לא רק ידידים פרק 8

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifלא רק ידידים פרק 8../images/Emo36.gif

קדימה קדימהההה לקרוא! חחחח פרק 8 היה חשוך.. אך היא יכלה לראות אש בוערת בעיניו המסתכלות עליה. "אני מרגיש בערך.. שונה מאז שהגעת.... אני מקבל תחושה מוזרה בפנים, ואני לא יודע מה זה אומר אבל היה לי את זה בעבר ואני חייב לומר לך". הוא הפסיק והסתכל אל תוך עיניה החומות. 'לעזאזל..היא יפה' הוא חשב. "אני חייב לספר שאני.. אני אוהב אותך ולא בדרך של ידידות". היא חייכה בחשכה..והתקרבה אליו. "גם אני" היא לחשה לו באוזן, מה שגרם לו להתרגשות. היא נישקה אותו בקלילות והתרחקה אבל הוא משך אותה בחזרה לנשיקה מלאת תשוקה. הם התנשקו בלהט בזמן שידו ליטפה את גבה. היא קירבה אותו אליה, ודחפה את עצמה על גופו. גרמה לו לנשוף אל אוזנה. משהו נעים קרה לו ומיקי הרגישה את זה על גופה. היא חייכה אליו והתגלגלה כך שהוא היה מעליה. הוא נישק אותה ולקח מבט שלם על כל גופה. "ואוו...באמת ואוו" הוא מלמל. היא חייכה ומשכה אותו אליה הם התכסו ביחד בשמיכה..היה להם נעים ביחד. פעם ראשונה שהם הרגישו במצב הזה כל כך נוח. בלי להסתיר כלום. מהלילה הזה והילך היו ארבעה זוגות בבית של מקפליי. דאגי התחבר עם מאי באותו לילה כמו דני ומיקי, הם היו נורא שמחים ויותר מאוהבים אחד בשני. מיקי ודני היו כמו פעם, רק יותר טוב. מיקי נשארה לגור עם דני וכך גם מאי אז הם לא חיפשו דירה. "אני לא מאמינה שאני אגור פה עם אח שלי..אוח" אמרה מיקי. "כן, ואני מקווה שלא תריבו הרבה, כן?" אמר טום ."איזה לריב, אנחנו כבר בוגרים... לפחות אני" גיחכה מיקי. "אל תדאג טום, אני מת על אחותי. זה נפלא שתגורי איתנו" אמר הארי ועשה פרצוף. "אני בטוחה " צחקה. ספיר ויובל משכו את מיקי לצד. "אז..?" שאלו. "אז מה?" עשתה את עצמה מיקי. "מה מה? מה היה אתמול?? דני נראה מאושר יותר מתמיד.." אמרה יובל. "אה..אממ הוא אמר לי שהוא אוהב אותי." הסמיקה מיקי. "והיה לנו את הלילה הכי נהדר" המשיכה. "יוו אני כל כך מאושרת בשבילכם... סוף סוף.." אמרה ספיר. "מה סוף סוף??" שאלה. "אממ כלום.." אמרה והפנתה מבט. "ספיר.." מיקי נתנה לה מין מבט. "אוח..דני תמיד אהב אותך..הוא תמיד חשק בך..ככה לפחות הארי אמר לי שהוא יודע.." אמרה לה. "הארי ידע?? חכו שניה." אמרה להן. "אני שניה לוקחת ממכם את הארי" חייכה. "הארי! ידעת שדני רוצה להיות איתי כל הזמן הזה ולא אמרת לי כלום?" שאלה. "תראי..הוא זה שצריך לומר לך לא אני.." אמר לה. "אבל אם היית אומר לי אני הייתי עושה את הצעד.." "את גם הרגשת ככה? ואו" הארי נשמע מופתע. "כן..כאילו שלא ידעת. לא ידעתי אם הוא מרגיש אותו הדבר ופחדתי להרוס את הידידות שלנו" אמרה. "אני לא ידעתי מיקי, לפעמים ראו את זה ביניכם אבל לא משו רציני. הוא תמיד רצה אותך מאז שהיינו קטנים.." אמר. מיקי הלכה אל דני ודיברה איתו. ---------------------------------------------

