יוווום רביעי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo130.gifיוווום רביעי../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

יום טוב לכולןןןן, אני יודעת במאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם... [ככה אומרים? XDD] בקיצור היה היום יום משעמם... ואחרי צהריים הלכתי עם אמא לפתוח חשבון בנק בבינלאומי.. אחלה בנק אם תשאלו אותי
אני מפרסמת או מה
אזז אממ נו זה בגלל שאמא חברה שם
בקיצור כרגע יש שם 287 שקלות חדשים
עוד 29 יום אני מתגייסת... גאשש הימים פשוט הולכים ונגמרים עד אז.. ואני רק מתחילה להבין עד כמה התפקיד שלי יהיה תובעני שם.. כולם אומרים לי שצריך להיות סופר אחראית.. ג'יזסססססס.... שאלה יומית לאומי, בינלאומי, פועלים, מזרחי, דיסקונט? XDDDD זה היה מצחיק כי אני עובדת בשביל דיסקונג אבל פתחתי בבינלאומי
[just because I'm losing dosen't mean I'm lost....
השיר לא יוצא לי מן הראש!]

../images/Emo85.gif יום נחמד ../images/Emo9.gif

וואי כיף לך
, תהניי ממנו ! היום עבר לי אחלה, הייתי חולה מיום שבת והיום אני מרגישה הרבה יותר טוב ומחר אני הולכת לבית ספר אחרי 4 ימים שלא הייתי ... אחי חולה במחלת הנשיקה ]: , היום אמרו לנו ב100% חברה שלי [מתתה עלייךך !!] הלכה היום ללי קופר לקנות דברים ואם היא תגיע ל300 ש"ח היא תקנה לי סרטיס לסימפל פלאן ב100 ש"ח !!!!! לשאלה היומית : אממ האמת שאני לא מבינה בזה אבל נראה לי דיסקונט ורק בגלל כל הפרסומות, חפרו על זה.

^^

שאלה יומית: מאיפה אני יודעת? אני בקושי בת 15!
הממ לוסט של קולדפליי? אני מעדיפה את השירים הישנים שלהם

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifהיום פאקינג הכי גרוע !!

אז ככה... לא טסתי לפולין השנה ואלו שטסו חזרו היום.. חברה שלי [שחזרה] רבה עם חברה שנייה שלי... הצביעות שאצלנו זה משהו.... אח"כ הרגשתי ממש רע ולא הייתי בספורט [שזה השיעור הכי נורמלי שלנו...] עליתי עם הפלאפון שלי וישבתי על שולחן במסדרון מאחורי כמה לוקרים שאף אחד לא יראה שאני בוכה...[כי היו תלמידים בכיתה...] ובסופו של דבר ראו אותי...כמה צפוי שהביצפר הוא מטר על מטר... החברה הכי טובה שלי שאלה אותי מה קרה ואמרתי לה שתעזוב אותי והיא חשבה שאני כועסת עליה למרות שאני קצת.. השתחררתי מהביצפר הגעתי הביתה אחרי שעתיים [פאקינג רכבות מטומטמות!] שתיתי תה ואכלתי... ישבתי מול הטלוויזיה עד שהתעייפתי עליתי למחשב כמה הודעות לפורום במסן' והלכתי להכין מערכת למחר...הזזתי מחברות פתאום אני קולטת את שני המבחנים האחרונים שקיבלתי בפיזיקה ובאנגלית. נשברתי, כאילו לא משנה מה עברתי זה הקש ששבר את גב הגמל... שמעתי ת'שיר של לינקין פארק ועוד יותר נשכבתי על הרצפה ופשוט רציתי למות... חברה שלי שלחה לי מכתב שהיא כתבה שהיא אוהבת אותי ושיר יפה.. כאילו לא מספיק מה שקרה לגרום לי לבכות עוד יותר...חחח..[לא מאמינה שאני מחייכת..] אוףף.... אני אוהבת אתכן !
מצטערת על החפירה... ו...אממ...בינלאומי?...

