שרשור לילה
יום שבת

שן22

New member
פשש איזה זוג מלהיב קרן וגב יושבים בחוץ במרחק

של מטר אחד מהשניה ובקושי מדברים כמה פשן..... שיסגרו עליהם את השאלטר

goodpink

New member
שימו לב איך היא מתנהלת ממשבר למשבר איתו

הפעם כנראה נעלבה שהוא לא לקח אותה ללופט והלך להתקלח קרי יבש אותה. היא פשוט מתנהלת ממשבר למשבר איתו כל הזמן הוא פגע בה אמר משהו מגלה דברים שלא גילתה בעבר...מישהו אמר לה משהו...כואבת לה הבטן...וכו וכו' וכו' לא נגמר

שן22

New member
זה מה שקורה שמשחקים בצופים בסופו של דבר הם

עובדים רק על עצמם והם אלו שסובלים.....

KEEK

Member
יותר גרוע מזה

אם הבנתי נכון, היא רמזה לו שבא לה להיות איתו בלופט (רמזה = אמרה לו "איך בא לי ללו-פט") והוא אמר שבא לו להתקלח אבל מה, הוא הלך ללופט ושיחק שם סנוקר עם ליהי והבנים לא ממש התקלח הוא הצליח להוריד אותה לגמרי סוג של התעללות נפשית היא עוברת שם מצידו לא מובן לי איך זה לא מפריע לו..

שן22

New member
לגמרי לגמרי מה יש בפשטיגב הזה שהוא הופך בנות

להיות כאלה סמרטוטות בגללו אם הוא היה מתייחס לחן גם היא הייתה נופלת כמו שאמרתי זה כישרון שיש לבחור

goodpink

New member
ההתעללות היא בחן מאחר והוא למעשה גורם לה

להשפיל את עצמה בכך שהוא לא מניח את הקלפים על השולחן שהוא וקרן למעשה זוג לצורכי הווילה. לגבי קרן לא מרחמת עליה בכלל ולא חושבת שהוא מתעלל בה וגם היא כן לא מגיע לה טיפת רחמים שלא ריחמה על בנות שלא עשו לה כלום. היא זו שיוזמת את המגע היא זו שכל הזמן רוצה להיות ביחד זו היא שמתנהלת ממשבר למשבר איתו. כך שרוב האשמה היא עליה והוא כן מחבב אותה חברית ואמפטי אליה אי אפשר להגיד שלו בגלל זה קשה לי כל כך איתו מאחר והוא ראה את התוכנית ובכל מקרה בחר בבחורה הגועלנית הזו. היא מנצלת את הצד האמפטי שלו להתקרב אליו וזה גועל מבחינתי. כך אם זה כפי שאמרה והיא לא מעוניינת בכסף ויכולה לצאת כבר עכשיו שתצא ותחכה לו בחוץ.

שן22

New member
ההתעללות בחן היא בקטנה מבחינת פוטנציאל הוא

יכול להתעלל בה יותר ומשום מה נראה לי שהוא לא מחמם את הגיזרה מולה כי הוא באמת לא מעוניין לפגוע בה כמו שהוא אמר מספר פעמים כי הוא כן נמשך אליה אבל הוא לא נכנס לבית בשביל זוגית ולגבי קרן לפעמים זה באמת לא נעים לצפות בהם.

Ninaz

New member
הם לא זוג ,קרן חיה בסרט מתמשך ברגע שהתוכנית

תרד גב חוזר לחיים שלו ----נטולי קרן הוא למד להכיר מי זו קרן ,הוא משתמש בה רק כדי לזכות בגמר. אין מצב שהוא יהיה איתה מעבר לתוכנית.

talibatata

New member
זה עצוב שהוא משתמש תמיד בנשים ולא לטובה

להשיג את המטרות שלו, תחלס אני מרחמת על קרן.

adiyon2

New member
אני לא מרחמת על קרן

היא במו ידיה בוחרת להיות שם. היא יכולה היתה לשים גבול, שהרי ברור לה שהוא איתה בגלל המשחק ולא משום סיבה אחרת. בנות אחרות הבינו שהוא משחק משחק ולא רציני ולכן לא מתקרבות אליו.

Ninaz

New member
האמת שגם אני מרחמת על קרן אבל, לא בגלל גב

ריחמתי עליה עוד כשרדפה אחרי איתן ונעמדה על קצות האצבעות והתנפלה עליו בנשיקות.

Ninaz

New member
אגב, בן סיפר היום לאורן שקרן אמרה לו שהיא מתה

כבר לצאת מהתוכנית כדי לראות איך יהיו היחסים שלה ושל גב בתור זוג. היא באמת חיה בסרט שהוא שם עליה. בחורות כמוה תמיד נופלות ומתאכזבות.

adiyon2

New member
היא מביאה את זה על עצמה

מה לא ברור, את נכנסת לחדר, בחור שם כרית על הראש עושה עצמו ישן. את אומרת לו בא לי ללופט אומר שהולך להתרחץ. נו יאללה. תתעוררי כבר.

goodpink

New member
לא מרחמת על מישהי שהתעללה ריגשית באחרות שלא

עשו לה כלום. והיא זו שיוזמת את רוב הקשר בינהם אז שתאכל מה שבישלה.

