נובעת גם שנאת גברים? שיחה על הקשר של נשים פמיניסטיות עם אבות, אחים, המוכר במכולת, שוטרים ובוסים.
17.7.07, יום שלישי, 19:30, בהנחיית יערה חוצן, 20 ש"ח או לפי יכולת. בית נשים פמיניסטי אבן גבירול 61/2 (כניסה מרחוב מאנה 13), תל אביב יפו http://www.feministy.org/

מממאיה35

New member
אני בעד

נגד הכללות.. איש איש ואישה אישה. אי אפשר להסיק על מגזר שלם מהתנהגות של בודד באותו המגזר, ולכן אני גם לא ממש בקטע של פמיניזים ולוחמנות. בכלל אני חושבת ש"מאבק" בא בטרמינולוגיה של מלחמה, וכבר זה לא נשמע טוב. פצועים, הרוגים וכו', אתן בטח כבר יודעות.. יודעת מדוגמא על עצמי, שבמקום "עימות" כפי שנהוג לכנות איזה משהו שעשיתי עם עצמי ועם מישהו מולי, הפכתי את התהליך ל"ריפוי". זה התחיל מהשפה שבה השתמשתי, ממש ככה, ונגמר בריפוי מדהים לכל הצדדים המעורבים, הלוואי על כולם.. טוב אני סתם מהגגת לי פה בשעת לילה מאוחרת, אז אפסיק. ליל מנוחה!

דאגה לרווחת נשים אינה בהכרח

שנאת גברים. בודאי שאינה פוגעת בגברים. בחברה בריאה יש מקום להגשמה מלאה בחייו של כל פרט. איש אינו נפגע מכך. להפך. אושר של האחד רק מעודד התפתחות אושר בקרב הסובבים אותו.

חברה בריאה

אכן כן כפי שכתבת גם אני מסכימה שבכזו יש מקום להגשמה מלאה בחייו של כל פרט כל עוד איש אינו נפגע מכך. השאלה היא אם תנועה כזו או אחרת אכן שומרת על כלל חשוב זה...

מן הסתם :)

לצערי לא מעט פעמים אני נתקלת בתנועה כזו או אחרת אשר לא רק מרוממת את עצמה אלא מבטלת את האחר בדרך זו. וזה משהו שאני לא מבינה ובטח שלא מקבלת למה צריך לבטל אחד על מנת לרומם את האחר??

איך הבת שלי אומרת - איך הגעת??

חס וחלילה את עשית זאת, פשוט העלתי זאת בהמשך לדברייך כהסכמה ותוספת.

למעלה