יום רביעי- מתחפשים!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיום רביעי- מתחפשים!!../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

כןכן היום התחפשנווווו והיה בערך כיף שכזה... היינו בביצפר ושרו את השיר CONTROL של puddle of mudd!!! ואני כולי מתלהבתתתתתת!! אז עשיתי סרטון של השיר איך שהלהקה בביצפר שרה אותו יאו או מגניבב ואז הלכנו לקריוןן והיה מ פ ו צ ץ !! אי אפשר לזוז- אז מהר מהר אכלנו המבורגר וזה וכל שניה ידיד שלי נפגשנו איתו XD והוא כזה מעצבן! קיצר היה כיף.. פורים אחרון בשבילי....
באסה, אלא אם כן יהיה איזה מסיבת תחפושות למבוגרים או משהו
הו! ולמי שגר בבת ים- יש סיכוי שאני באה.. תראו מה ידיד שלי מאמריקה כתב לי XDDD HaKol BiSeder. I just moved to Bat Yam (Bo Tireh yesh Makot)
so all is well. Although I don't realy care for the Arsim I am a big fan of Tel-aviv and the Beach. You should come down here. Anachnu Naaseh Chiam. My number is 052-653-8030. Call me some time.
XDDDDDDDDD איך הוא כותב בעברית זה משגע אותי
מצחיק שכזהה XDD אז........גם אני יעשה נצלש או משהו לפה כי סיימתי לכתוב את הפיק האחרון הנוכחי שלי ואני מתחילה עוד אחד אז אני אפרסם אותו עכשיו בהמשך להודעה זו
איך היה הפורים שלכם? מי שחגג? ומתי אתם חוגגים? כמה ימי חופש יש לכן? בקיצר איך היה היום שלכן?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכמו שהבטחתי-הפיק שלי../images/Emo9.gif../images/Emo160.gif

ההקדמה
שם: "להתראות לעכשיו, להתראות לנצח" ז'אנר: אקשן, מתח,דרמה דמויות ממקפליי: כל חברי להקת מקפליי אורך: חלק אחד-10 עמודים שוב דיי ארוך! אבל עזבו, אתן אוהבת פרקים ארוכים XDD שלא נדבר על זה שפרק אחד של בוט הוא 14 עמודים
אתן תעמדו בזה! XDDDD תגיבו!!

Maddie

New member
*קוראת*../images/Emo185.gif

"יואו טום! תעזוב ת'מכונה כבר! היא לא תוציא לך עוד צ'יפסים!" צעק הארי. "אבל הארי! אני נעשה ממש רעב לפני טיסות, אתה יודע את זה!" צעק לו טום.
פעם ראשונה שטום יוצא כאפה! לא דאגי או דני צריכים לעשות את זה? *גבותדאגיגבות* "מה אני עושה, מה אני עושה, מה אני עושה!" דני נכנס לשירותים והסתכל על עצמו במראה, החל לדבר לעצמו. "היא שם, מהממת, ואתה מתנהג כמו תינוק!!". "אוקי, היא לא יודעת מי אתה, תתאפס" הוא אמר לעצמו ויצא מן השירותים. איזהההה חווווממממדדד
"ג'יי, הייתי פעם מאבטח" הוא אמר. "יש לך אקדח??" דאגי התעניין. "לא עליי, אמרתי שהייתי" ג'יי אמר. "אז מה אתה שווה" דאגי אמר והמשיך לשבת. איזה כאפה חסרת טאקט!
"אני חושש לחייה" דני אמר. "ממתי המילים הגבוהות האלה?" טום שאל.
"אני עדיין לא מאמין שנפלנו על כזה מטוס!!" דאגי אמר. "איזה מטוס?" מישל שאלה. "מהמטוסים האלה שנועדו להגיע לאיזה יעד ולהתנגש בו או משהו..." דאגי אמר. Can he be more CAFA?!?!?!?
"יו יו יו זה אני, אחי!" היגח משום מקום גבר שחור. "יאו, אח שלי.. מעכשיו אתם כמו אחים שלי מהארלם, אחי! אנחנו נציל את העולם! יה!!" הוא הגיש את ידו אל הארי. מעפןןן גאד את אוהבת להרוג אותם הא?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוהבת, אבל לא את כולם../images/Emo6.gif

וזה כיף XDDD ומה שטום אמר זה בגלל שאני חושבת שהוא ש מ ן ! XDDDDDDD לא כאפה
ודאגי, דאגי תמיד כאפה.. ודני תמיד חמוד.. והארי?
לא משנה
שמחה שקראת נשמה! את תמיד קוראת
כפרע את

