דחוף דחוף דחוף - מוהל רופא

argurevich

New member
../images/Emo91.gifדחוף דחוף דחוף - מוהל רופא

מתלבט ומבקש לדעת מי התנסה עם המוהל רופא ד"ר ג'קסון

לפי מה שאני שמעתי הוא המוהל המומלץ

ביותר, כי הוא כירורג. יש לי דוד רופא וזה השם שהוא המליץ לאחותי עליו, אבל הוא לא היה פנוי אז לקחנו את ד"ר צצקס שהיה מעולה.

ד"ר גונן

שמעתי על ד"ר ג'קסון וד,ר צ'צקס, בעיקר פה בפורום. מחברים שלנו שמענו על ד"ר גונן ועשינו אצלו. היינו מאאאאאאאאד מרוצים.

lulyK

New member
גם אנחנו הלכנו לגונן

בעקבות כל מי שאנחנו מכירים בערך
. היה לי חשוב לבחור רופא כירורג עם שפע של נסיון. עשיתי המוני חיפושים באינטרנט והוא זה שהיו עליו הכי פחות תלונות (והכי פחות משמעותיות מבחינתי - קשורות בעיקר ליחס שקבלו ההורים). על ג'קסון אני לא יודעת כלום, אבל על צ'צ'קס מצאתי בזמנו הרבה הודעות מרתיעות.

טליאור

New member
בדיוק מה שלוליק אמרה

היה גם אצלנו רק קחי בחשבון שחודשים אח"כ עוד עשו אצלנו את החישובים כמה הוא מרוויח לדקה...

ליאתיש

New member
שמעתי שיש לו בעיות בעיניים

זו שמועה שמתרוצצת בזמן האחרון. שהיה לו בעייה בעיניים, ולכן הוא פרש, ואחרי זמן קצר - חזר. לא יודעת אם הבעייה נפתרה או לא... אנחנו עשינו אצלו לפני חצי שנה. מרוצים? החיתול נדבק לו לאיזור הפצע, למרות ששימנו ושימנו - והיה הרבה דם...

1שילגיה

New member
שאלה לאלו שהיו אצל ד"ר גונן ../images/Emo26.gif

הרי הוא מוגבל לעד 10 אנשים בחדר. זה אומר שאנחנו צריכים לוותר או על האח/אחות או על הסבא והסבתא, כי אין מקום... זה ממש בלתי נסלח. זה השיקול היחיד שלא לעשות אצלו. אומנם אנחנו משפחה מאוד קטנה (לי יש אחות, לבעלי יש אח), וכמובן סבא וסבתא משני הכיוונים, איך אפשר להסתדר כך?

לקש

New member
אנחנו היינו אצלו לבד - בלי אף אחד

אם החלטתם שהוא הטוב ביותר בשבילכם אז השיקול של האורחים לא רלוונטי. עשינו אצלו את הברית לשני הבנים. לגדול הוא בא הביתה (זה היה לפני יותר מ-10 שנים) וגם אז לא היו יותר מ-10 אנשים (וגם אותם גירשתי 10 דקות!!! אחרי הברית). את תברכי על הרגע בו תהיי לבד עם התינוק ברגעים הלא נעימים האלה...

1שילגיה

New member
אצלינו זה בן ראשון, נכד ונין ראשון

איך אפשר להחמיץ מישהו? אני ממש אובדת עצות...

לקש

New member
שוב, אם חשוב לכם לעשות אצל ד"ר גונן

אז תסבירו למשפחה שבחרתם את המוהל הטוב ביותר, ושאתם לא מוכנים להתפשר, ואל תזמינו אף אחד לחיתוך. שיבואו יום אחרי אליכם הביתה. אני חושבת שטובת הילד יותר חשובה מהזמנת המשפחה. כל הסיפור זה פחות מ-20 דקות, אני לא מבינה למה כ"כ חשוב לאנשים להיות נוכחים בהליך הכירורגי... אם זה בן ראשון אז יהיה גם "פדיון הבן" אם אני לא טועה. אז הנה טקס קצת יותר סימפטי כדי לשתף את המשפחה המורחבת.

mevav1

New member
שיוווו זה יום הולדתי../images/Emo6.gif איזה קטע...

וואו..איזו ילדה טובה תהא לך..חכי ותראי כשתגדל מעט איך היא תהא... איזה כיף..

lulyK

New member
במשפחה שלנו אין בעיה להסתדר.

הסברנו שמותר לנו להזמין רק 10 אנשים (ואני עוד רציתי חברה טובה שתתמוך בי, אז הלך עוד קרוב משפחה
) והיה מי שהתנדב לא להגיע לחיתוך. אם במשפחה שלגכם זו בעיה, הייתי הולכת רק על אבא אמא סבא סבתא, ומזמינה את כל השאר אליכם הביתה אחר כך.

1שילגיה

New member
בגלל שהמשפחה שלנו קטנה

ויש לנו רק את הגרעין, נוצר מצב שבהגבלה הזו: 2,3 אנשים לא יוכלו להכנס, ואין לי כוחות נפשיים להתחיל "לבחור" מי חשוב יותר... סבתא שלי או שלו
, בקיצור חייבת אלטרנטיבה. נראה לי שג'קסון יכול להיות הפתרון... הוא גם רופא מוהל

הראלולי

New member
המשפחה שהיתה לפנינו אצל גונן

הגיעה עם יותר מ-10 איש ולא שמעתי שהוא אמר להם משהו אז אם יגיעו 13 במקום 10 אנשים לא נראה לי שזו בעיה. (בכל מקרה אפשר להתקשר ולשאול את המזכיר שלו)

מצטערת שלא הלכנו לגונן...

אנחנו לפני ניתוח תיקון לגדול נצטרך גם לקטנציק.... גונן מס' 1.

למעלה