About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif About That Song../images/Emo37.gif../images/Emo65.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Little Joanna
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10?

sweet shir

New member
אוו שיר כזה מתוקייD:

מה דעתך על השיר? שיר חמוד לאללה, אבל גם מטריד ופדופילי למדיי. XD מהי השורה האהובה עלייך? But only the music is bleeding when crickets replace the band למה בחרת אותה? כי.. ככה? שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: And I'm starting to believe that danger's never near, When Joanna is here. מה דעתך על שם השיר? חמוד :) אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? -- מה דעתך על הקליפ של השיר? אין קליפ XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? -- האם השיר דיכאוני? ממש לא. האם השיר שמח,קופצני,כיפי? קופצני לא, אבל הוא משמח וחמוד כזהD: שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שנה שעברה, טום, ילדה קטנה ובלונדינית עם עיניים כחולות קופצת על טרמפולינה ירוקה.
ציון לשיר 1-10? 9.

דיינהDana

New member
עונה ../images/Emo9.gif חולע על השיר הזה חח

מה דעתך על השיר? שיר חמוד לאללה!! חח
מהי השורה האהובה עלייך? Well cellulite dreams are made, like lemonade, But when the shivers are salty and seafoam's the colour of space.
למה בחרת אותה? כי היא הכי מיוחדת! בכלל המילים של השיר הזה נורא מיוחדות! XD
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: She will always be my sunkissed trampoline, She goes up and down in my heart
מה דעתך על שם השיר? חמוד :]
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? sunkissed trampoline
מה דעתך על הקליפ של השיר? לפי מה שאני יודעת אין.. נכון?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? -
האם השיר דיכאוני? פחחח.. לא!
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? חח כן תמיד אני נהיית שמחה כשאני שומעת אותו :]
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן :]
חח לאדעת זה מזכיר לי קיץ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חח חברה שלי הקשיבה לשיר עם פרצוף מוזר לאללה כי היא לא הבינה איך המילים מתחברות אחת לשנייה חח
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: זה מזכיר לי תמיד אגדה עם כל מיני פנטזיות וכמובן.. happy ending ציון לשיר 1-10? 10!!!

Charley XD

New member
שיר חמוד D:

מה דעתך על השיר? חמודי D: מהי השורה האהובה עלייך? God, I love Joanna But she don't understand much I love it when our hands touch Knowing that I'm near למה בחרת אותה? כי זה כזה תמים וחמוד ^^ שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: But she don't understand much המבין יבין למה ... מה דעתך על שם השיר?נחמד אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה X: מה דעתך על הקליפ של השיר? XX אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?XX האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לא XD שם השיר מתאים לתוכן שלו? אה כן (?) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: And That's why I'm a kissaphobic השורה הזאת התנגנה ואני לאמא : "וואי זה ממש לא קשור לשיר" אמא : "אני לא בטוחה שהם יודעים מה זה אומר" באותו רגע זה היה מצחיק כי מה לעשות חוכמה זה לא הצד החזק שלהם !! אה ועוד משהו
במסיבת הפתעה של אור במקס ברנר XD התחלתי לשיר איתה את זה כדי שלא תשים לב לאיזה 15 אנשים שמסתתרים מאחורי התפריט XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Apple-flavored lip gloss Achilles ware's a necklace I'm feeling young and reckless When Joanna is here ומה שמצחיק, זה הצליח LOL השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שמש ... תהרגו אותי אבל אין לי מושג למה XD ציון לשיר 1-10? 8

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעיון טובXD

אולי בגלל She will always be my sunkissed trampoline,?

just orr

New member
לאלא שרנו משו אחררררררר

את זה: God, I love Joanna But she don't understand much I love it when our hands touch Knowing that I'm near XD

Maddie

New member
זה כזה שיר...אעעאעאע../images/Emo185.gif

מה דעתך על השיר?כזה פששווששש^^
מהי השורה האהובה עלייך? "And That's why I'm kissaphobic Well cellulite dreams are made, like lemonade, But when the shivers are salty and seafoam's the colour of space. למה בחרת אותה?2 סיבות: א.הקול של דני
ב.זו שורה כזאת מדהימה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "And I'm starting to believe that danger's never near, When Joanna is here מה דעתך על שם השיר?סבביישן אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?Big blue eyes
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?אמממ ממש לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?אמממ לא ממש קופצני..אבל משהו בסגנון שם השיר מתאים לתוכן שלו?אהא
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:גאד. הג'ואנה הזאתי כלבה
ציון לשיר 1-10?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif DDD:

