אישית שלי!!!

../images/Emo91.gif אישית שלי!!!

מה המצב אנשים אני נתי... אז כמו שכבר אתם יודעים היום הוא יום שישי ה-13...
ראיתי מספיק סרטי אימה שאוכל להמליץ על כמה...והם: *פרדי נגד ג'יסון-הוא לא סרט מפחיד משהו, אבל משלב בתוכו את שני הדמויות הכי נוסטלגיות בז'נאר! *הטינה-סרט דיי חדש עם ביקורות של ווינר, ובאמת הוא ככה אחד הסרטים הכי טובים שנעשו! *מת על המתים-סוג של אימה מעורב בקומדיה, חמוד הייתי אומר אבל שווה צפיה! *יום שישי ה-13-כמובן איך אפשר לא להזכיר את הסרט שבגללו אנו כל כך מחכים ליום הזה,אין מילים פשוט תראו! *ואיך אפשר בלי, ג'יפרס קריפרס האגדי- חולה הנפש הבלתי מעורער שגרם לרבים לתהות מה היה קורה היה זה מציאות?? והרשימה עוד ארוכה...מי שרוצה המלצות נוספות אני זמין ב- 0524711032/[email protected]/245824261

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif תודות לך ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שלחברי הפורום יש היום דילמות רבות

יום שישי ה-13... אני לא בטוחה

אם אנחנו מדברים על אותו הסרט אבל הסרט ששודר ביום שישי ה-13 הקודם בערוץ הסרטים היה גרוע כל כך... על חבורת אנשים באיזה מחנה שהיו שם כל מיני רציחות וזה... ממש דבילי ולדעתי ממש לא מומלץ חח

לא לסרט הזה הכוונה...

הכוונה שלי הייתה לסרט תיעודי על היום הזה... ז"א סרט שמתאר מקומות שונים בעבר שהושפעו מתופעות אשר קרו ביום זה...כמו מישהו שהיה עורך דין במקוצעו... וביום זה ביטר הרג רצח חנק ואנס בנות וגם בנים בגילאי 16-22... וזה לא מצחיק זה סיפור שקרה באמת!

Nino Schibetta

New member
פרדי נגד ג'ייסון - בזבוז זמן ../images/Emo31.gif

זבל של סרט לילדים מפגרים

montu

New member
נכון, וגם הטינה

צחקתי כל הסרט, איך אפשר להגיד שהוא אחד הטובים?!?!?

toogit

New member
בבקשה תכנסו!

מישהו יכול להסביר לי את "פרוייקט המכשפה מבלייר 2"? תודה רבה מראש!

תודה ../images/Emo13.gif אבל הטינה הוא סרט גרועעעעע

ראיתי אותו בדיוידי עם אחותי ובשלב מסויים דפקנו שינה כמו שלא ישנו בחיים!! אח"כ הכרחתי את עצמי להתעורר (פאקינג 11.90 ש"ח בכל זאת) והמשכתי לראות עד הסוף.... הסרט לא מעניין לא מפחיד הילד ההוא בסרט פתטיייייייי וזה ניראה כמו הסרטים העלובים האלה אבל הם הביאו את שרה מישל גלר בשביל לייחצן אותו!!!!!!!!!!!!!!! אה ו... ג'יפרס קריפרס 1 ענקקקק... 2 סתם משעשע...

האמריקאי פאקינג גרוע!!!

היפני עוד אפשר איך שהוא לסבול... אבל אני משוחדת... באמריקאי נרדמתי... הדבר היחיד שהקפיץ אותי עלי להודות היה הקטע עם זה שהיא מורידה את השמיכה ויש שם את הראש של המפלצת הזאת... ואחרי זה רק שינה... בכלל שרה מישל גלר מאוד מרדימה אותי בתור שחקנית...

חח גם אני לא מתלהב ממנה

כשהייתי קטן חשבתי שהיא יפה ב"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"... אבל זה היה רק עד שגיליתי את האף שלה ב"צעקה 2"... מאז היא מגעילה אותיייי את באפי לא ראיתי ואני לא אראה ואחרי הטרילוגיה היפנית רינגו אני לא אראה שום סרט יפני!!

חחחח האף?

לדעתי היא נראית כמו בובה... כאילו פיזית ממש כמו בובה... לא יודעת אם זו מחמאה או לא... אבל היא גוררת מילים, מדברת באדישות, מרדימה אותך!!! בוש והכלם!!! חובה סרטים יפניים!!! במיוחד העין... יש הרבה סרטים יפניים שאני מתה לראות, הם גאונים באימה!!!

למעלה