גרבי משחק

n i s h a

New member
../images/Emo91.gif גרבי משחק

קבלנו מתנה חמודה
: גרבי משחק (מצרפת כמה תמונות). עכשיו, כשרועי התחיל לבעוט ברגליים במרץ, וגם מתחיל לקרב אותם לפנים - זה פשוט משחק נהדר. זה גם עושה רעש וגם נעים למגע - ממש אחל'ה.

אביעוז

New member
גם עוז משחק ברגליו

הוא שוכב על הגב ומקפל את רגליו ונהנה מכל רגע. לפעמים בעזרת זה הוא הופך את עצמו על הבטן.בקרוב יתישב לבד,נראה לי. אגב שאלה:היכן ניתן לקנות גרביים כאלה?

n i s h a

New member
מממ....

לא יודעת. קיבלנו מתנה ואנחנו בניו זילנד. [זה של חברת HQ BABY] בן כמה עוז? האם מתהפך גם מהבטן לגב? רועי עוד לא מתהפך, אבל אולי זה יהיה ה'טריגר'...

אביעוז

New member
עוז כבר בן שמונה וחצי חודשים

התהפכות מהבטן לגב פחות נפוצה אצלו כרגע אבל זה עוד יבוא. לגבי הגרביים אני אחפש בחנויות בארץ.מגיע לילד שלנו פינוק.

niniv

New member
אפשר להשיג בשילב,

ברב קט ובראש העין ב"טוב לי לתינוק" ונדמה לי שגם ב"טויס אר אס" אחלה צעצוע !!!

אביעוז

New member
תודה לך רינת

בדרכי הביתה אכנס לסניף הקרוב של שילב ואחפש.זה יהיה אחלה מתנה לעוזיזון(זהו כינוי של עוז). חג שמח !! מועדים לשמחה !!

מתרגשת

New member
איתן... זה שילב אוטומטי עולה 50%

יותר... אתה לא יודע
אני פשוט לא נכנסת לחנויות של שילב אלא אם כן אני מחפשת משהו ספציפי. אני קונה בחנויות אחרות ובשילב רק דברים של טייני לאב.

nngr

New member
המחיר הוא 22 ש"ח ברה"ע

יש צעצוע לרגליים וצעצוע לידיים מחיר כל סט 22 ש"ח

אביעוז

New member
בוקר טוב

בערב החג נכנסתי לשילב כהמלצתך והתענינתי בגרבי-משחק. המחיר היה 35ש"ח!! ממש מחיר מופקע!! כולה גרב.

אמא לא המליצה על שילב

היא פשוט אמרה שאפשר להשיג את זה שם... אני בכל אופן קיבלתי את זה במתנה מדודה אורית, ככה שזה לא עלה בכלל (ככה אמא אומרת ולא-יודע מה זה אומר...) בראש העין זה בטח יותר זול, ככה אני יודע, כי אנחנו הולכים לחנות הזותי כל הזמן כי אמא אומרת ששם משלמים על דברים הכי קצת כסף...

ליובל קניתי כשהיא היתה בת חודשיים

וזה עזר לה מאוד להכיר את הרגליים קניתי בטויס אר אס ב24 ש"ח ויש של למאז ב34 משהו כזה. מאוד מומלץ זה מפעיל להם את קשר עין רגל ומלמד אותם שיש להם גם רגליים ולא רק ידיים

26יפעת

New member
אני חשבתי שזה לידיים...

גם אני קיבלתי במתנה ושאלתי למענכם - החנות היא בירכא והיא בכלל מאוד ממולצת כי הכל שם בזיל הזול. (כמובן למי שזה קרוב לו...)

טאש

New member
מה זה התמונות המצונזרות האלו?

איפה החיוך של רועיקי?

n i s h a

New member
מה לעשות...../images/Emo35.gif

לאמא של רועיקי יש בעיה לפרסם את תמונתו ברשת.... אבל - אמא של רועי מאוד שמחה שלאמא של נדבי אין את אותה הבעיה... איזה בובי ענק שהוא!! [קניתם לו כבר מיטת נוער
]

טאש

New member
../images/Emo8.gif

כיוון שבינתים נדבי ישן בלול זמני שקיבלנו (זמני זה הרי תמיד הכי קבוע) יש לי הרושם שהמיטה הראשונה שנקנה לו תהיה מיטת נוער.....
לכפרגל של רועיקי

למעלה