KEEK

Member
אני ממש לא מרחם עליה

פשוט לא מבין אותה. היא לא בחורה טיפשה, היא יודעת שהוא לא סופר אותה והיא יודעת שהוא איתה בשביל הכסף והיא גם מודעת לעצמה ויודעת שגם היא שם בגלל אותה מטרה אבל לא מובן לי איך היא מסוגלת לקבל את כל ההשפלות האלה ורואים שהיא מודעת להשפלה משהו בה נכבה אפילו אין יותר את השיחות הלילות הקבועות שהיו לה עם ליהי הוא הוריד לה את כל המוטיבציה או שאולי היא לא מדברת איתה כי היא מתביישת. מה היא תספר לה? שהיא רצתה לנשק את גב והוא דחה אותה? שהוא קרא לה ועשה עצמו ישן? אז היא מעדיפה ללכת לישון ב-1 בלילה הוא גמר את האישיות שלה. מעבר לרוע והאכזריות היה שם גם אופי שמח ופעלתני. היא במצב ירוד אפילו יותר מהתקופה עם איתן והוא פשוט בנאדם אכזר.

izmeral1

New member
EKE חמודי. תביא לכאן בבקשה את הקישור..של הסי

הסיפור של קרן על אותו ליל הקדושים. שמסתובב לו בכול הארץ איך היא התמסרה. לאיתן אהבה ????????? מקודשת"""""""""""" לי ומשק ולמי שאין חשק . כן אני באה.בהפוכה. נכנס גב . איתן ממליץ צחוק הגורל -אקס של כמה ימים מוסר את האישה על מגש הכסף" כי הוא כסף. גם לא בדיל. חלוד ורוע זו קרן. וגב הנחשון של השרדות. שקט ולא נראה. אבל כיף הוא עוב בה כמה שהור רוצה. אז הקישור אומר על גב כול מה שאנחנו ראינו לא נראה עוד ולא נשמע עוד. המסר גם עבר לליהי כמובן פני כול הקהל.....כדי לחזק את כוחו שם. קרן לא תעשה יותר שיחות וגם מוגדם. לא רק מאוחר. גב הזהיר את ליהי. בבקשה ממך ליהי אני אסור עליך לעשות לי את קרן חולה. אין לישון מאוחר. נגמר. וליהי עונה על אמת אני עכשיו הולכת לישון. היא הלכה היה זה בשעה 12 חצות. ומי נשאר ער עד שלוש וחצי היה זה גב וקרן. אבל זה בגלל שהיא לא יכולה לישון מבלי להיות איתו קצת. והוא התיחל עם כול הסיפורים שלו. לעשות לה טיפול נפשי עלאק. בשיטה ההיליסטית. לא נגע הרבה באביר. והיא מתה עליו. וההצגה המשיכה כם במטבח. וכאן האמת למה אין יותר שיחות של פורקן חברות. מה כאב ומה כואב. הכול נשמר. למען גב מקרן הבנתה. צלה קישורים קרן ואיתן שכ....... ובמיטה. אני לרגע חשבתי שמדובר במדונה
|פחחחחחחחחחחח לילה טוב לך
. אני
כאן ממש קצת. לא קיבלתי תגובה קצרה ממך לגבי אורטל.וברירת המחדל שלי. אתה יודיע מה היא דעתי לגבי כול הנושא .?

KEEK

Member
אורטל היא גם סוג של ברירת מחדל אצלי

למרות שאני מעדיף את דניאל לפניה. אני לא לא חושב שלדניאל לא מגיע לזכות בגלל איתן, למרות שהפרס מתחלק בינהם. לגבי אורטל, כמו שאמרתי בעבר, קשה לי לקרוא אותה ואנשים שהם כאלה לא שקופים הם מיד חשודים בעיני במיוחד שהיא במצב כל כך חשוף ועדיין היא בגדר תעלומה. קשה לי איתה בקטע של השמרנות שלה, שהיא כל הזמן משתמשת בתירוץ הזה. אבל היתה נערת אגו. ויש עוד כמה דברים אבל היא הרע במיעוטו, ומבין שאר הבנות היא עדיפה. אז אם לא דניאל תזכה, מקווה שזאת תהיה היא.

izmeral1

New member
EKE אבל באמת בחיים שלי לא שמעתי נערת אגו מה ז

מזה נערת אגו. אגו לכול אחד יש .? כאלה שזה מכה אצלם? וכאלה שזתם משחקים. ואגו זה גם גאווה ענקית שלי היה תמיד. היום קצת פחות כי החיים על הקושי בארץ הזו. שהיא שלנו. ואגו נשבר. סנום. די האם זו שרי אריסון גם הגאוה שלה נרמס. מהבל הבריון שפגע בהתרדתה מינית. אז על בחורה שכונתית אגו. הצגה. יש בוולה הפורום כמה שמכירים אותה כתבו עליה . דברים הכי מכוערת. ועל הרבה של החברות שלה. ומה היא עושה איתם.על זו היתה או כאן עם האגו. סליחה בתחתונים אני מניחה שהוא מצוי.. אגו זה דבר של כולם פחות ויש יותר. ולהשתמש בו סתם. לא מובן. זוכר את השיחה שלה עם ונינה אתמטל. מה המסר סללה אתהדרך להיום. באמת קשה לדעת אותה? אני מאוהבת בדניאל. ורק אני רואה אותה ליד קרן אני רוצה לא להאמין. כאן היא מחלישה את עצמה. לא בכלל החיבור חברי. ממש לא. החיבור של החלשת זוגיות. או שהם בתחרות או שלא. -הכול מבולבל כאן. לדעת את האמת. קרן וגב הם היריבים שלה מנגד.אין הסבר אחר. ולא יעזור דבר. פשוט מבולבל הכול. אולי ההפקה תתחיל להדריך את הזוג הראשון. וגם השני? לא יודעת ולא מצליחה להבין. אז כך חלק לאיתן וחלק לדניאל . לא מובן לי למה לשניים בנפרד. כזוג בעד לבד רק לדניאל..? למה חצי. אז איפה הזוגיות....................... לילה טוב לך ושבוע הכי מתוקי לך
.הלכתי לנומי שלי.

למעלה