יום האישה שמח לכולן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifיום האישה שמח לכולן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה שלא כתבתן עדיין! תאריך נורא נורא חשוב לציין! נשים השיגו כל כך הרבה מאז שניתנה להן הזכות להצביע! וחשוב נורא לציין כמה שנשים הצליחו! אז שיהיה לכולן יום האישה שמח! אל תתנו לאפחד להשפיל אתכן או להוריד את הערך שלכן! ותשמעו את השיר של כריסטינה אגילרה Can't hold us down כי הוא פשוט כל כך מתאים
"This is for my girls all around the world Whove come across a man who dont respect your worth Thinking all women should be seen, not heard So what do we do girls? Shout louder!"

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיום הזה זוכה לכ"כ הרבה בדיחות

הלצות וירידות מצד גברים וגם נשים ולצערי כמו כל יום ציון בעל תכלית מאבד את משמעותו. קראתי כתבה בעיתון המקומי שחשברה שלי כתה והיא אמרה שכל עוד יש יום כזה זה אומר שהאפליה עוד קיימת,וכשלא יהיה צורך ביום הזה זה יהיה היום בו לא תהיה אפליה ועד אז נצטרך יום כזה. אני באמת חושבת שזה יום חשוב ומקווה שבעתיד לא נצטרך אותו.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהיום הזה הוא לא כדיי

לציין אפליה שקיימת אז אני מאוד מקווה שהוא ימשיך להיות, היום הזה מציין את ההישגים שהאישה השיגה בעשורים האלה... כמו הזכות לבחירה, פעם לנשים לא הייתה זכות בחירה.. או זה שנשים יכולות להיות טייסות היום או זה שהם יכולות גם לטוס לחלל ודברים כאלה.. זה כדי לציין שהאפליה בו בחיים לא תגרום לנו להפחית מערכנו. להזכיר לנו שהצלחנו למרות האפליה. אז היום הזה צריך להישאר תמיד, אפילו אם כבר לא תהיה אפליה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתראי,כל אחד והנקודת מבט שלו

את מסתכלת על זה בצורהכזו,ויש כאלו שמסתכלים על זה ככה שהיום הזה מנציח את האפליה שקיימת בגלל שהא מצוין(כי לא מצוין יום הגבר וכו'). אני עדיין לא גיבשתי עה סופית,אז אני לא יכולה להציג לך דה מסויממת במלואה,אבל יש משהו גם במה שאת אומרת. היום הזה מטבעו הוא בעל תכלית ומטרה טובה,העניין בימים כאלו הוא שמה שיוצא מהם בסופו של דבר הוא העניין הטפל ביותר וכל העיקר יורד לטמיון.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifזה לא רק איך שאני מסתכלת על זה

זו הסיבה שיצרו את היום הזה. מי שיצר אותו לא התכוון להנציח אפליה. קראתי על זה ומי שהציע את היום הזה הציע אותו בגלל מה שאמרתי.. חבל שאנשים מסתכלים על זה אחרת ממה שזה והופכים אותו ליום שהמטרה שלו היא שונה.

ריהותם

New member
|לפל|כל אחד ותפיסת עולמו

וכמו שכבר כתבתי,יש הרבה ימי ציון בעלי תכלית,העניין הוא שלצערי הרב עם הזמן מוציאים מהם את התכלית ומבליטים את הטפל שבהם.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif יום האישה שמח! ../images/Emo9.gif אומנם קצת באיחור..

אבל העיקר הכוונה.. חחח אהבתי את מה שנאמר פה, אין לי עוד כ"כ מה להרחיב
רק לציין שבשיא האירוניה, עשיתי תורנות מטבח ביום הזה.. חח

למעלה