שרשור ליל שישי 26/08/11
K Klayhamn New member 27/8/11 #1 ../images/Emo90.gif שרשור ליל שישי ../images/Emo199.gif 26/08/11 ../images/Emo89.gif
ק קשקשה9 New member 27/8/11 #5 שבת שלום עידכון; מעתיקה לפה כי לא נראה לי שמישהו נשאר ער כדי לראות כשליהי חזרה מבן היא ישבה עם קרן בחצר וסיפרה לה: כשאתמול בלילה ליהי ובן התקדמו עם האינטימיות כשליהי חזרה מבן היא ישבה עם קרן בחצר הם בנו ארבע קירות וחסר רק הגג אבל את זה היא משאירה להדחה הבאה
שבת שלום עידכון; מעתיקה לפה כי לא נראה לי שמישהו נשאר ער כדי לראות כשליהי חזרה מבן היא ישבה עם קרן בחצר וסיפרה לה: כשאתמול בלילה ליהי ובן התקדמו עם האינטימיות כשליהי חזרה מבן היא ישבה עם קרן בחצר הם בנו ארבע קירות וחסר רק הגג אבל את זה היא משאירה להדחה הבאה
L Lichy7 New member 27/8/11 #21 קושקושית ../images/Emo24.gif חזרתי מקווה שלא פספסתי יותר מידי. הולכת להתעדכן בסטטוסים וחוזרת
L Lichy7 New member 27/8/11 #40 מה זה? יש מצב שלא פיספסתי כלום?? כך זה נראה מקריאת הסטטוסים. לא קרה כלום בין החדשות לדוקים שבבית, קצת התקרבות בין המכשפונת לגב.. וזהו אם בא לך לברוח אני בעד! אבל רגע לא בא איתנו
מה זה? יש מצב שלא פיספסתי כלום?? כך זה נראה מקריאת הסטטוסים. לא קרה כלום בין החדשות לדוקים שבבית, קצת התקרבות בין המכשפונת לגב.. וזהו אם בא לך לברוח אני בעד! אבל רגע לא בא איתנו
L Lichy7 New member 27/8/11 #55 היי ../images/Emo140.gif זה לא יפתיע אותי סוז.. הבחורה הזו הפכה לכזו בלתי נסבלת שאני פשוט מחכה לרגע שהיא תתאדה מהמסך הבעיה היא.. שלפניה יש רק אחת שבא לי יותר שתיעלם- ליהיא
היי ../images/Emo140.gif זה לא יפתיע אותי סוז.. הבחורה הזו הפכה לכזו בלתי נסבלת שאני פשוט מחכה לרגע שהיא תתאדה מהמסך הבעיה היא.. שלפניה יש רק אחת שבא לי יותר שתיעלם- ליהיא
ק קשקשה9 New member 27/8/11 #63 לא ממה ,אם היית צופה אתמול (לא רק) היית רוצה לענבר תעוף ASAP !!!!! אני אישית שקלתי ללכת לאיריס כדי שתרגיע אותי
לא ממה ,אם היית צופה אתמול (לא רק) היית רוצה לענבר תעוף ASAP !!!!! אני אישית שקלתי ללכת לאיריס כדי שתרגיע אותי
A adiyon2 New member 27/8/11 #112 סקסי בריבוע מעדיפה אותו עם שיער קצר וקצת יותר מבוגר. ממש עושה לי את זה
ק קשקשה9 New member 27/8/11 #116 ../images/Emo140.gif תודה ...קבלי http://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw
ק קייזר סוזי New member 27/8/11 #120 יאללההה בלאגן אני אמשיך איתך באותו הקו, ואף עם אותה הלהקה אחח ימי היסודי/תיכון