היום יום רביעי.....

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo27.gifהיום יום רביעי......./images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

נכון? וזה אומר שמחר אני חוזרת לבסיס.... למה הו למה... XDD את האמת אני די שמחה.. אבל כשראיתי שהפיק "רדוף רוחות" הולך להיות פה התבאסתי... גאד זה כזה נוסטגליה לפורום איך שהוא היה ישן... עם כל הוותיקות..... אני מתגעגעת אליהן.. בקיצור... היום אני מתכוונת להישאר בבית ולא לעשות כלום חוץ מלהעביר דברים לפלא ול-MP4... להיות על המחשב ועל ה-X BOX..... מה שאומר שעמום. אולי לכן יש משהו יותר מעניין לספר, אז קדימה! שאלה יומיומית מסרטי מארק וולברג
[מר. חיוך מושלם] איזה הכי אתן אוהבות: "הג'וב האיטלקי" או "על הכוונת" או "השתולים"? אני אישית ממש אוהבת את הג'וב האיטלקי.. ממש בגלל שיש לו שם תפקיד יותר ראשי כמובן, בשתולים לא כל כך אבל.. גם את "ארבעה אחים" שאותם לא שמתי פה כי בטח חלקכן לא מכירות בכלל, כי הוא לא כזה מוכר.. גארט
גם בארבעה אחים.... גאשש הוא כזה מושלםם XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifתשובה לשאלה היומית../images/Emo3.gif

הייתי אומרת "הג'וב האיטלקי" אבל ממש אהבתי את המשחק שלו ב"שתולים". לא נראה לי שראיתי "על הכוונת".
אני עכשיו בחופש (מארצ' ברייק). ייאי לי! D:

../images/Emo39.gifיום עמווס ../images/Emo178.gif

אתמול אבא שלי צבע את כל הבייית ! וסבא שלי היום עבר ניתוח, אבל ברוך ה' הוא עבר אותו בהצלחה והכל טוב :) , אז אמא שלי הייתה איתו בניתוח . אז החלטנו אני אבא שלי ואחותי לנקות את כל הבית ! ויואווו עשינו הכל ! כאילו ועשינו כבר חלק לפסח וזה היה כזה מפרך , לא שאבא שלי עשה משהו
, בנים D: . קיצר אמא שלי הייתה בשוק ומהזה שמחה
ויש לי ליום שישי להכין יומן קריאה על ספר שבכלל לא קראתי
, ולהתכונן למבחן עננננננק בגאוגרפיה, ואין לי מושג איך אני מספיק הכל . ! אוף הלוואי שיגיע כבר שישי-שבת , אני צריכה מנוחה:) ולשאלה היומית- לא ראיתי אפף אחד מהםD: .

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifועצה לעוד בנות כמוך שלא ראו מארק ו

וולברג, יענו את הסרטים שלו... תראו!!!!! כי הוא אחד השחקנים והסרטים שלו מעולים
מן הסתם הוא נחשב השחקן הכי אהוב עליי
ואני ראיתי המון המון המון סרטים חחחח תראו את כלללללל הסרטים שלו במיוחד "השתולים","הג'וב האיטלקי" "על הכוונת", "בלתי מנוצח".. ועוד ועוד ועוד חחחח ואני שמחה בשבילך שהניתוח של סבא שלך עבר בהצלחה
ובהצלחה בגיאוגרפיה..

McLife135

New member
../images/Emo94.gifאוף אני שונאת גם ימי רביעי ../images/Emo69.gif

למרות שהיה היום כל כך מצחיקקק
והיוםם גם היה פוסטרר של פיירר בראש1!!!! והוא יצא כל כך חמוד שםםם
הקיצר .. היום ויום ראשון זה הימים הכי עמוסים מבחינת מערכת של בצפפרר!! ובגלל זה אני שונאת את הימים האלה, וגם בגלל שיש לי כל יום רביעי שיעור פרטי באנגלית וערבית >< חחח אבל היה כל כך מצחיק בכיתתהה ובהסעה בדרך הביתה עם מאי וסתיו ושובל (טוב ונו וגם עם מור חח .. אבל אתן לא מכירות אותה כי היא לא בפורום) שאלה יומית חח לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה .. אני לא ממש אוהבת סרטים כאלה =\

