ביטוח חיים+מבנה למשכנתא

../images/Emo91.gif ביטוח חיים+מבנה למשכנתא

שלום לכולם, האם מישהו עשה סקר בנושא היכן הכי זול
מראש לימור

Lucciano

New member
זה דיי משתנה בהתאם ל..

פרטים אישיים כמו גיל, סכום משכנתה, מצב בריאותי, מיקום הנכם, מצבו וכו'. אבל ממה שאני מצאתי הכי זולים בשוק זה מנורה, למרות שהייתי שם לב לאותיות הקטנות שלהם... אישית, ביטחתי בהפניקס.

מאמן1

New member
יותר זול עם שירות טוב בהרבה

צלצל ל AIG כיום הם אפילו מוכנים לתת שירות VIP ולשלוח נציג אישי אליך הביתה. הם לא משלמים עמלה לסוכן ביטוח, לכן הם הכי משתלמים. שירות מסביב לשעון. מומלץ. אישית בגלל גילי המופלג, החיסכון שלי בחלק הביטוח חיים לא היה משהו, אבל יש לי חיסכון משמעותי בביטוח הדירה, השתתפות עצמית הזולה ביותר בשוק, ואני גם מקבל הנחה בביטוח הרכב.

sabelotodo

New member
מקווה שאף פעם לא תיצתרך אותם...../images/Emo4.gif

כי מסכן האדם שתובע את החברה הזאת....בלי סוכן,בלי יעוץ....זה אתה מול החברה......... הכי חשוב בביטוח זה הכיסוי.......

דרינוש

New member
סקר בנושא...

עשיתי כזה דבר. בהתאם לנתונים שלי יצא הכי זול ב- 9000000. אבל כשפניתי אליהם בנושא ביטוח רכב, הצעה שלהם היתה כפולה ממה שאני משלמת עכשיו. אז בכל זאת כדאי לך לבקש כמה הצעות מחיר מכמה חברות.

מאמן1

New member
שאלו לגבי משכנתא , נכון?

בביטוח המשכנתא AIG הכי טובים. לגבי רכב, הבנתי שזה תלוי גם בנהג או כמה נהגים וגם באזור מגורים, יש ערים שבהם גונבים יותר. מעבר לכך, לא יודע הרבה על ביטוח רכב, אני נוהג ברכב חברה.

דרינוש

New member
נכון

AIG ואישי ישיר יצאו לי בזמנו אותו דבר בביטוח דירה. אבל גם בדירה זה חשוב מה הגודל, איפה נמצא, אם רוצים לעשות ביטוח תכולה, האם בעלי הדירה בריאים ולא מעשנים... בקיצור הרבה פקטורים.

למעלה