יאללה יום חמישי!!!

sweet shir

New member
באנגלית בfanfiction.net

פשוט תעשי חיפוש שם טויילייט ויש מליונים חח

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo47.gifמנצ'סטר בנשמה../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

הגזמתי באייקונים לא?
אז קודם כל,היה לי היום מרתום מת' לקראת המתכונת,היה משעמםXD ולנושא יותר חשוב.... ת'אמת ראיתי אתמול תמ'שחק של מנסצטר עם ארסנל,כי פיספספתי... אבל היה משחק פצצה
צמד של רונאלדו ופארק
היה מדהים! אני כ"כ רציתי שבארסה תנצח...וזה קרה,אני ממש שמחה! אבל הגמר הולך להיות פצצה,אני בטוחה בזה... ומיקי אם שמת
,שנה שעברה בארסה ומנצסטר התחרו בחצי גמר ומנסצט'ר עלתה נגד צ'לסי,כאילו אותם קבוצות גם השנה וגם שנה שעברה... וגם היה משחק מאוד מותח ודמרטי למנצסטר,וואי עם הפנדליםXDD אני מאמינה במנצסטר ובטוחה שהם ייקחו את הגביע,פעם שנייה ברציפות
גלורי,גלורי מן,יונייטד!!!! את לא מוזרה,את מגניבה,גמאני מתה על כדורגלDDD: גמאני ראיתי ת'סרט שאיפות,ממש ממש אהבתי
ג'וני פשוט מושלם
שאלה אני חושבת שאת יודע מה התשובהXD מנצ'ס בנשמה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחח לגמרי, וכמובן שאני זוכרת

את עונה שעברה ישר אמרתי וואי איזה קטע
זה גם קטע למה, כי במשחק של אתמול שיחקו הקבוצה הנוכחית שלי בפיפא 09 [צ'לסי] והקבוצה הקודמת [בארסה]
ועכשיו ישחקו הקבוצה הראשונה שלי בפיא [מאן] והקבוצה שאליה עברתי שזה בארסה חחחחחח כל הקבוצות שאיתן אני משחקת XDDD יאו אני מאוד מקווה שמאן תיקח את האליפות שוב כמו שנה שעברה..... ואני אראה את המשחק בבסיס כנראה... :] עם כל הבנים
אני רוצחת מישהו אם לא נותנים לראות את זה.. בעצם יוווווווו יש השרדות באותו יום! אפחד לא יתן לי לראות
כולם אוהבים שם השרדות... אני מאוד מקווה שיש שם בנים שזה חשוב להם XDDD

m o r 1 0 2

New member
מקווה בשבילךDD:../images/Emo168.gif

חחח,חסר לך שתפסידי! שידור חי זה הכי מדהים
וואי,איך אני מחכה לזה!@#$%^&

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהעהאהאעהא DD:

קודם כל אני מתה על ליגת האלופות !! כ"כ כיף לצפות במשחק D: לא כמו בארץ
ועהעהאעהעהאה הגיע אליי מה שהזמננתתי, וונרלנד CD וDVD איך שבאתי מהבית ספר ראייתי את הפתק מהדוואר @!$#^$%*&&^*&^ ורק מחר אפשר לקחת את זה
אבל לא נורא זה עדיין כיייף D: וגםגםגם 30 שניות למאדים אמרו שרוב הסיכויים שהם באים לישראל בטור הבא #@$#^$%*)$*)# עהעהאהאהעעהא6האהאהעהעהאהאעה יאאו בקיצור, הא וסיימתי אתמול לראות סוףסוף עונה ראשונה על על טבעי XD זה היה כ"כ יפה ועצוב
וזהההווו #@%#$^$%&%^#* חח אני דיי באטרף XD טוב לשאלתך: ברצלונה שיחקה אותה השנה, מסי, הנרי פויול ועוד רבים D: מנצ'סטר ניצחה שנה שעברה, הם אחלה קבוצה אז השנה אני מפרגנת לברצלונה ומקווה שהיא תיקח למרות שלא אכפת לי ^.^

Bleed for Me

New member
מן יונייטד דהההההה

למרות שהלב שלי בבית עם צ'לסי חחח.. יאללה רונלדוווווווווו

../images/Emo175.gif יום חמישי D:

אממ.. היום היה לנו בבצפר יום אומנויות ולמדנו רק שעה ראשונה... והיה מזה כיףף!! היום הלך קליל כזה.. הלואי כל הימים יהיו כאלה
אבל מחר יש לנו מבחן במתמטיקה
ואין לי כוח!! בא לי להרוג את המורה הזאת היא כל כך מעצבנת!!!
לשאלתך: אממ.. נראה לי מנצ'סטר לא?!

dougie10

New member
חחח....ברור שמנצ'סטר...

מזתומרת יום אומנויות? באיזה בצפר את?

../images/Emo175.gifאממ.. יום אומנויות זה

שבאים לבצפר כל מיני אנשים ומראים לנו את הכישרון שלהם.. למשל שחקנים, כאלה שעושים טלפטיה אין לי מושג איך קוראים להם
וכל מיני כאלה.. לא הבנתי את השאלה כאילו אם אני בבצפר רגיל? אם כן אז כן אני בבצפר רגיל :)

dougie10

New member
ברור שמנצ'סטר!!!

וחסר לפרגונסון שהוא לא מכניס את סקולס וברבטוב!

m o r 1 0 2

New member
חח,באמת חסר לו!../images/Emo168.gif

וגם שמעתי שכנראה קאריק לא ישתתף במשחק בגלל השופט... ובמשחק חצי גמר הוא לא העלה את טבס... אני מקווה שההרכב יהיה טוב בגמר....

dougie10

New member
כן.. גם אני

כן.. אבל הוא בטח שמר את טבס לגמר!!
ופלטשר לא יכול לשחק בגלל האדום.. אבל יש את וידיץ ופרדיננד! סקולס טבס ,גיגס, רוני, רונאלדו, ברבאטוב, רוב ההרכב כשיר לשחק... והוא גם הרכב טוב! וגם תמיד אפשר להכניס גם את אברה ונאני! נקווה לטוב..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סופ"ששש! DD:

חח אני כ"כ מאושרת כשיום חמישי מגיע. אז אתמול היה יום ארוך במיוחד. בבוקר הברזתי ממתמטיקה, כי נו באמת מי צריך את זה? חח הוא חוזר על חישוב שטחים באינטגרלים! ואז באתי לאנגלית, למרות שגם את זה לא צריך וזה ממש חסר חשיבות, כי היה בוחן. שכמובן קבלתי 100
~צניעות שופעת אחרי זה היה מחשבים שבקושי הקשבתי למורה ועשיתי במקום זה שיעורים בחשמל. ומיד אחרי הלימודים 2 אוטובוסים לחולון לעבודה. יצאתי בשמונה, הגעתי הביתה וישר התכוננתי למסיבה בריץ' בערב. היה כייףDD:
שאלה יומית
אממ אני לא ממש מבינה בזה ולא ממש אכפת לי, מצטערת

למעלה