שרשור לילהמצ'עמם טוב שמחר הדחה....לפחות מתקדמים אלי סוף..
ל לונדרון New member 8/9/11 #1 ../images/Emo90.gif../images/Emo41.gifשרשור לילה../images/Emo60.gifמצ'עמם../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo89.gif טוב שמחר הדחה....לפחות מתקדמים אלי סוף..
../images/Emo90.gif../images/Emo41.gifשרשור לילה../images/Emo60.gifמצ'עמם../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo89.gif טוב שמחר הדחה....לפחות מתקדמים אלי סוף..
ש שן22 New member 8/9/11 #2 היה מצחיק לרגע עם דניאל שאמרה שאיתן עבר את השעה שהוא אמור היה להיכנס למיטה ושהוא בקושי החזיק מעמד עד עכשיו היא נראת לי בחורה פעלתנית והוא שובי דובי מנומנם זה לא יילך בחוץ הם יתעייפו מהר...
היה מצחיק לרגע עם דניאל שאמרה שאיתן עבר את השעה שהוא אמור היה להיכנס למיטה ושהוא בקושי החזיק מעמד עד עכשיו היא נראת לי בחורה פעלתנית והוא שובי דובי מנומנם זה לא יילך בחוץ הם יתעייפו מהר...
M meytula New member 8/9/11 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשובי דובי צריך לארגן מצעק הפיהוקים של השובי דובי,זהו מהיום זה הכינוי של איתן
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשובי דובי צריך לארגן מצעק הפיהוקים של השובי דובי,זהו מהיום זה הכינוי של איתן
ל לונדרון New member 8/9/11 #9 הי, שן מה עם תודה, משהו...לילה טוב...כמה קשה להביא את השבלול העקשן הזה, עד שהוא מגיע
ש שן22 New member 8/9/11 #5 ניכר על הדיירים שהם רוצים להאט את הקצב בעיקר גב הכל באדישות ונימנום וה"כוכב" הראשי של התוכנית מר אורבך ישן עמוק עמוק.... ותודה על השירשור...
ניכר על הדיירים שהם רוצים להאט את הקצב בעיקר גב הכל באדישות ונימנום וה"כוכב" הראשי של התוכנית מר אורבך ישן עמוק עמוק.... ותודה על השירשור...
W webguy New member 8/9/11 #11 מה תעשה דניאל תתישר עם שעות בלויים ושינה? זה אחד הבעיות בקשר שיש הפרש גילים גדול .. מעניין אם דיברו על זה ..?
מה תעשה דניאל תתישר עם שעות בלויים ושינה? זה אחד הבעיות בקשר שיש הפרש גילים גדול .. מעניין אם דיברו על זה ..?
ש שן22 New member 8/9/11 #16 מסכימה כתבתי על זה למעלה הוא לא חושבים עד הסוף כי לבינתיים הפעם גילאים לא רלוונטי זה יקרה שהם יהיו בחוץ ....
מסכימה כתבתי על זה למעלה הוא לא חושבים עד הסוף כי לבינתיים הפעם גילאים לא רלוונטי זה יקרה שהם יהיו בחוץ ....
צ צליל לא מכוון1 New member 8/9/11 #21 אין לדעת, נחיה ונראה. לדעתי הוא קצת ילדותי והיא בוגרת לגילה ויש מצב שזה יעבוד, הבדלי האופי גם יכולים לעבוד לטובתם, הוא מאזן אותה והיא קצת מעירה אותו, בקיצור, הנבואה ניתנה לשוטים, נחיה ונראה.
אין לדעת, נחיה ונראה. לדעתי הוא קצת ילדותי והיא בוגרת לגילה ויש מצב שזה יעבוד, הבדלי האופי גם יכולים לעבוד לטובתם, הוא מאזן אותה והיא קצת מעירה אותו, בקיצור, הנבואה ניתנה לשוטים, נחיה ונראה.
ש שן22 New member 8/9/11 #26 שום דבר לא חקוק בסלע ובתכלס אחרי התוכנית כשהם נהפכים להיות פליטי ריאליטי זה כבר לא מעניין אותי... זה רק תחושה שלי וכנראה שגם לצופים אחרים יש לגבי הקשר שלהם לפחות הוא יותר אמיתי משל גב וקרן פחחח
שום דבר לא חקוק בסלע ובתכלס אחרי התוכנית כשהם נהפכים להיות פליטי ריאליטי זה כבר לא מעניין אותי... זה רק תחושה שלי וכנראה שגם לצופים אחרים יש לגבי הקשר שלהם לפחות הוא יותר אמיתי משל גב וקרן פחחח