Dubie

New member
../images/Emo90.gif

בעקבות דיון מעמיק עם ידיד של נאמנות במערכת יחסים מרחוק, עלתה במוחי השאלה הבאה: מערכת היחסים של ליירה וויל היא מרחוק מאוד. עד כמה אתם חושבים שהם ישארו נאמנים אחד לשני? הם ינהלו מערכות יחסים אחרות ואפילו יתחתנו עם אחרים, או שאולי יהיה להם ממש קשה להמשיך הלאה, הם לא יחוו עוד אהבה אחרת ויסתפקו ב"מפגש" הזה, פעם בשנה? אני יודעת שזה לא משהו שכתוב בספרים, אבל אני אשמח לדעת מה אתם חושבים. :)

The Immortal Me

New member
אני חושבת שהם יעברו הלאה בחייהם.../images/Emo210.gif

בסך הכל, אהבה של בני שתיים עשרה...

limilu

New member
../images/Emo58.gif?

בסוף של הטרילוגיה הם אמרו אחד לשני שאם הם יפגשו מישהו שהם אוהבים, אם יהיה איתו [זה מנוסח מוזר, אבל את מבינה למה אני מתכוונת], אז אני חושבת שהם יקיימו את זה, לא?

אפשר לענות על זה בשתי דרכים

1. היות והסיפור מסתיים בנקודה הזאת זה נשאר לדמיונו של הקורא. 2. ממה שאני זוכר נאמר בסיפור שהם דיברו על זה שיכול להיות שהם ימצאו בני-זוג אחרים במהלך חייהם. אני גם לא חושב שאחרי שלושה ספרים שבהם פולמן מנגח את הצדדים המסרסים שבדת ומהלל את האהבה ושמחת החיים הוא ישאיר את שני הגיבורים עריריים ומנותקים

../images/Emo207.gif

נראה לכם שיש חיות בעולם של ליירה?? כי אני לא זוכרת שמספור על זה משהו... ואם יש... איך מבדילים בין דמונים לחיות??

DHallow

New member
כן, יש

כי היה קטע שבו ליירה מתלבטת, נראה לי כשהיא פוגשת לראשונה את הדמון של סרפינה פקלה, האם זוהי ציפור או דמון. וגם היא לא נפעמת לגלות על החתולה של ויל, היא לא סקרנית לגבי טיבעה. היא יודעת שיש דבר כזה.

Yo Yo 5

New member
אפילו יותר מזה-

אם אני לא טועה היא מספרת לוויל שאצלם חתולים משמשים רק לצוד עכברים ולא בתור חיות מחמד. ובקשר לשאלה הראשית.. אני מאמינה שהם ימשיכו בחיים שלהם- אמנם זאת לא הייתה אהבה רגילה של בני 12, אבל אני לא חושבת שהם ישארו לבד למשך כל שארית החיים שלהם (=

אני די בטוח שהם ימשיכו הלאה

אבל לדעתי מערכת היחסים ביניהם תמיד תישאר תלויה באוויר גם כשהם ינהלו מערכות יחסים אחרות, מה שנקרא "אקס מיתולוגי"... וכאן זה עוד יותר חזק כי הם לא סיימו את מערכת היחסים אלא קטעו אותה מסיבות "טכניות". אפשרות נוספת, אופטימית יותר, היא שהם יפתחו במחקר גדול על מנת לנסות למצוא דרך לעבור בין עולמות מבלי לקרוע את המעברים ולגרום לדליפת האבק (כפי שעוברים המלאכים), ובסופו של דבר ימצאו דרך ויוכלו להתאחד שוב.

dahoe

New member
הם ינהלו מערכות יחסים אחרות.

אין סיכוי שהם יחיו כל כך הרבה זמן בלי להתאהב מחדש. אף על פי שזה לא יהיה אותו דבר כמו זה, כמובן.

למעלה