יום רביעייייייייי@$##%!#

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום רביעייייייייי@$##%!#

כןכן יום רביעייייייי הגיעעעעעעע וגם הזמן לפיזיקה
אחח התחרפנתי!! איזה קטע קרה לי בבוקר, אני הולכת הולכת הולכת [נופלת]<= סתם לא. אבל אני הולכת מגיעה לתחנת אוטובוס ומגלה שהכרטיסיה בבית!!
אני כזאת דפוקה, ומזל שהיה לי כסף.. אז שילמתי 5 שקל ועליתי, עכשיו בסוף היום ניקבו עליי
מזללללל
וב-9 באפריל יש לי את המבחן בע"פ באנגלית, למי עוד?
בכל מקרה ממש משעמם היום, חוץ מזה שהכרתי מישהו שרציתי להכיר והוא מי"א אבל יש לו חברה וזה בסדר, כי אנחנו ידידים
אז שאלה יומית: אם אתן הייתן צריכות לפתוח שאלה יומית, מה הייתן שואלות?
מקורי, אה? ותענו! XDDDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאיזה תמונה ישנה../images/Emo6.gif

אמאמ...מה הה היום? אה שיעור ראשון היה מדעים ויותם, שאני ודנה
בו אבל היא באמת אז הוא שלה^^ עמד והסביר משהו וישבתי ממש קרוב ואז הייתה רוח והחולצה שלו הלכה אחורה וראו לו את כל השרירים
ואני, ואני מצוטטת ממה שאמרתי לדנה היום, הייתי ככה:"או..אמ..ג'י..כוכבית סולמית חץ סגור סוגריםם פתח סוגריים דולר אחוז שטרודך כוכבית אחוז פתח סוגריים"...(#$%^&*)*&^%$#$%^&*()*&^%$) ואזזזז היהההה ערבית, והמורה בהריון אז כנראה שעבר לה משהו על ההורמונים כי היא פתחה איתנו באמצע עבודת כיתה דיון סוער על השרדות(היא אמרה שלמולי יש שם של ברווז
) וזה היה נורא נחמד^^ ואז..מתמטיקה- שיעמום תחת אופיר נתנה לי לטעום קולה זירו מפקק של מרקר ושפכה הכל עליי דרך..והיא השאירה לי את הסוף^^ ואז בהפסקה הלכתי לספר לדנה על יותם בבוקר3$%^&*)(_()*&^%$%^&*)(ואז הלכנו לספריה כי דנה ונוי היו צריכות ספר לאנגלית ו..ו..המלצנו על ספר על מיני מאוס אנד דה טי פארטי ואז ראינו ספר ברבי והמצאתו מילים לפי התמונות("הנה ברבי וסבצא שלה ואז סבתא שלה נכנסת לניתוח חזה, הנה היא יוצאת ממנו") ואז המצאנו ספרי ברבי( "ברבי עושה בוטוקס" וספר ההמשך-{"ברבי עושה בוטוקס לכלב שלה"
ואז עוד מתמטיקה ואז קנינו הפי היפו ואופיר באה אליי ל20 דקות בערך ו..זהו בגדול.. שאלה: אמאמ..נגידד...אם היו לך שלוש משאלות מה היית מבקש?אולי זה כבר היה><" לא זוכרת.. אה כן ורק שתדעו שאני ראשונה אבל חפרתי אז בטח כבר לא.. אה תריך לענות גם:אני מהמתחכמים- שיהיה לי משאלות לכל החיים. אולי לא מתישהו זה כבר לא מיוחד. וזה גם סגנון חיים כזה שבסוף אתה נהיה כמו בריטני ספירס..באל י גם להעלות תמונה

Surfer Ba3e

New member
היא התכוונה שאלה יומית

(כמו שהיא כותבת כל פעם) ולא משאלה יומית XDDDD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif דיי!! יואו! היה כזה מצחיק עם ברבי ../images/Emo6.gif

"או..אמ..ג'י..כוכבית סולמית חץ סגור סוגריםם פתח סוגריים דולר אחוז שטרודך כוכבית אחוז פתח סוגריים"

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifלי יש ב94 במתמטיקהXD

והיום עבר צולע שכזה ...XD מתמטיקה השתחרננו באחחת ולמדנו רק שעה אחת בגלל האסיפות הורים
|קולולו| אממ היה לנו שעתיים תנ"L עם המחנכת שסופסוף הפגינה כלפיי קצת אהבה
מה עוד ... קיבלנו מבחנים באנגלית ... 61
אני כזאת גרועהההההההההההה
סתם אבל זה באמת עצוב כי כמה שאני משתלדת אני מקלבת ציונים נמוכים :| והיה היום אסיפת הורים!!!!!!!!!!$#@@$#$#%^$&%*) המורה אמרה שאני תלמידה מצוינת ומדהימה וחמודה ויוזמת ועוזרת וכל השטויות ואז ביקשה ממני לצאת החוצה לרגע ואז אמרה לאמא שלי שזה רק עשירית ממה שהיא רוצה לומר עליי ואני פשוט ילדה מדהימה היא פשוט לא ורצה לומר את זה לידי כדי שאני לא אתלהב יותר מדי
אני
אתלהב
WTF? וקיבלנו דוח ציונים עם כ-ל הציונים שלי בהכל
עשיתי ממוצע- 85.. עוד לא חהלטתי אם זה טוב או לא :\ חוץ מזה החיים טובים ... נחמדים... פסדר... חיים
בקשר לשאלה- הייתי שואלת "מי אוהב את הלהקה מקפליי
" סתם לא
"איזה פרק הכי אהבתם בבוספוג/דרייק וג'וש/לא מדהימה
"
~מעניין מה היה הממוצע של הטיפש הזה בתמונה
~

