לא רק ידידים-פרק 5

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo124.gifלא רק ידידים-פרק 5../images/Emo36.gif

ממש מבאס אותי ההיענות לסיפור שלי חחח במיוחד שפעם כולם כ"כ אהבו את זה חחח אבל בנתיים אני אמשיך.. פרק 5 "חייבת לציין שהיה נורא נורא כיף...אפילו שדני כל הזמן הציק לי" אמרה מיקי וצחקה. "חח כן...זה הכל מאהבה מותק" אמר לה דני וחיבק אותה. "נראה לי אני מוציא כמה בירות ונרגע בסלון...אוחח אני הרוג." אמר הארי והלך להביא בירה. "כן..גמאני ככה.." אמר דאגי. "כל החיים שלו זה בירה..חח" אמרה יובל. הארי יובל, דאגי ומאי ראו טלוויזיה עד שעה מאוחרת ושתו בירות. "טוב אני עולה למעלה...אני לא יכולה לסבול את התוכנית הזאת." אמרה מיקי לדני ששוב הם ישבו יחד. "אוקיי..אני גם עוד מעט אעלה" אמר. "אחלה.." אמרה ועלתה. "מיקי, לאיפה את הולכת?" דני לחש. "דאגי ומאי בחדר שלי ושלה מעולפים..אז כנראה שאני אצל דאגי בחדר." אמרה. "אוי, אל תהיה טיפשה.. מסריח בחור הזה שנקרא החדר של דאגי חח.. בואי לישון איתי.. כמו שהיינו עושים." אמר דני ולחץ עליה לבוא. "בטוח?" מיקי שאלה..היא ראתה מין ניצוץ בעיניו של דני. "כן, יאללה בואי" הוא אחז בידה והוביל אותה לחדרו. הוא הוריד את מכנסיו והחולצה שלו ונכנס למיטה, מיקי עשתה אותו הדבר רק שלקחה את החולצה שהוריד ולבשה אותה. היא נכנסה לצידו. 'כמו פעם' היא חשבה. היא התחילה לרעוד. "את בסדר? קר?" הוא שאל בדאגה. "קצת" משכה בכתפיה. הוא משך אותה קרוב אליו מה שגם לעוד יותר צמרמורת בכל גופה. היא התכרבלה מתחת לצווארו והוא החליק את ידו סביב מותניה. היא נרדמה מהר. אך דני נשאר ער וצפה בה ישנה. 'ידידים..אני יכול לעמוד בזה, עם מיקי המצחיקה, חכמה.. מדהימה' חשב לעצמו. 'גאד..' אמר לעצמו ונישק אותה ברכות על המצח ונרדם. *בוקר* "גברר, מה לעזאזל אחותי עושה איתך במיטה?" שאל הארי כאשר נכנס לחדרו של דני. "ובכן, דאגי ומאי התעלפו בחדר שלה" אמר באופן מאשים. "אז היא באה לפה" המשיך. "אה..סבבה" הארי אמר. דני היה מופתע מהקלילות שהארי לקח את זה. "אנחנו צריכים להיות באולפנים ב-10..אז תמהר" צעק הארי בעודו יורד במדרגות. הבנים ירדו למטה אחרי הארי. דני טיפס בזהירות מעל מיקי והתארגן, הוא מהר כתב פתק, צירף ורד והניח אותו על הכרית שלו ליד מיקי. "בוקר טוב יפיופה, יצאנו לאולפנים, נחזור עוד מעט ,חשבתי שאולי נצא אח"כ.. למועדון או משהו. נתראה בקרוב, נשיקות". מיקי התעוררה, חייכה לפתק המתחשב ולורד שדני השאיר לה. צביטה קטנה בלב גרמה לה להסמיק, היא הריחה את הורד, נשכה שפתיה. היא ירדה למטה ומצאה את מאי,יובל וספיר סביב שולחן האוכל. "היי לך, היפיפייה הנרדמת, עשית חיים עם דני אתמול". "כן..כרגיל" אמרה בתמימות. "כן אני בטוחה שזה היה רגיל" קרצה לה יובל.

