Little McMickey
New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום רביעי- מתחפשים!!../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif
כןכן היום התחפשנווווו והיה בערך כיף שכזה... היינו בביצפר ושרו את השיר CONTROL של puddle of mudd!!! ואני כולי מתלהבתתתתתת!! אז עשיתי סרטון של השיר איך שהלהקה בביצפר שרה אותו יאו או מגניבב ואז הלכנו לקריוןן והיה מ פ ו צ ץ !! אי אפשר לזוז- אז מהר מהר אכלנו המבורגר וזה וכל שניה ידיד שלי נפגשנו איתו XD והוא כזה מעצבן! קיצר היה כיף.. פורים אחרון בשבילי....
באסה, אלא אם כן יהיה איזה מסיבת תחפושות למבוגרים או משהו
הו! ולמי שגר בבת ים- יש סיכוי שאני באה.. תראו מה ידיד שלי מאמריקה כתב לי XDDD HaKol BiSeder. I just moved to Bat Yam (Bo Tireh yesh Makot)
so all is well. Although I don't realy care for the Arsim I am a big fan of Tel-aviv and the Beach. You should come down here. Anachnu Naaseh Chiam. My number is 052-653-8030. Call me some time. XDDDDDDDDD איך הוא כותב בעברית זה משגע אותי
מצחיק שכזהה XDD אז........גם אני יעשה נצלש או משהו לפה כי סיימתי לכתוב את הפיק האחרון הנוכחי שלי ואני מתחילה עוד אחד אז אני אפרסם אותו עכשיו בהמשך להודעה זו
איך היה הפורים שלכם? מי שחגג? ומתי אתם חוגגים? כמה ימי חופש יש לכן? בקיצר איך היה היום שלכן?
כןכן היום התחפשנווווו והיה בערך כיף שכזה... היינו בביצפר ושרו את השיר CONTROL של puddle of mudd!!! ואני כולי מתלהבתתתתתת!! אז עשיתי סרטון של השיר איך שהלהקה בביצפר שרה אותו יאו או מגניבב ואז הלכנו לקריוןן והיה מ פ ו צ ץ !! אי אפשר לזוז- אז מהר מהר אכלנו המבורגר וזה וכל שניה ידיד שלי נפגשנו איתו XD והוא כזה מעצבן! קיצר היה כיף.. פורים אחרון בשבילי....