יום.. אממ.. אה! ראשון

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום.. אממ.. אה! ראשון../images/Emo69.gif../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

"and it's obvious that youre dying dying just living proof that the camers lying..." אנשים, זה אחד השירים.. פארמור.. פנסס -fences.
חורשת עליו כבר מאה שנה בערך.. *גמילההההה*
תקראו, זה חשוב בקיצור, אז מה יש לנו מחר אנשים
החופש נגמר, עושים דברים אחרונים, יוצאים עם חברים לבריכה פעם אחרונה מהבוקר ועד הערבב כי מחר, מחרררר ביצפר
בית ספר- חוזרים לכל הקטע של "הצלצול הוא בשבילי" "את\ה רוצה לשתף אותנו במה שכל כך מצחיק?" "את הפתק הזה אליי!" "למנהל!" "יש לי עיניים בגב" "אתה שם! מספיק" "לא להתפרץ!!" "הערת התנהגות לך!" "תגידי להורים שלך שיכנסו אליי לאייסיקיו, עד אז.. את לא נכנסת לכיתה"
זה לפחות מה שהיה אצלי.. ובקיצור ולעניין, חזרה לגיהנום, גיהנום שאני כל כך אתגעגע אליו, כל המורות שהיו לי היו המורות הכי סבבות שיש, כאילו אפילו הייתה לי מחנכת 3 שנים שהייתה בהודו! אין יותר מגניב מזה, תאמינו לי
אתן אפילו לא מבינות כמה תתגעגעו לביצפר כשתסיימו.. לטיולים השנתיים לשינה עם חברים ועם כל השכבה ביחד, כןכן טיול י"א, שינה באוהל בדואי ענק עם כולם.. אין על זההההההה לצחוקים באוטובוסים, אם זה בטיול או בדרך לביצפר.. אין כאלה דברים.. אז אני אומרת תעשו כמה שיותר חיים בתיכון ובחטיבה.. תנצרו כל רגע.. אל תפספסו אף טיול! והכי אני אתגעגע זה לצחוקים בכיתה.. כמובן בגלל שהייתה לנו בדרנית בכיתה, היא הייתה אחת המצחיקות.. בקיצור, בא לי למות
XDD לא רוצה צבא! לא רוצה עוד מסגרת! ועוד כזו קשוחה, ידיד שלי שהיה לו חמשוש שבוע שעבר כזה עשה לי בערך מה יעשו לי בצבא, איך יצעקו עליי מה יגידו לי לעשות הכל.. אני כולי נפלתי על הריצפה.. כאילו מה?! מה אתם רוצים שאני יעשה?! יפרק וירכיב מחדש את הרובה?! מההההה זהההה גאש... הבנתן בערך מה אני אומרת? יופי, תישארו כמה שיותר זמן בביצפר
שאלה יומית חטיבה או תיכון? לאלה שכבר עברו את החטיבה.. אצלי.. אממ קשה. הייתה לי שנה אחת ממש טובה בחטיבה ואחת ממש טובה בתיכון..

Bleed for Me

New member
תיכון!

בעיקר כי לא היה לי חטיבה
(ברמת גן זה א-ח ו- ט'-י"ב) שוב פעם מגיע ה1 בספטמברואין לו חשיבות בשבילי בכלל.. תהנו ובהצלחה בשנה החדשה! אגב, תראו מה שעה! איזה כיף להיות בבית ולא בצבא עכשיו חחחחח..בונוס של פקידות

Charley XD

New member
בשבילך חמדתי אין חשיבות

תודה ><" למרות שבכל זאת לדעתי הייתי צריכה להגיד חטיבה XD רובן פה לפי לדעתי מהחטיבה .. לא ?
אני פשוט לא עוקבת אחרי כל החדשות אהה ובניגוד עלייך, לנו היה חופש גדול (בונוס ?)

Bleed for Me

New member
שמעי, מה שאת עוברת גם אני עברתי

12 שנות לימוד וקריעת תחת בשביל המגמה..ועכשיו אני בצבא אז תני לי להנות מזה שאין לו חשיבות..גם לך זה יגיע, וחופש? ממה אני צריכה חופש, אפשר לחשוב מה אני עושה..חח..יאללה עוד שנה וקצת סיימתי חחחח

Charley XD

New member
חחח כן אה ?

עוד שנתיים ואז אני יהיה במקומך .. אז אני יוכל לדעת בדיוק כמה חסר חשיבות התאריך הזה

sweet shir

New member
*אהיה *אוכל. על אותיות איתן לא אוותר לך! ../images/Emo6.gif

ושתדעי, אבא שלי אמר לי שלו עדיין בכל שנה ה1 בספטמבר עושה רע.