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 6../images/Emo36.gif

פרק 6 מיקי הסתכלה על יובל "מה? אויי, לא קרה כלום!" מיקי התעקשה. "תמיד היינו עושים את זה". "כן..ונכון שפעם רצית להיות רצינית בשבילו?" מאי שאלה. "לא.." הבנות הסתכלו עליה מחייכות. "אוקי קצת!..לא יודעת!" "ובכן, זה נראה כאילו הוא מרגיש אותו הדבר עכשיו." ספיר אמרה וציחקקה. "מה? למה?" מיקי שאלה בבלבול. "אם את לא רואה את זה..אז אני פשוט אשתוק..את כבר תראי." אמרה ספיר. מיקי תהתה למה הן התכוונו..היא עלתה למעלה להתכונן. במכונית הבנים צחקו עם דאגי על מאי. "אז את מחבב אותה?" שאלו. "מי לא יחבב?! היא שווה" אמר דאגי בביישנות. "אממ אז לך על זה, היא מחבבת אותך גם" אמרו לו. דאגי חייך וידע שיעשה את הצעד בקרוב. טום ודאגי דיברו אחד עם השני על הדרכים שהוא יוכל לדבר איתה במושב מאחורה מכיוון שטום הוא כזה מומחה. והארי דיבר עם דני במושב הקדמי. "הי דני..הרגשת די נוח עם אחותי הבוקר אה.." אמר לו בשקט. "אממ באמת?..אני ישן יותר טוב כשהיא איתי" אמר. הארי הרים גבה. "מה הארי? אתה יודע שאנחנו כאילו..ידידים בלתי נפרדים..אין יותר מזה" דני אמר. "כן?..ובכן אני חושב שיש" אמר הארי. "משהו שונה..אנחנו כמו שהיינו אבל זה מרגיש שונה..ואני כל הזמן מרגיש משהו,התבגרנו" דני נגרר. הסתכל על רגליו.. הוא ידע שכלום לא יכול לקרות. "אחי..תגיד לה איך אתה מרגיש. .אל תהיה הבחור שלא יכול להגיד מה הוא מרגיש, שרק יכול לכתוב את זה בשירים שלו". דני הסתכל על הארי שנתן לו תנודה עם הראש כדי לומר לו שהוא יודע שהוא חושק במיקי כבר שנים. דני חייך בחולשה והתחיל לחשוב על מיקי. הבנים חזרו הביתה בערך ב-6 וחצי בערב..והחבר'ה הסתלבטו להם אבל מיקי הייתה למעלה בחדרה. "אז אתם בעניין של לצאת הערב?.. נוכל ללכת ל"אקס".יהיה כיף, לא הלכנו למועדונים כבר שנים" אמר דאגי. "כן אחלה" אמרה מאי. כולם הסכימו ואח"כ הלכו כדי להתכונן. "אנחנו יוצאים למועדון, את באה?" שאלה מאי את מיקי. "בהחלט..