Florin M

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo142.gifיום רביעי עבבבבבבבר....../images/Emo13.gif

בכייף, עם הרבה הרבה פוטושופ, והחלטה של לפרוש מהפוטושופ,, סתם נו, לא היה בצפר, אז אין כ"כ חוויות.. \: אממ, היתושים הרגגגגגגגגגו אותי, רעים
אין להם טיפת לב...\\\: ואנחנו רק בהתחלה של הקייץ...כ"כ מאוכזזבבבבבבת !!! אבל מצד שני יש בריכה / ים / בגדים קצררררים...
אז לא יודעת מה לחשוב... מה אני מבלבלת לכם בשכל ?
קיצצצור, שיגיע מחר, אני מתגעגעת לבצפר שלי
שיהיה לכם אחלה יום, ותהנו מכמה יצירות שעשיתי ביומיים האלה...

Florin M

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif

אכן, השיעמום גובר, כשאין אינטרנט בגלל צבע בבית... מקפליי.
אהבתי מאווווווווד. ^^

DoLi it is Me

New member
אולי חסר לך ויטמין B12..

תקני.. גם אותי היתושים הרגו בלי סיבה><... עד דאמרו לי שכנראה ישלי חוסר בוייטמין הזה שמושך את היתושים.. אז התחלתי לקחת ובלי עין הרע ישתבח שמו טפו טפו חמסה חמסה הם נעלמו ^_6^

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif יום רביעי ../images/Emo39.gif

איזה יום מצחיק XD התחלתי ב-9,שעה עם דליה
-שיעור על סוכרת נעורים.. שעתיים מתמטיקה- המורה היה ממש נחמדה היום
את רוב השעה הראשונה היא העבירה בבדיחות על הילדים בכיתה..זה מוזר, היא בד"כ רעה..אולי היא חולה או משהו XD בהפסקה שבין השעתיים מתמטיקה גילי באה וסיפרה לי על יותם
שהחולצה שלו עפה והוא היה פשוט כוכבית סימן קריאה חץ למעלה סימן של דולר [XDDDD] . אח"כ הלכנו לספרייה לחפש ספר בנאגלית לפרזנטציה שיש לי (
אני? אנגלית? מול כל הכיתה? שיט...
) בקיצור מצאנו ספר של ברבי 'ברבי היא אישה עסוקה' משהו כזה
וראינו שהיא במשרד שלה חושבת על עיתון... (איזה קשה זה יווואו,לחשוב על עיתון? לא הייתי רוצה להחלף איתה
!)ואז ראינו מישהי בספר על אלונקה בביה"ח אז אמרנו "ברבי אחרי ניתוח הגדלת חזה"
ספר ההמשך הוא ברבי עושה בוטוקס-זה הולך להיות הצלחה מסחררת!
ואז,אחרי שעתיים מתמטיקה
שעתיים הסטוריה
למדנו על הסכסוך הערבי-יהודי ועל הספר הלבן...ZzZzZ משעמם. מחר הכיתה שלי לא לומדת כי אנחנו יוצאים ליום ספורט בגלל שבוע הבריאות-הליכה מהבית ספר לפארק הירקון ואז יש שם משחקי כדור וארוחת בוקר וזה...
והנה התחילה לה שוב תקופת המבחנים: יום שישי [מחרתיים]-לשון יום שלישי-אנגלית (לפחות אין גרמר
) (1.4) יום שלישי אחריו-מתמטיקה
(8.4)
חפרתי
שאלה יומית: ממ...מה היית לוקח איתך לאי בודד ולמה? אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתו?
שאלות מפגרות
למזלי לא אני צריכה להמציא את השאלות כל שבוע
המשך שבוע נעים

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo12.gif שכחתי שאני צריכה לענות לעצמי ../images/Emo6.gif

*מה היית לוקחת איתך לאי בודד ולמה? סירה. כדי שאני אוכל לחזור משם הביתה XDD *אם היית זוכה במיליון דולר מה היית עושה איתו? תורמת,ואת השאר מפקידה בבנק למקרה הצורך...

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo69.gifעם הברבי זה לא היה ככה!

זה היה כמו שאני אמרתי
אבל זה עדיין מצחיק XDDD

../images/Emo204.gifמממ.

אז לא היה היום מעניין במיוחד, חוצמזה שבשיעור של מת'ודס II המורה הייתה במצברוח עליז במיוחד. היה ממש מצחיק וכיפי כזה. לשם שינוי נהניתי! ^^ וכרגיל, כמו כל לילה בשבוע האחרון הלכתי לישון בשתיים, נטו בגלל שאני יושבת ורואה בליץ'. הו, החיים היפים. אבל עכשיו אני מפסיקה עם זה עד לסוף שבוע הבא, שאז אני צריכה להגיש שלוש עבודות, שאחת לא התחלתי ועל השניה אני מפחדת לחשוב. ברר.
ו, אה, העליתי לדוויאנט שלי ציורים חדשים, ואחד שרציתי להעלות כבר שנים לא הצלחתי. תפוזבל. http://butterfly-dawn.deviantart.com/art/Stubbed-in-the-chest-80863255 בתקווה שיעבוד. הושפעתי יותר מדי מהציורים של בוט. התשובה לשאלה היומית: אין לי מושג. הייתי שואלת אנשים אחרים.

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo46.gif כתבתי תגובה וזה לא שלח!!

נכתוב שוב חח.. את מציירת מדהים!
ממש אהבתי את הציור

just orr

New member
וואי אהבתי את הציור ^^

כן, לפעמים לחשוב על עבודות זה ממש מפחיד.
XD

למעלה