YuvalJones

New member
אאלללהה שנה חדשהD:

ועוד כיתה ח'! וכיתה ח' בעיר בלי חטיבות זה אחד ה-דברים! לפחות ברמתגן
לומדים כמו חמורים בהתחלה, ואז.. מפסח. ואפילו קצת לפני. שומדבר! לא לומדים עוד! בא לי בא לי בא לי. למרות שאני יודעת שאני הולכת לקרוע ת'תחת השנה כמו חמורה כדי להתקבל לתיכון טוב,ולמגמה שאני רוצה. יש לי היום שיעור מארבע עד הלילה
לא בא לי. בקרוב יש לנו הופעה ענקית, מפורסמים וזה.. החופש הזה היה הדבר הכי טוב השנה חוץ מלונדון כמובן
כל הילדים שהכרתי, כל אלה שחזרתי להיות איתם בקשר, וכל אלה שתמיד נשארו איתי בקשר.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifמיקי די להכניס את כולם לדיכאון../images/Emo6.gif

תסתכלי על הצד החיובי שבזה (למרות שלי בעצמי קשה לראות אותו) - עברת עוד שלב בחייך, התבגרת, התחשלת ועכשיו את מתקדמת עוד צעד. לא שוכחים את התקופות הטובות אבל יש עוד בדרך תנסי להיות אופטימית עד כמה שזה קשה.
ואני היום לא עשיתי משהו מיוחד, בבוקר נסעתי למרפאה בת"א לרופא אלרגיה שלי לחדש את הבקבוקון לזריקה ובלילה מסיבת גיוס לחברה.
שאלה יומית
תקופת התיכון הייתה מדהימה מבחינתי
כ"כ נהניתי בה, במיוחד לקראת הסוף. בחטיבה היה מגעיל מבחינת אנשים, חוסר בגרות וזה ורק בתיכון הבנתי באמת מי החברות האמיתיות שלי, עברתי את הדברים הכי חשובים שימשיכו איתי בחיי ועוד חוויות שאני מקווה לא לשכוח XD בקיצור, תקופה מעולה

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifגמאני התמכרתי לפנסס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sweet shir

New member
לודעת חח זה קשה. כי בחטיבה הרבה יותר קל

מבחינת חומר הלימוד והזמנים, אבל בתיכון (לפחות שלי) יש הרבה יותר חופשיות. שאלה קשה

JuSt My LuCk

New member
יום ראשון ../images/Emo3.gif

אוקי לשאלה היומית: ברור שתיכון! וואי בחטיבת ביניים כולם עדין בצומי שלהם וכולם מתים להיות כמו הפקאצות ולאף אחד אין אופי, מכיתה י' זה כבר מסתדר
(נו סוף ט') קיצור אין על התיכון :) והיום.... התעוררתי ב-2 וחצי , הוצאתי את כל הבגדים מהארון שלי והתחלתי לסדר , הפסקתי באמצע כי הייתי צריכה ללכת לספינינג XD עכשיו אני עייפה מתהההה (יופי כמו שצריך
) ומחר י'א
אוייייי איזה קשה הולך להיות לי =\ כיתה מלאה בפקאצות :-S. טוב נו נעבור את זה XD בהצלחה לכולם מחר! לא להבריז כן?! XD

McGirl For Life

New member
להלהלה איזה יום מושימטורף../images/Emo9.gif

אין לי כח לחפור.. אני רק אגיד שהיא סבבה לגמריי!! באו אליינו מלא ילדים חדשים לשכבה (חוץ מ3 כולם מנהריה|גבות|) ולא היה כזה נורא בלי 2 החברות שלי שעברו בצפר.. למה?! כי הם רוצות לחזור XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כל הבצפר שלהם זה קיבוצניקים ופריקים DDD: להלהלהלהלהלהלה חח תיכון... כי אני בט'
ובא לי תמונה מושית של משו שעשיתי......

Maddie

New member
אני רק עולה לתיכון אז לא יודעת../images/Emo118.gif

Fences זה שיר ענק
קיבלתי אחלה כיתה השנה D: הגיע הזמן
שנה שעברה הייתה לי כיתה של ערסים ופרחות #@!*$

די לבכות על התיכון....

יופי, ביצפר, כולנו מתגעגעים בלה-בלה-בלה אבל חלאס! ולגבי צבא - כולם עוברים את זה, גם את תעברי וגם תהני! ותאמיני לי - גם לאוניברסיטה מגיעים בסוף. או בהתחלה, תלוי איך את מסתכלת על זה.

למעלה