מה את לובשת?" שאלה. "אממ לא יודעת, חשבתי על חצאית.. עקבים.. גופיה." אמרה מאי בזמן שסילסלה את שיערה. טום, ספיר הארי ויובל כבר היו בדרך למועדון. דאגי ודני ישבו בסלון מחכים למאי ומיקי. "אתן מוכנות בנות?" צעק דני מלמטה. "יאפ!" צעקו להם "אחרי שנה..." מילמל דאגי. מאי ירדה במדרגות ישר לעיניו של דאגי. "ואו..את נראית מדהים" אמר דאגי ההמום. "תודה..גם אתה" חייכה. מאי בחרה בחצאית שחורה..גופיה צמודה ועקבים. שיערה המסולסל היה על כתפיה. דאגי ומאי הלכו לדלת. "מי.." דני התחיל לקרוא למיקי אך הפסיק כשראה אותה יורדת כשהיא לבושה בחצאית מיני שחורה, גופיה ווסט והעקבים השחורים שלה. "את נראית מ-ע-ל-ף מיקי" אמרה לה מאי מהדלת. "כןן נחמד מאוד!" אמר דאגי קצת מוסח דעת על ידי מאי שתפסה אותו והביאה אותו למכונית. "אוהב את זה?" שאלה מיקי ועשתה סיבוב דוגמנות שכזה. "מאוד. את נראית..." "תודה" היא חייכה,עברה לידו ותפסה את ידו. הוא הלך אחריה לאחר שהסתכל עליה מלמעלה למטה. 'חייב לספר לה, חייב לספר לה' אמר לעצמו. הם הגיעו למועדון, יובל והארי ישר הסתערו על רחבת הריקודים, מאי ודאגי קצת התביישו לרקוד. "דאגי..מה הבעיות? אף פעם לא רקדת?" שאלה אותו מאי. "אני פשוט לא יכול..יהיו לך כאבי רגליים נוראיים אח"כ" הוא אמר. "ברור שיהיו לי אני ארקוד הרבה" קרצה לו. "לא מהריקוד! מזה שאני כל הזמן אדרוך עליך" ענה. "זה בסדר נו..." משכה אותו לרחבה. "דני!" צעקה מיקי ועשתה לו פאפי פייס. "מה? אח"כ" הוא הסיט מבטו. "לא אח"כ, עכשיו!" תפסה את ידו ומשכה אותו לרחבת הריקודים. דאגי עדיין דרך על מאי תוך כדי ריקוד אבל אחרי כמה זמן הוא התחיל להבין את העניין. "אני יודע לרקוד! ואו" צעק והרים ידיו. "כן דאגי..אולי תצעק יותר חזק אתה יודע, במצרים עוד לא שמעו" צחקה מאי. מיקי התחילה לרקוד עם דני צמוד כאשר התחילה מוזיקה שחורה במועדון מה שהיא אהבה נורא. דני המשיך איתה בקצב,כולם התסכלו עליהם, עשו מעגל לכבודם וראו אותם רוקדים. מיקי הייתה עם הגב לדני, הוא היה עם הידיים על המותניים שלה, זזים עם הקצב, דני הרגיש בעננים. הוא אף פעם לא רקד כך עם מיקי. אחרי לילה מטורף של ריקודים ושתייה חלק מהם החליטו לעזוב את המועדון. -------------------- ויש עוד פרק מגיעע!

