Little McMickey
New member
../images/Emo90.gif|../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifלא רק ידידים- פרק 3../images/Emo36.gif
אזזז בתקווה לעוד קוראות הנה הפרק השלישי של הפיק ובהמשך אליו יבוא גם הרביעי
תהנו! פרק 3 "היי בא לכם לצאת קצת? לבית קפה או משהו?" שאלה מיקי. "נהה.. אני נשאר בבית... כל עוד יובל איתי אני לא משועמם.." הארי אמר. "אממ אני אבוא!" אמר טום. "אתה אומר שאני משעממת?" אמרה ספיר בצחוק. "אממ לא לא...נו בואי נצא קצת.." אמר לה. "אחלה...אני עולה שניה לשירותים ואני באה." אמרה לו. "דני אתה בא?" שאלה מיקי את דני. "כן ברור.." אמר ודיגדג אותה. הם יצאו לדרך. הם הגיעו לבית קפה והיו הרבה צלמים. "ואו כל כך הרבה.. " אמרה ספיר. "כן..הפפראצי האלה.. אני כבר רגילה אליהם" אמרה מיקי. "נו מן הסתם את אחותו של הארי ממקפליי " גיחכה ספיר. "כן...אוח הארי הזה כמה התווכחנו היום..על שטויות.." אמרה. "נו זה מה שאחים עושים.. רבים" אמר דני. "מי כמוך יודע" אמר טום וצחק. הם אכלו ושתו להנאתם וחזרו הביתה די מהר. "אז מה אתם עשיתם פה לבנתיים?" שאל טום את הארי. "שום דבר שאתה צריך לדעת עליו." אמר הארי ויובל גיחכה. "כבר הבנתי" אמר טום. "נו סתום כבר חח" אמרה לו יובל. לקראת ערב כולם היו בבית ישבו וראו טלוויזיה. "אממ חשבנו על סרט ופיצה הלילה..זה בסדר?" שאל הארי. "בסדר מבחינתנו" ענו כולם. "מגניב, איזה פיצה?" שאל דאגי. "איזה שאתם רוצים" ענה הארי מהמטבח. "בלי פפרוני כן?" אמרה מאי. "בלי בלי..." אמר דאגי וחיבק אותה. כולם התמקמו בסלון והתכוננו לצפות בסרט "בחזרה לעתיד" ולאכול פיצה, חוץ ממי שעדיין היה במקלחת למעלה. מיקי עלתה למעלה לקרוא לו והתפרצה לחדרו בדיוק כשהוא החליף בגדים. "אוי שיט, סליחה," מיקי אמרה וכיסתה את עיניה. "אל תדאגי, ראית את הכל בעבר" דני צחק. "זה די נכון" מיקי אמרה וצחקה. דני היה עם הגב אליה כשמשך את מכנסיו למעלה על החולצה. 'הוא השתנה כל כך' מיקי חשב לעצמה. 'הוא יותר...' "אז מה את חושבת?" דני הפריע למחשבותיה. "מהמם" מיקי גיחכה והשלימה באופן בלתי צפוי את קו המחשבה שלה. בזמן שדני יצא מהחדר מיקי באופן חצוף שמה לו רגל אך הוא עדיין עמד. "אוקיי..אז את רוצה לשחק ככה? מלוכלך..תתחילי לרוץ מותק.." הוא אמר לה. מיקי צחקה ורצה במדרגות, דני רץ אחריה ועשה קולות של מפלצת. היא נפלה בסוף המדרגות כאשר דני נפל עליה. הידיים שלו היו על הראש שלה. "אתה לא מפחיד אותי עם הרעשים האלה יותר דני!" היא צחקה. "כן בטח!" דני חייך וקם כשהוא אוחז בידה. היא לקחה את ידו וקמה גם. הם נכנסו לסלון שבו פיצה,בירה ושלושה זוגות הצופים ב"בחזרה לעתיד". "אני מניחה שזה שוב רק שנינו, אה?" שאלה מיקי. "יאפ" דני ענה כאשר הם כיבו את האור והתיישבו על הכורסה. היא הייתה ענקית בשביל שניהם בזמן שהזוגות האחרים התיישבו על הספות. טום ספיר, הארי ויובל התחבקו להם כזוג. בזמן שדאגי ניסה לאסוף קצת אומץ כדי לשים את ידו סביב מאי. היא הקלה עליו כאשר היא התקרבה אליו קצת. הוא חייך ושם את ידו כדי לחבק את מאי. דני ומיקי חייכו לעצמם. ================================================
אזזז בתקווה לעוד קוראות הנה הפרק השלישי של הפיק ובהמשך אליו יבוא גם הרביעי
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)