שרשור לילה
6/9

לונדרון

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo41.gifשרשור לילה../images/Emo60.gif../images/Emo41.gif6/9../images/Emo89.gif

../images/Emo70.gifנראה לי שאתי בולימית

קודם היא אמרה שאכלה יותר מדי ועכשיו נשאר רק לדחוף אצבע, ואז היא הלכה לשירותים וכשחזרה אז ונינה שאלה אותה אם היא הקיאה והיא ענתה שכן. קרן אמרה בשיחה לגב שגם לאתי היו הפרעות אכילה, עשהיא נפתחה בפניו לגבי ההפרעות שלה, רק מפליא אותי למה שתהין התנכלו לענת שאכלה תמיד ירקות? בהודעה זו אין לי שום בעיה עם זה שלאתי יש הפרעה, פשוט שנאתי כשהיא ירדה על ענת

goodpink

New member
אתי וקרן הם רפש גועל של אנשים

לא צריך לחפש סיבה לרוע העובדה שהם עשו את זה מעיד על כמה רפש של אנשים הן. לא נראה לי הגיוני שאתי תגיד את זה ברצינות שהיא הקיאה כרגע גם אם באמת הקיאה...נראה כמו בצניות ואתי וקרן לא רק התלוננו על ענת שהיתה אוכלת ירקות הן גם ליכלכו עליה אמרו שהיא מקיאה ליכלכו עליה עם בן וכו' ככה שלי אין אף סימפטיה לאף אחת מהן. לא מאמינה שבחורה שעברה הפרעות אכילה מסוגלת להתנהג בצורה שהן התנהגו לענת כך שמבחינתי עם רפש גועל.

izmeral1

New member
תפסיקי להפריח כאן בלונים פינק. לדניאל אין

לא לדניאל יש הפרות אמרו די עם התגובות המועתקות שלך. נגד דניאל.יש לה מלאכים. לקרן יש הפרעות אכילה שהיא מחלה. ומחייבת תמיד טיפול. לא רואים מה היא אוכלת ואיך היא לועשת. אפילו לשפן שיש יותר כול וגם לענת המודחת היה יותר כול לעיסה חח גזר. זה לצחוק. ואני מאחלת לקרן בריאות. יחד מקווה שלא תעבוד על אף גבר. זה לא טוב. אומרים שיש צורך בתעות בריאות לפני הנשואים אז צריך ????הרבה כאן. לגבי דניאל עד גיל 14 היתה שמנה ילדה שמנה והיא עברה דייאטה והורידה עד 10 ק"ג זה הסיפור. וקרן גם היתה ילדה שמנה קצת.בשוט משהו שם בגיל ה- 15. חשבו משהו היא אולי בא מההורים? ללכת לסוג של דוגנות או צילום. יש משהו שלא ברור בסחפור של קרן. ועוד יול להיות לפני התחרות של מלכות היופי. בשנה שנתיים נגרם לה הנזק. כן זה נזק להיות ולחיות עם הפערת אכילה. יש טיפול. אבל לעזור לזה כדי לחיות טוב ובריא. לי לא נראה? שקרן מעדיפה את הדרך הזו. זה בגלל השפעה של לעלות במקל. עוד קרן לא מסוגלת לשמוע את המילה שמנה. אז לקרן יש הבעיה ולא לדניאל. בבקשה לא להטעות כאן אנשים. ובריאות לכול מי שחולה. ערב טוב לילה טוב לך GOODPINK

izmeral1

New member
לתיקון ההודעה לך GOODPINK ....

א סליחה . אני חשבתי שכתבת על דניאל . כי גם זה נאמר פה. ואני חושבת שזה ממך. כי הערב לפני פחות משעה אתי ודניאל היו ביחד. ולא הבנתי למי את רומזת. על דניאל ? עכשיו הבנתי. נכון לקרן יש הבעיה של הפרעות אכילה חיה על תפוח עץ והנס הכי הרבה. ואני גם יודעת שאת לא מתחברת לדניאל. בגלל זה לא הבנתי. שוב סליחה. לילה טוב לך. ואם אתי צחקה כי כך זה עם של בחורות. מי שלועג זו קרן גם על מי שזז ומי ששם.

KEEK

Member
תגידו, klay בחיים?

לא ראיתי אותו המון זמן..

Klayhamn

New member
כן אני בחיים ../images/Emo70.gif

אני כותב פחות אבל עדיין עיני פקוחה

למעלה