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 7../images/Emo36.gif

פרק 7 זה היה כבר 3 בלילה ויובל והארי כבר היו בחזרה בבית. "מאמי למיטה?" שאלה יובל את הארי ברגע שהחליפה בגדים. "אני די בטוח שכן, לא? רק תני להתקשר לדני לבדוק שהכל בסדר" ענה לה. "אוקיי,אני במקלחת לבנתיים". "דני? אתה שם??" שאל הארי מתי שהתקשר לדני. "כן כן אני פה, אני לא שומע אותך כ"כ טוב..אנחנו בסדר, עוד מעט אנחנו זזים" ענה לו במהירות. "אוקיי,רק רציתי לבדוק, לילה טוב" אמר הארי, ודני ענה לו בחזרה. לבנתיים טום וספיר היו בדרך אליה הביתה, היא גרה רחוק מלונדון. "את רוצה שאני אנהג?" שאל טום בזמן שספיר נהגה. "תאמין לי שלא, אני ראיתי אותך שותה, נכון שאני עייפה אבל לא אקח סיכון" ענתה. "אוקיי,אני אנמנם קצת..". בחזרה במועדון מיקי ודני הסתכלו על דאגי ומאי רוקדים. "אני מקווה שהם יהיו ביחד" אמרה מיקי. "אממ.." דני מילמל..מחשבותיו היו במקום אחר. בשעה 4 בלילה דאגי ומאי התקרבו אל מיקי ודני. "בא לכם ללכת?" שאלו. "בהחלט" ענתה מיקי. הם סימנו למונית ונכנסו. דאגי ומאי היו בצד אחד הפונה אל הנהג.. מה שאומר שדני ומיקי פנו אל מאי ודאגי.. הכיוון ההפוך. מאי הניחה ראשה על דאגי.. שניהם סגרו את העיניים.. מתכרבלים. מיקי-קצת שיכורה מכל השתייה..התנודדה בכל המונית. היא עמדה ליפול כשהם פנו בפינה, אך דני תפס אותה והושיב אותה על רגליו. היא מצאה לה תנוחה נוחה ושניהם שמו לב שידו של דני עדיין אוחזת בשלה. הם הסתכלו אחד על השני וחייכו.. דני החליק את ידו בידה בעדינות. "הגענו הביתה" דני הכריז. דאגי העלה את מאי הישר לחדרו והושיב אותה על מיטתו, הוא נישק אותה ברכות והתרחק, הוא סגר את עיניו.. הוא לא רצה לראות את פרצוף הדחיה שלה.. שלו הוא ציפה, הדבר הבא שהוא הרגיש זה את שפתיה של מאי לחוצות על שלו, הם התנשקו ונפלו על המיטה. מיקי נתנה לדני חיבוק לילה טוב, נראה כאילו הוא לא רצה לעזוב. "תשארי בחדר שלי? שוב..אני יושן יותר טוב כשאת איתי." הוא חייך בבישנות. "בטח..גם אני" אמרה והלכה מהמבט החושק שהיה בעיניו. "עוד 5 דקות ואני פה" אמרה והלכה. 5 דקות אח"כ מיקי נכנסה לחדרו של דני עם הפיג'מה של פרד פרי שלה. "היי" מיקי חייכה. "היי" דני חייך,הוא כבר היה במיטה שוכב בצד שלו. השיער החלק שלו הסתיר את עיניו, אבל היא יכלה להרגיש אותם מסתכלות עליה...מושכות אותה פנימה. היא כיבתה את האור ונשכבה לידו. 'למה אני לא יכולה להגיד לו איך אני מרגישה- זה דני!' חשבה לעצמה. 'נכון, הארי צדק! אני חייב לספר לה' חשב. הוא הסתכל עליה במבט שנראה דחוף הוא משך אותה קרוב אליו והניח את ידו על המותן שלה. "מיקי..אני.." --------------- יום ראשון הבא- עוד פרק...

נממ.... אני לא זוכרת אם קראתי אותו פעם שעברה

גם אם כן, זה עדיין משגע לחכות לפרק הבא P: ואל תהייה עצובה מזה שאין תגובות, נראה פשוט הבנות לא מגיבות כי הפורום די גוסס.... אבל אני קוראת וכיף לי :)

yardenise

New member
../images/Emo185.gifהבא?! מזתומרת הבא?! O:

יענו.. בעוד יומיים או.. בעוד שבוע ויומיים?
בכל אופן - זה ממש יפה! ואני מחכה כבר לפרק הבא!

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני זוכרת את הפיק הזה!:]

אהבתי אותו ממש אז חח.. כול כך מחזיר אותי אחורה באיזה שנתיים-שלוש..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח כןן זוכרת את

through the mirror שעשית לי ציור של הפיק חחחח הוא היה by far הפיק הכיי טוב שלי... אחרי שהשתפשפתי קצת עם פיקים ברמה סבירה חח

litey

New member
../images/Emo215.gif יאאאא אני זוכרת את הפיק שלך בוט

זאת אור:):):) חח ואני גם זוכרת את הפיק שלך מייקי:)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלמה רק ביום ראשון?

אני רוצה לקרוא את זה כבר! זה ממש חמוד!

למעלה