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 9../images/Emo36.gif

פרק 9 "היי מותק" אמר דני ונשק לה. "היי, שב.." אמרה לו. הוא התיישב על המיטה. "אני מרגיש מעולה אחרי אתמול..." אמר לה. "כן גמאני. אחרי שהוצאנו הכל אבל למה לא אמרת לי לפני כן?" שאלה. "את מה?" שאל. "שמאז ומתמיד אהבת אותי...מאז שנפגשנו" ענתה לו. "הארי הזה!" התעצבן. "תראי פחדתי, לא ידעתי מה תגידי. היינו ידידים כ"כ טובים" אמר. "גמאני אהבתי אותך. אם רק הייתי יודעת שאתה מרגיש כמוני... וכן גם אני פחדתי, פחדתי שזה יהרוס את הידידות בינינו" היא אמרה. "בדיוק, אם לא היית מרגישה כמוני אולי זה היה הורס אבל הפעם הארי הכריח אותי לספר, הוא אמר שאני חייב ובאמת לא יכולתי להחזיק את זה בפנים יותר. רציתי אותך כ"כ. כל פעם שראיתי אותך." אמר. "בגלל זה תקעת בי כל הזמן מבטים" אמרה וחייכה. "כן... בכלל כשישנו ביחד, הרגשתי הכי טוב והכי רע שאני לא יכול לנשק אותך, לחבק אותך כמו שצריך" אמר. "ובכן עכשיו נוכל לעשות את כל זה..." נישקה אותו. "היי בייב" אמר דאגי למאי. "היי...מה זה חולצה חדשה?" שאלה. "כן יצאתי אתמול לשופינג. תגידי בא לך לצאת לסרט?" שאל. "אממ כן בטח, יהיה נחמד אבל אני בוחרת" אמרה לו. "אין בעיות.." אמר. 'רק לא אימה לא אימה' חשב לעצמו. "ביי חבר'ה אנחנו יוצאים לסרט.." אמר דאגי ויצא. "היי דני!!" צעק הארי מהסלון. "אוח איזה צעקן הוא אלוהים... רד אליו מהר לפני שיצעק שוב" חייכה מיקי אל דני. "מה, אחי?" שאל. "אתה יודע שבעוד יומיים היומולדת של מיקי.." אמר. "נכון!.. אני חייב לארגן משהו" אמר. "שכחת??" שאל. "לא, לא, נראה לך שאני אשכח?" חייך חיוך מתוחכם. "אה סבבה... תודיע לי מה אתה עושה אבל..." אמר. "אחלה." מיקי תהיה בת 19, דני היה בן 22, בקצת גדול ממנה. "אז... איזה סרט נראה ...אממ רומנטי? נהה, מתח? גם לאא" אמרה מאי כאשר הסתכלה על כל האפשרויות. "למה לא רומנטי? זה יהיה נחמד" אמר מהר. "הו חמוד שלי, יהיה נחמד אבל...לא! אז מה נשאר? אימה!! מצויין!" אמרה והלכה להזמין כרטיסים. 'אוח... לא!" אמר דאגי שהיה לו פחד מסרטי אימה. "תודה..יאללה בוא." אמרה. "חייב?" עשה לה עיניים. "נו דיי... בוא". הם נכנסו, אחרי 45 דקות של הסרט דאגי כבר לא רצה לראות . "יו זה הסרט הכי דוחה שראיתי בחיים שלי... מה זה? לאיפה היא נכנסת... לא לא לשם!, תשמעי אני לא יודע מה איתך אני טס מפה" אמר. "די נו... רציני אתה מפחד? " אמרה תוך כדי גיחוך. "אל תצחקי יש לי פחד אז.. ." אמר. "אז כלום... בוא הנה" משכה אותו אליה ונישקה אותו. "זה בהחלט מסיח את הדעת " גיחך. במקום לראות את הסרט הם התמזמזו... לדאגי זה היה טוב בכל מקרה. "אני מפריע לך לראות את הסרט..." אמר והפסיק. "הנשיקות שלך עדיפות על כל סרט" אמרה והמשיכה לנשק. ביום שאחרי: "היי מיקס, מה הם 15 השירים הכי אהובים עליך??" דני שלח למיקי SMS עם השאלה הזו מהאולפנים שבו היו הבנים. היא ענתה לו, שלחה את 15 השירים האהובים עליה. "דרך אגב..למה? מה אתה עושה?" שלחה לו גם. "מאמי את לא חייבת לדעת הכל..נתראה בקרוב, נשיקות" ענה לה. יום ההולדת של מיקי הגיע ומתברר שדני מצא את השירים של מיקי בגרסאות חיות וטובות ושם את כולם על דיסק.