../images/Emo39.gifחחחחחחח "טוב נו גם עם מור" ../images/Emo6.gif

הרגת אותיי לילוכוצ'קו XDDD ובאמת היה מצחיק שחושבים על זה
אני כ"כ מתרגשת לקראת אילת , אהעאאעאהאאהאהאה !! :)

m o r 1 0 2

New member
מתה עליו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

האמת שלא ראיתי הרבה סרטיםDDD: "ארבע אחים"-הוא היה די מעולהD: וראיתי ה"שתולים" שזה סרט פצצה והוא היה שם ממש טובD: גאש
הוא ממש סקסי%$%#@(במיוחד הריבועים!) מיקי,אל תנטשי אותנוD: ושיהיה בהצלחה
ובקשר לצבא לתקשורת,עד אז אני אדבר איתך ואקח ממך עצות, ואגב התפקיד שלך ממש ממש מגניב
ותכתבתי יותר

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתהיי בטוחה שאני אהיה פה יותר אני ג

גם מתכוונת בעזרת השם לסיים את 2 הפיקים שהתחלתי ולפרסם אותם בפורום
אני רק מקווה שאתן עדיין רוצות לקרוא דברים שלי חח רק התפקיד שלי מגניב? אני מגניבה
XDDDD מארק

m o r 1 0 2

New member
את הכי מאגניבה^^../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חחח,בארור שאני רוצה לקרוא פיקים שלך
כאילו,שחכת כבר את התקופה של הפיק המושלם שלך? שאגב,אני יוצאת כאפה ברגע זה,אבל שכחתי את שמו|מרביצה לעצמי| תזכירי לי ובדחוף!!! אני זוכרת רק את הפיק כ"כ אהבתי "לא רק ידידים" שאגב אני עדיין לא אשכח את מייקל הרוצחXDDDDD(זה בתת מודע
)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחח אני חולה עליך, המעריצה המושבעת

שלי
אני אפרסם רק כדי לראות שוב תגובות שלך חח אני חולה עליהן את מתכוונת ל-"Through The Mirror" אולי? איך שכחת איך?! XDDD אפילו העלתי את הכל לפורום בטח יש לך אותו.. מייקל
הוא עדיין חרוט בזיכרונך? XDDDD וואי זה היה פיק מושלם, אחד הטובים שלי..

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gifיום רביעי ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

החברה הכי טובה שלי [נקרא לה "רבקה" XD"] רבה עם החברה הכי טובה שלי השנייה [נקרא לה "שושנה" XD] עכשיו היום הייתי כל היום עם רבקה והאמת שגם אתמול בסוף היום כי היה טיול ושושנה לא באה... רבקה ממש נעלבה והיא שלחה לי בפייסשמוק את זה: הוחלפתי סופית ב"רבקה", אה :/ לא מאשימה, סתם עצוב לי אבל לא נורא. עוד שנה נגמר בצפר ומתחפפים לדרכינו. די, שטויות, לא אהיה עצובה מזה תהנו אוהבת תמיד בהבי מזה אמור להיות?? כ"כ נמאס לי מהשטויות האלו, מה בגלל שלא הייתי איתה היום היא עושה לי פוזות?! היא מרכלת על חברות שלה איתי אומרת שהן לא מבינות אותה והן לא נחמדות מתבכיינת לי כל הזמן ואחרי שתי שניות נדבקת אליהן. פאק =/ אנחנו כבר כיתה י"א לא הגיע הזמן להתבגר? לא עניתי לה, אני ממש לא יודעת איך להגיב לדברים כאלו...אם היא הייתה מישהי אחרת ממזמן לא הייתי מדברת איתה או משהו...היא חסרת ביטחון ודי דיכאונית ואני תמיד שם בשבילה כי אכפת לי ממנה והיא באמת אחלה של חברה אבל נמאס... על כל דבר מבקשת סליחה, תמיד חושבת שאנשים עצובים גם אם הם אפילו בוהים סתם ככה, היא תמיד חושבת שכועסים עליה, ונמאס לתת יחס מיוחד... =/ למשל רבקה ואני רבות על הכול ומקללות אחת את השנייה בצחוק ולא נעלבות אבל שושנה...שושנה זה אחר ונמאס מזה... ובכלל אני עצבנית כי קיבלתי XDDD וכי גיליתי שמי שאני מחבבת לא רוצה כלום...ואוחחח...אני שונאת את יום רביעי... :'( נמאס לי... =//

למעלה