../images/Emo90.gif ../images/Emo89.gif ../images/Emo34.gif

היי כולם טוב אני חדשה פה אז
שלום ואתם יכולים להגיד שלום בחזרה זה לא עולה כסף אני דניאל... מקרית אונו בה ביי

דרור22

New member
אני לא מבין

אני לא מבין למה חשבת שלא נגיד שלום.... אז שלום וברוכה הבאה!!! קבלי
ממני דרור

דרור22

New member
דנהלה

מהכירותי המהירה עם מספר האנשים המבקרים בצאט רובם מאוד מאוד נחמדים קצת שקטים .... (כן אופק הפורום הזה מתקדם בצעדי צב...) אבל זה אחד הפורומים החשובים פה באיזור.... וחוצמזה אני מת על הפורום הזה מבקר בו בקביעות פעם עד עשרים ושבע פעמים ביום וכן נסיכה את באמת נשמעת קצת דיכאונית.... לא נורא כולנו ככה לפעמים מזל טוב על החברה שחזרה.... את מוזמנת להמשיך לספר על עצמך אבל את גם לא חייבת העיקר שתמשיכי לבקר ולהתגאות!

דרור22

New member
...מספר האנשים המבקרים בפורום....

קורה גם אני, טועה לפעמים...

היי חמודה ../images/Emo124.gif

היי מתוקה מה שלומך... אני מהאנשים הנחמדים שאומרים שלום... אז היי ומה המצב וספרי על עצמך. אז ביי בינתיים.

../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo13.gif

א. אני לא חמודה :) וטוב שיש אנשים כמוך נחמדים שכן אומרים שלום..... לספר על עצמי? המממ אני דניאל... אני ק-ט-נ-ה אבל גאה בזה
בזה שאני קטנה :) בכל מקרה אני כותבת שירים הינה אני אכתוב לך אחד מדרגות הצער מובילות אותי רחוק עולים בהם לשמיים מהעננים נסחטים גשמים של דמעות שבסוך גם זוגלות מעיינינו המלאכים שוב צפים על מיי הייאוש והמוות ממשיך במסע הדמים רוצח כל נםש שתעיז רק בשקט לנשום. לא נשארו מדגות לעלותעכשיו אני במרפסת, על מעקה של כאב "שלום עולם אכזר" נשמע שאני דכאונית אבל אני ל--אא הייתי אבל אני כבר לא בגלל שחזרתי לחברה שלי לשעבר והיא עשתה אותי מאושרת

וואי איזה כיף לי אני מקבלת הרבה |חיבוק

היום
הינה גם לך
אגב i love u בן או בת? ומשהו פרטים קצת גיל? מקום?

למעלה