שרשור צהריים
יום שלישי6/9/11

goodpink

New member
מי הייתם מחזירים מהמודחות? בן-ענת דניאל-עדי

קרן ענבר לפי זה אמרה משהו אחר... ואיתן לא אכפת לו שענת תחזור...ואחרי זה דיבר על ההדחה של ענת... שאל את דניאל בנוגע לענת חחחח פשוט לא היתה כימיה שם ענת לא אוהבת טיפוסים כמו דניאל היא קלטה אותה לא אומר שדניאל טיפוס הכי רע בעולם פשוט לא CUP OF TEA של ענת היא קלטה את כל המהלכים של דניאל. בן וענת לדעתי היה להם הבנה...אבל עדין לא שולל שהוא התגלה כאפס מוחלט לא להאמין שרציתי אותו בשביל ענת. בכל מקרה אם הייתי רוצה שהיא תחזור לא יודעת אם זה לטובתה לא חושבת שהיא היתה סובלת את הBS של גב והסיכוי שתפגע לא יודעת אם כדאי לה להיכנס...אולי כדי לסגור עם כמה אנשים שם דברים... לא יודעת איך היא היתה מגיבה להתנהגות של גב מחד היא קלטה אותו מאוד אנשים מאוד שקופים בפני ענת מאחר והיא קולטת אנשים ומצבים מעולה מאידך אין לדעת איך התעניינות שלה בגב היתה משפיעה עליה....היא לא מישהי שתזרום בשביל לזרום. אם כבר רק ליום אחד להיכנס יחד עם איילת....לעשות ולבדוק כמה דברים ולצאת בחזרה.

KEEK

Member
איילת ../images/Emo24.gif

אין מה לחשוב בכלל.. בימים הטובים שלה (לפני הרוע המתפרץ של ענבר) היא היתה האור של הבית

sendibar0

New member
איילת. ולו רק כדי שענברע תתפוצץ

אין בליבי סליחה לרוע של הבחורה הזו

לונדרון

New member
שיעשו טובה ולא יכניסו יותר אף אחד,

שיוציאו ויתקדמו לסוף של הדבר הזה, והראשון שצריך לצאת במיידי הוא שולחן הסנוקר

goodpink

New member
הכניסה ליום אחד לא שוללת חחחח לא שווה להישאר

יותר כל כך בתוכנית הזו שהכל מכור שם לאנשים מסויימים. זה רק לסגור עם מספר אנשים דברים ולבדוק מספר דברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

izmeral1

New member
ערב טוב לכולם. לא מאמינה לשום כניסה מחודשת.

ולך לונדורן. אני מצדיקה את מחיקת השרשור של הלילה. וגם ולא הבנתי למה.. אני במילים שלי חוזרת על התנהגות של השחקנים" בתוכנית. המילה שלי היא נגד הכוחניות שמנהלת שם קרן. נגד כול התוכנית. וכמובן צחוק על דעת הקהל? ברובו.? וכמובן שיבחתי כאן את הצוות אותך את K. וכמובן את סוזי על הנתינה שלה בתפוז. כיהיו כאן כמה הודעת מכוערות.. ומספרים שטיות. כמה שזה וירטואלי המקום.וכמה שהוא מציאותי המקום. לי יש מכאן בזכות תפוז והפורמים חברים לחיים ..מכאן הכרתי. ואני מודה לאל. על זה שיש לנו מקום.כזה גם להנות להעביר הזמן. וגם לתת ממני ממכם יחד. לחיות. אז תמיד יש דעה של אדם אחד כמה במיעוט הכוונה-.לא שהיא משתפת. אלה הורסת. ואז מתעורר לו הווכוח. וכך הם החיים. מלדים אותנו. שאין רע בלי טוב והפוך. אבל תמיד יש כאלה.-שהם חושבים שהם הצדקנים. והם לא? כי מחפש אני בכול סוף סיפור. בספר בסרט בהצגה.בכול מצב. - את הטוב. ולכן אנשים הולכם עם הטוב.. הכוחניות והרוע או סוג של בלגן. זה למטרות של הבמי. וגם אצתת. את המשפט. הפופולרי והוא מתאים. העולם במה ואנחנו השחקנים. אבל יש אנחנו ויש לא אנחנו. אלה שמנהלים לנו את החיים. ואלה שנותים לזה יד. . וזה ניצול וזה קשה עד להגדרה של רוע.. אנחנו משלמים הרבה כסף לכבלים. בלי התוכנית הזו או אחרת. החיבור לכבל. ומה המדיה נותנת לנו מכה על הפרצוץ. תוכניות ראליטי שהם הליט העשור הזה בעולם. וכאן בכלל. - הזויים. להגיד. גם על זה משלים בנפרד. ומה גם מצוים בצו כזה רוצים לארות את זו אז תסמסו או את ההוא מההוא לשם צחוק ואמת . יצא ההוא. כן זה לגבי שאר התוכניות הראליטי גם משם יש בנים ולא רק הבנות.. טוב זה הסיפור. לא אלך עם הרע בחיים כי הלב הוא נקי תמיד. וכך תמיד רוב דעת הקהל. ערב טוב לך
לכולם בעד המחיקה. .

easternstar

New member
../images/Emo42.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo203.gifבסימן כמה מהוילה

יום נעים לכולם

easternstar

New member
לונדי../images/Emo24.gifקזבלנקה הבלתי נשכח../images/Emo140.gif

עם אינגריד ברגמן והאמפרי בוגרט והקול של פרנק סינטרה..
הסצנה הידועה מקזבלנקה

למעלה