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifפרק 10+11../images/Emo36.gif

האחרון להיום.. פרק 10 מיקי הבינה שהיא מאחרת והיא רצה לבית מקפליי לאחר שעשתה כמה סידורים. מיקי צילצלה בפעמון והארי פתח לה. היא כבר שמעה את המוזיקה שהייתה בגינה. "היי סיס" אמר לה והרים אותה עד לגינה. הוא הניח אותה על רגליו של דאגי. "היי מותק, מזל טוב" אמר לה ונתן לה נשיקה על הלחי. "ואוו תודה עכשיו אני אקום כי אם לא הכיסא הזה ישבר". צחקה. "אל תדברי שטויות, נוח לי" חייך דאגי חיוך שובבי . "אמ דאגי?" מאי נעמדה מולו. "הו כן.." הוא אמר. "מיקי, אני לא מאמינה עליך, הוא שלי" קרצה לה מאי . "אל תדאגי... לי יש כבר מישהו, רק איפה הוא?" שאלה. טום ודני הגיעו לאחר מכן. דני בא אל מיקי ונתן לה חיבוק ונשיקה ענקית. "יומולדת שמח מותק" אמר לה. "ואוו אתה מריח מעולה. כל זה לכבודי?" שאלה. "ברור" אמר וחיבק אותה. "אני לא מאמינה שמצאת את כל השירים האלה.." אמרה לו. "כן כן...רציתי שיהיה לך הכי כיף ביום המיוחד הזה" אמר. "והצלחת" חייכה אליו. *לאחר שעתיים* "אז..הולכים לישון?" שאלה אחרי שכייפו הרבה עם כל החברים. "כן למה לא... אני אלך להביא את הדברים" אמר דאגי והארי הצטרף אליו. "איזה דברים?...אני עולה למעלה כבר..." אמרה מיקי. "לא לא... חכי פה" אמר טום. דאגי והארי הלכו להביא שקי שינה ושמיכות. הם תכננו לישון בחוץ בגינה כולם ביחד. אחרי שהכינו כבר את כל הדברים נכנסו הבנים והבנות לשקי שינה וניסו לישון. "חבר'ה קר פה טילים!" אמרה מיקי כשהיא בין דני ולבין דאגי. "אל תדאגי, נחמם אחד את השני" אמר דאגי וקירב את מאי לשק שינה שלו. "אוף קר לי" אמרה ועשתה פרצוף. "בואי הנה כבר. כמה תלונות" אמר דני וחיבק אותה חזק חזק. "יותר טוב?". "אהא" חייכה אליו. למחרת בבוקר בזמן שיובל עזרה לדאגי והארי לנקות בחצר, מיקי ודני ישבו בחדרו ושיחקו ב-X BOX. "בא לך?" שאל. "מה אני ילדה קטנה??" עשתה פרצוף. "נו טוב חח משחק אחד." "יאיי" התלהב דני. הם החליטו לשחק במשחק מירוץ. "אתה יודע שאני מכסחת לך ת'צורה? בטוח שאתה מוכן בשבילי?" גיחכה. "Bring it on!" הוא צחק. מיקי התיישבה על המיטה בזמן שדני ישב על הרצפה נשען על המיטה. מיקי הפסידה לו בהרבה. "מאמי, יש לי משו בעין..." מיקי ניסתה לגרום לו להסתובב אליה. "אע? איפה?" הוא הסתובב והפיל את השלט שלו. "יוו לא חשבתי שאתה כזה פתי" צחקה בזמן שעקפה אותו במשחק. "יא חתיכת.." גיחך. למיקי הייתה עוד תוכנית... לאט לאט היא שמה את ידיה על עיניו. "מיקי! אני לא רואה כלום" צעק. "זאת הנקודה יא דביל!" חייכה. דני שוב הפיל את השלט והפעם עלה על המיטה וגילגל את מיקי עליה. "יא תחמנית.. שובבה" נישק אותה בהפסקות. "פתי..