אתר תרגול/משחקים אלצהיימר

אירילה

New member
../images/Emo91.gif אתר תרגול/משחקים אלצהיימר

סוף סוף ,נברתי ונברתי וכעת אני שמח לבשר לכם כי מצאתי (יגעת ומצאת תאמין) אתר של משחקי חשיבה וזכרון ותרגילי זכרון המיועדים בדיוק לחולי אלצהיימר ,משלבים קלים לשלבים יותר קשים במקצת. הורדתי משחק אחד לדוגמא ואני חייב לומר לכם כי נהנתי מאוד ,שילוב של מוסיקה ותרגיל זכרון במשחקים. שימרו לכם את הקישור במועדפים ותורידו משחקים ככל שניתן ת המשחקים להורדה הם חינם. בהצלחה ושבת שלום גרשון

ענתי44

New member
תודה גרשון../images/Emo140.gif

האתר נראה לי מצויין. אני ממליצה לכולם לגלוש ולקרוא.

אירילה

New member
גם שפע המשחקים שניתן להורדה

כבר התחלתי אפילו אני לשחק.......

justme007

New member
../images/Emo195.gifשמתי לב למשהו.

שמתי לב שאמא אוהבת לשחק במשחקים שהיא מכירה ויודעת את החוקים. משחקים חדשים שהיא צריכה ללמוד או לחשוב מעצבן אותה ואין לה סבלנות כי היא ישר נלחצת. למזלנו כל החיים שיחקנו במשחקי חברה, כך שהיא זוכרת טוב מאוד את החוקים של המשחק ומרגישה בטוחה. שמתי לב לעוד משהו, עדיף לשחק רק שני שחקנים, כי שמוסיפים עוד שחקן אז היא הולכת לאיבוד כי קשה לה לזכור מתי הגיע התור שלה ושיש יותר מידיי "חיילים" על הלוח אז היא מבולבלת. אז מהנסיון שלי כדאי לשחק תמיד 1 על 1 במשחק מוכר. במידה וזה לא משהו מוכר אז זה קצת בעיה - לפחות לאמא. אני אנסה בכל זאת את האתר ששלחת, אולי אני אופתע.

ענתי44

New member
קשה להם ללמוד חוקים חדשים

הרי הדבר הראשון שנמחק זה הזכרון המיידי ולכן הם שוכחים את החוקים החדשים וחשים מבולבלים וכעוסים בעוד משהו שכבר שיחקו ויודעים היטב גורם לתחושת ביטחון, הם נרגעים ונהנים מהפעילות החברתית. באירוע המוחי של אמא ניסו בשיקום ללמד אותה להיעזר בהליכון כדי לשמר לה את ההליכה אבל אז היה אירוע קטן נוסף והיא שכחה את כל מה שהקנו לה.

ענתי44

New member
כבת של חולת אלצהיימר

נראה לי שרצוי שגם אני אתחיל לשחק ולאמן את מוחי.... אם לא יועיל לפחות יעביר את הזמן
אגב גרשון קיבלת את הההצעת הסברה שלי? שלחתי לך היום.

justme007

New member
ענתי - משחק חשיבה חמוד, תנסי../images/Emo28.gif

מצא את ההבדלים, גם משחק שכל המשפחה שלנו משחקים: http://www.x-woods.com/games/differences/loader.swf מראים כל הזמן 2 תמונות שנראות זהות וצריך למצוא את ההבדלים.

אירילה

New member
קיבלתי ואני כרגע מעבד את המסמך

סופית ,אפיץ לכם אותו במייל ויש להגיש לי השגות עד יום שני.

zs1957

New member
אתר תרגול משחקים אלצהיימר.

היי גרשון, תודה על האינפורמציה אודות האתר. זה אתר מעולה,גלשתי ונהנתי. ממליצה לכולם להכנס לאתר. זהבה שחם

למעלה