מה דעתך על השיר? חמודיי
מהי השורה האהובה עלייך? I could die lying in her arms where castles are made of sand We start to dance But only the music is bleeding when crickets replace the band
למה בחרת אותה? בפעם השנייה שטום שרר
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: I'm feeling young and reckless When Joanna is here
מה דעתך על שם השיר? סבבי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Joanna's song.
האם השיר דיכאוני? נופ.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? אכןאכן.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לגמרי, הוא מדבר על ג'ואנה חחח
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: את ג'יו' ושהשיר בעיקרון אולי נכתב עליה וג'ואנה זה רק שם כיסוי
ציון לשיר 1-10? 8.

just orr

New member
יווווו הזיכרונות. ../images/Emo6.gif

מה דעתך על השיר? מתוק
מהי השורה האהובה עלייך? וואי שנים לא שמעתי את השיר הזה... אני חולה על כל המילים. כמה שהן קיטצ'יות, הן מדהימות. טומי
למה בחרת אותה? שלהלהלה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Sun sun sun sun bum bum bum סתם. אין אחת שאני מתחברת אליה XD
מה דעתך על שם השיר? חמוווווווווד
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה, הוא מושי XD
מה דעתך על הקליפ של השיר? הוא מדהים!!! אני יכולה לצפות בו שעות על גבי שעות אעעעעע@#$% אה, אין קליפ? חבל.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שהוא יהיה קיים.
האם השיר דיכאוני? לא!
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא ממש.. למקפליי יש הרבה שירי-אמצע.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן חח
חחח לאדעת XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: הוא התנגן לי בראש כש... החברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה!!!!!!!!!@#$%^^@ כפרעליהם 3333333> אני כ"כ זוכרת את זה... [חפירה] נדבקתי לזה חזק באותו יום. ובאותו רגע שעמדתי בכניסה למקס ברנר [אהמ שרוני] אני כזה שרה: God, I love Joanna But she don't understand much ואורטל ממשיכה אותי וזה... ואז כולם קופצים עלי חחחחחחחחחחח איך נבהלתי.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את המסיבת הפתעה וההסחת דעת של אורטל XDDDDDDDDD
ציון לשיר 1-10? 8.5

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifתכלסס. חח רק החלק הזה

ממש ממש הצחיק אותי

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

"ובאותו רגע שעמדתי בכניסה למקס ברנר [אהמ שרוני]"
עלק Sun sun sun sun bum bum bum חחחXDDD

white in Angel

New member
מתה על השיר הזה הוא כזה חמוד...../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר
? שיר חמוד...........
מהיא השורה האהובה עליך
? god I love Joanna but she dont understand much
למה בחרת אותה
? כי...כי...... אין לי מושג טום שר את זה חמוד...
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה
: נמנמנמ...לא יודעת זה מסובך..
מה דעתך על שם השיר
?נחמד...
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה אותה
?
האם השיר דיכאוני
?נמנמנמ....כן....
האם השיר שמח,קופצני,כיפי
?הוא לא שמח לא קוופצני אבל הוא כיפי ודבק
שם השיר מתאים לתוכן שלו
? יאפ
אייקון תפוז שמתאים לשיר
?
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע
: לא זוכרת
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש
: My Love
ציון לשיר 1-10
: 8

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלהלה.אין לי כותרת בלה בלה בלה.

מה דעתך על השיר?חמודיק מהי השורה האהובה עלייך?אממ..זה עם הGILLIES(מה? אין לי כח לכתוב!) למה בחרת אותה?כי קוראים לי גילי שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:אממ BUT ONLY THE MUSIC IS BLEEDING WHEN CRICKETS REPLACE THE BAND
מה דעתך על שם השיר?חמודיק ומטריד
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אמממ...SHE WILL ALWAYS BE?חח מאן, אני גרועה. מה דעתך על הקליפ של השיר?-- אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?-- האם השיר דיכאוני?לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?לא שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן..
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:(האייקונים הבאים יוצרים את המשפט שהכי התחברתי אליו:)
דבורה|
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אממ..? השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את ל"ג בעומר שנה שעברה כשאני ומירב שמרנו שטח למדורה וחרשתי עליו
ציון לשיר 1-10?9, המילים קצת מוזרות לפעמים..
כאיול, לימונדה?! אבל עדיין

למעלה