אתם חייבים לראות את זה... כנסו לקישור...תגררו את התמונות לתוך העיגול המופיע בצד...ותהנו...
צ ציפיטפטת New member 20/2/03 #1 ../images/Emo91.gifאתם חייבים לראות את זה... כנסו לקישור...תגררו את התמונות לתוך העיגול המופיע בצד...ותהנו...
../images/Emo91.gifאתם חייבים לראות את זה... כנסו לקישור...תגררו את התמונות לתוך העיגול המופיע בצד...ותהנו...
M Mוניk New member 20/2/03 #2 חמוד מאוד ציפיטפטת../images/Emo20.gif גורילות מדליקות אולי הן עדיפות על....... מוניק
צ ציפיטפטת New member 20/2/03 #3 על פוליטיקאים? זה בטוח ../images/Emo45.gif לפעמים אני חושבת שחיות הרבה יותר חכמות ורגישות מהם.
א אין ייאוש בעולם New member 20/2/03 #5 חחחחח!!!!!! ../images/Emo6.gif מדליקקקקקק הייתי מעדיפה לראות את הפנים של סאדם "עושה פרצופים" של קופיקו, למרות שהקופים הרבה יותר יפים ממנו! את בוש אני דווקא מחבבת...
חחחחח!!!!!! ../images/Emo6.gif מדליקקקקקק הייתי מעדיפה לראות את הפנים של סאדם "עושה פרצופים" של קופיקו, למרות שהקופים הרבה יותר יפים ממנו! את בוש אני דווקא מחבבת...
ח חתולון* New member 20/2/03 #6 ראיתם/ן את טוני בלייר בתור פודל??? יופי ציפיטפטת...... נחמד מאד. כנסו לטוני בלייר, לאוהבי פודלים