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo91.gifkings of leon-sex on fire

למרות השם של השיר...הוא אחלה של שיר...חחח...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif הלהקה כולה מדהימה../images/Emo99.gif

אני שמחה שהתוודעתי אליהם בזכות SIOF הסגנון מוזיקה שלהם כזה מגניב, מיוחד ומקורי והקול של הסולן שלהם מדהים
בקיצור, אני מאוהבתDD:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifנכון באמת רציתי להמליץ עליו../images/Emo3.gif

Little Joanna

New member
../images/Emo203.gif יום גרוע ביותר

קיבלתי 67 בתולדות האומנות אחרי שחרשתי על זה כמו מטורפת וידעתי את הכל פרפקט אבל לפסיכופט הזה חסרים פרטים ארררר רציתי לזרוק עליו כיסא! אני פירטתי על כל נקודת אור אפשרית אפילו פירטתי על הנחריים על האישה בתמונה>< [טוב לא, אבל על ההבעת פנים שלה]
שונאת אותו הוא פסיכופת שמכניס להריון את כל המורות לביצפר. ואז היה לי מבחן בהיסטוריה שגם אליו חרשתי כמו מטורפת במשך שבוע שלם ולפני המבחן דקלמתי הכל ביחד עם חברות שלי ואז אני באה למבחן ופשוט שכחתי הכל כאילו בחיים לא למדתי היסטוריה פשוט לא ידעתי על מה המורה הזאת מדברת._. מזלי המורה שלי להיסטוריה אוהבת אותי כי אני תמיד עושה ש.ב[טוב נו היו כמה פעמים שהתעלצתי והעתקתי בבוקרD:] וכי אני עושה הבעת פנים שזה מעניין אותי אז היא ליטפה אותי ואמרה שהיא יודעת שאני יודעת את החומר טוב מאוד ושאני סתם לחוצה והיא אמרה שהיא תראה מה תהיה התוצאה של המבחן והיא תתחשב בי:) טוב נו לפחות היא מותקD: ואני אומרת בנק לאומי כי יש לי שם חשבון וכי דוד שלי עובד שם וגם דיסקונט לפי מה שהבנתי זה חרא של בנק כי בכל אפשרות שיש הם יקחו ממך כסף>< חחח מה אכפת לי ישלי פרוטקציות בלאומיD: ובינתיים החשבון שלי ריק עד שאני אמצא עבודה><

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifלאומי

כי אמא שלי עובדת שם
חחח סתם, כי זה בנק שווה שמביא לנו כל מיני דברים מגניבים XDDD

Red Shani

New member
יום טוב^^

פעם ראשונה היום שהמורה לטכנולוגיה לא צעק עליי XDD ובשיעור מתמטיקה העיסוק היחידי שלי היה לשמור את התמונות החדשות של מקפליי בפלאפון
ותודה למור שעל הבוקר הקפיצה אותי עם זה
והדבר הכי טוב שקרה היום זה שאבא שלי הזמין לי את רדיו אקטיב והוא אמור להגיע בסוף החודש!!!#@$% D: שאלה יומית
בינלאומי
הוא היחידי שאני באמת מכירהO.O בהצלחה בצבא
נ.ב- מסר לחיים: יניב קטן שווה 90 אגורות. ושלא יעבדו עליכם

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

ועם פעם כפרעליי
חח,יניב קטן עולה 90 אגורות,אחח,זה היה כ"כ קורעXDDD ותני קרדיט יא זבלXD חח המורה לטכנו שליטע
התמונות היו מעלפות
,היה מוי כיף

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif המורה שלי מפגר

נתנו לו מחברות לבדיקה והוא הביא לי 60
הוא כתב לי שאני לא מכינה שיעורים והגיע הזמן לחזור לעבודה (XD) רק חבל שהוא אידיוט שהוא לא ראה שעשיתי 3 עמודים של שיעורי בית מזדיינים
ו..מאיפה אני אכיר בנקים XD

למעלה