Maddie

New member
אני לאהוב לקרוא פיקים שלך../images/Emo185.gif

אתה מוכשר
אעאעאע אני כפרה?!אני כפרה ^^ את יותר כפרע

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת מתכוונת 18 עמודים-אבל טובXDD

חח.. נאמ- אהבתי
איזה רעיונות מקוריים ויפים יש לך
ממש אהבתי את זה-יותר מהקודמים=]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכן, נכון../images/Emo6.gif וואלה? מקוריים../images/Emo9.gif XD

תודה מותקקק אני בשונג של הפיקים יאווו את לא מבינה כאילווווווו XDDD
תודההההה

ענבז

New member
../images/Emo108.gifקראיתי,אני מאבחנת אצלך אובססיה להרוג

XDDD אבל אהבתי, למרות שלפעמים הם דיברו בשפה קצת גבוהה מדי.. ואני חוושבת שאת יכולה להאריך את הקטעים ,כלומר הפיק יכל להיות פיק של 100עמ', הכול קורה המר מדי למרות מה שאמרתי- ממש אהבתי אותו , אני חולה על הפיקים שלך 3> 3>

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאיזה מאה עמודים XDD השתגעת

הרי אני מנסה לעשות פיקים קצרים יעני לא בפרקים.. מאה עמ' זה כבר עם פרקים והכל
ואין לי כוח... וזה בכוונה השפה הגבוההף-D יאיי תודה תודה תודהה [אני חולה על להרוג את מקפליי
]

butbut

New member
../images/Emo126.gifרוב הסופרים אוהבים לכתוב קטעים של הרג

זה סוג של מזוכיסטייה שקיימת בכול אדם- אחרי הכול.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח אני יודעת אני יודעת ^^

LOL אני מצטערת שהעלתי את זה עם התיאורים של ההרג בזמנו. אבל עכשיו אני יודעת שזה דווקא השאיר חותמת XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifבהחלט. כי בתכלס אנחנו כל הזמן מתבכיינות

על זה אבל א יכלת לכתוב סוף יותר טוב ובעל יותר משמעות

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo23.gifחח בהחלט:] אבל חברה שלי ניסתה

כן שכתב סוף משל עצמה-סוף שיספק אותה. גם ילדה אחרת שקראה אותו ודיברתי איתה במסן הרבה כתבה סוף משל עצמה. היה משעשע לקרוא את זה. רק חבל שלא שמרתי את זה לפני שפירמטו לי ת'מחשב ><"

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאני עכשיו קוראת אבל אני חייבת להגיד.:

""היה שם עוד מישהו?" מישל אמרה כאשר היא הייתה הבאה בתור לשירותים."
אני בטוחה שאת מיקי אהמאהמ היית רוצה להיות איתו שם..בשירותים..במבטוס...
האם הם ימותו בהתרסקות
(את תמיד הורגת אנשים אז חשבתי לעצמי מטוס וזה..
2) אני לא שמהכוכבית על כל דבר כי אן לי כח אז גם אם זה נראה שלא שמתי לב הרגע שהיה יריה, שמתי לב
אולי זה חטיפה כמו התאומים:-O מחמודי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פארג' כמו קובי מהפיג'מות
סאג'י זה סיני XDD הו..פוליטיקה..XDD ליל האריס חמוד XDD "אחים שלי מהארלם" ליל האריס מזכיר לי ליל כריס XDD מאיפה את מקבלת את הרעיונות האלה
מטוס חטוף+מקפליי
גאד..יצירתית שכמותך
הארי
מ וחו המתפוצץ?גאד! זה כמו בבובספוג..
טום לא לוקח שיעורי טיסה? שהוא ילך לתא הטייס! אומיי גאד! הסוף! וואו... "על מצבתו של הארי היו חרוטות המילים האחרונות שהוא אמר לדני: "להתראות עכשיו, להתראות לנצח". כל כך. פאקינג. חזק. כמו מיכל אמדורסקי:אני מצומ-ר-ררתתתתתתתתתתתתת XDD וואו!!! וואו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו תודה!

חחחחחח הייתי הייתי רוצה XDD פשוט חשבתי שיהיה מגניב לערב את מקפליי בחטיפת מטוס ולהוציא את דאגי כאפה ואת טום שמן שוב
עוד הייתי סגורה על השם של הפיק עוד לפני הדבר עם המצבה, ואמרתי, וואלה זה יסכם הכל
ממש שמחה שאהבת כפרעע

למעלה