עיוור" צחקה. ככה הם התמזמזו להם בחדר. "בנות כמוך לא צריכות לאסוף אשפה. זה דאגי צריך לעשות" גיחך הארי. "בנות כמוני?" שאלה יובל. "בנות יפות,מהממות שאוהבות אותי " צחק. "נו בוא תעזור לי" נתנה לו דחיפה קטנה. "דאגי!!" צעק הארי. "מה?" ענה בחוסר חשק. "יובל צריכה עזרה" גיחך. "דביל שכמותך" חיבקה אותו. "ראית איזה חבר יש לך..." התעצבן דאגי. "מה אני נראה לך מנקה?" מילמל. "שמעתם שדאגי פוחד מסרטי אימה?" אמרה מאי. "נו באמת מאי.." אמר דאגי. "אחי..אין ממה לפחד..זה כולה סרט" הארי צחק עליו. "נו די אני לא ילד קטן!" צעק. "כשאתה איתי אתה כן." צחקה מאי. פרק 11 "אז אנחנו מושלמים אחד לשני, לא?" שאל דאגי. "כנראה שכן" ענתה לו מאי. "גם כן. זה הפך להיות פה גנון... דני רוצה לבנות ארמונות מחול, אתה מפחד מסרטים.." אמרה יובל. "אוח..את את מתחילה לעצבן אותיי" גיחכה מאי. "אל תתעסקי עם חברה שלי, היא תכסח אותך" אמר הארי וצחק. " חשבתי שאתה אמור להגן עליי..." אמרה יובל. "אם זה היה דאגי..." אמר. "היית מנצח" צחקה יובל. "נו דני בוא נרד למטה" אמרה מיקי בזמן שדני ממשיך לנשק אותה. "נוו חח דיי לא יפה..בוא נרד לעזור להם" אמרה ודחפה אותו אחורה. "הם כבר ניקו הכל אני בטוח" אמר והתקרב לנשק אותה. "לא הם לא, יאללה.." חייכה אליו. "אוף..בסדר..אבל אח"כ חוזרים.." אמר. "א-בסדרר" אמרה בציניות. "היי, באנו לעזור... אני לפחות" לחשה מיקי. "טוב באמת שנזכרתם.. דני העצלן הזה.. כבר אספנו הכל" נאנחה יובל. "אמרתי לך..יאללה בואי נחזור." אמר דני. "לא לא...נמאס לי להיות בחדר אני מרגישה קצת...חנוקה" אמרה מיקי. "בא לך לצאת לטיול?" שאלה יובל. "כן למה לא...אנחנו כבר חוזרות.." אמרו. בזמן שהם טיילו הבנים הלכו לשחק ביליארד. "אז..לך ולדני הולך ממש טוב לא?" שאלה יובל. "כן..לא תיארתי שיהיה כזה טוב, הכי טוב ועוד עם החבר הכי טוב שלי ..קצת מוזר אבל התרגלתי." חייכה מיקי. "כן אני בטוחה שזה מוזר.." אמרה. "אז... איך עם אח שלי?? " צחקה מיקי. "טיפשון כמו תמיד אך תמיד מספק את הסחורה" אמרה וחייכה יובל. "אוח..אל תגידי לי דברים כאלה" שתיהן צחקו. "את יודעת, אולי נצא כזה למין... חופשה כזאתי?" אמרה יובל. "חופשה?" הסתכלה עליה מיקי. "כן! אני והארי, את ודני... ארבעתנו... ככה בשתי בקתות נפרדות. יהיה ממש נחמד את לא חושבת?" . " כן... יכול להיות נהדר. אולי דני יראה לי ת'צד הרומנטי שלו סוף סוף ..הוא כזה ילד קטן.." אמרה. "אבל מצד שני הוא תמיד היה ככה ואני אוהבת את זה.." המשיכה. "אז מה את מתלוננת" צחקה יובל. "חח סתם..אז אנחנו עושות את זה?" שאלה מיקי. "לגמרייי!" אמרה יובל והן חזרו הביתה. "הייי מיקי" קראה לה מאי. "כן?" ענתה מיקי. "הגיע לך מכתב..מאיזה אוניברסיטה משהו" אמרה לה ונתנה לה את המעטפה. "יאו באמת?? הם מעדכנים מהר כתובת " אמרה והחלה לפתוח את המעטפה. "מה זה, בייב?" שאל דני. "מה לא ידעת? מיקי תמיד רצתה ללמוד אדריכלות.. היא למדה בתיכון והיא רוצה להמשיך." אמר הארי. "וואלה? לא ידעתי.." אמר וחיבק אותה. "כן..שניה..'אנו שמחים לקבל אותך..' יאווווווו" החלה לצרוח באמצע כשהיא קוראת את המכתב. "התקבלתייי!!!" צעקה קפצה וחייכה, דני התקרב ונישק אותה. "מזל טוב" אמר. "תודה... יא אני הולכת ללמוד" אמרה וחיבקה את הארי. "לא ראיתי אף אחד שמתלהב כל כך מללמוד... מזל טוב! חח מתי את מתחילה?" שאלה יובל. "אממ שניה..כתוב פה שב-24 ליולי.." אמרה. "אז זה עוד..שבועיים?!" אמרה מאי. "מה?? כל כך מהר.." אמר דני. "כנראה..מה לעשות. אז יש לי עוד שבועיים חופשיות. מקווה שלא יהיה לחץ בלימודים האלה." אמר מיקי. "אני כל כך שמח בשבילך" אמר הארי. "ח טוב אני עולה למעלה להתקלח.. כבר באה." אמרה מיקי. "חכי שניהה.." אמרה לה יובל. "מה?" שאלה. "אז מתי נעשה את הטיול הזה..?" שאלה יובל. "לדעתי מחר יהיה מעולה!" אמרה מיקי. "אחלה..אני כבר אטפל בהכל" אמרה יובל והלכה. -------------------------------- זהו לבנתיים!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכרכיל - אהבתי!

רק יש לי הערה קטנה ואני אומרת כי אני די בטוחה שכל כותב רוצה לשמוע ביקורת שתעזור לו להשתפר בכתיבה - הכול מושלם. אני מתכוונת בסיפור... הכול מושלם מדי... ארבעה בנים וארבעה בנות ולכולם טוב אחד עם השנייה וחופשות וצחוקים ובילויים והכול מושלם מדי... כדאי לך להכניס קצת בעיות בעלילה... אבל חוץ מזה אהבתי :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחחחחחח זה רק הפרקים הראשונים

תחכי קצת.. יהיו הרבה טוויסטים, בתהחלה הכל חייב להיות מושלם, אני מספרת את הסיפור איך שהוא התחיל.. איך הם בכלל נהיו ביחד.. ומה קרה בניהם, אז ברור שהכל בנתיים יהיה מושלם.. תודה!

למעלה