הוא מגיע

../images/Emo91.gifהוא מגיע../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

בשבוע הבא בין ה8 ל10 יתקיים שוק המעצבים בנמל תל אביב מומלץ!!!

Adi15

New member
זה הדבר הזה בשקל../images/Emo35.gif

כי אמרו שיש עכשיו איזה יריד או משו שהכל בו בשקל... זה זה
ומישו שמע על היריד הזה

חחחחחח בר...

אפשר לשאול את אור כ חחחחחחחחחחחחח
יש לנו ילדה בכיתה שמכירה אתתתת כלל החנויות הזולות האילו "הכל בשקל" "זול פה" "חינם פה" "הכל בדולר" "כלבו דדוש" ועוד מלא חנויות כאלו.. חחח שווה לנסוע איתה לשופינג
תחזרו הבייתה עם חמישים חולצות ו10 מכנסיים חחח וגם זה המבין יבין (בר)

i l0ve u

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן אה....

זה לא היריד בשקל.

יריד בשקל מסתובב ברחבי הארץ ולפי מה שהבנתי הכניסה אליו עולה שקל. (יש שם הופעות, דוכנים וכו'..) שוק המעצבים הוא "שוק" שנפתח בהאנגר פעם בשנה ובו מציגים מיטב מעצבי ישראל הפחות מוכרים (למרות שתמצאו שם גם את יוסף וכו') את הקולקציות שלהם. שווה לבוא לבקר כי גם יש הנחות. בנוסף יש קולקציות של בוגרי שנקר, תצוגת אופנה (אם אני לא טועה) ודוכנים למיניהם (מזון, אקססוריז ושאר חמוצים במלח) בהחלט שווה לקפוץ לבקר. (אני אהיה שם ביומיים הראשונים, אם לא יהיו שינויים)

i l0ve u

New member
איזה טימטום....

יריד שעולה שקל... וואי ואם אין לי שקל אני לא יוכל להיכנס? חחחח מה יש ביריד שקל הזה? שווה כניסה?או שעדיף לקנות בזה קרטיב?

שמעו...

זה בכלל אבל בכלל לא טימטום. היריד הזה נוצר עקב המצב הכלכלי בארץ. זה כמו שיש את כל פסטיבלים למינהם שמה לעשות אין לאנשים כסף להוציא על זה אז זה כביכול מחיר שמתאים לכולם אבל לכולם וגם ה"עניים" שבינינו יכולים ללכת. ועם תשימו לב היריד הזה נמצא בדר"כ כלל בשכונות מצוקה כמו הקטמונים בירושלים או שהוא היה עם אני לא טועה באופקים וכו'. אז בבקשה תפסיקו להתנשאות מעל אחרים...!

אבל תחשבי..

זו הוצאה קטנה שלבעלים של היריד זו הכנסה גדולה.. תארי לך כל אחד מביא שקל ובאו אלף אנשים אז הוצאנו שקל (שזה ממש כלום) וביחד הגענו לאלף שקל
זה דיי הרבה לא
אז תחשבי שאלפיםםםםם מגיעים לדברים האילו..

מתוקה...

"וואי ואם אין לי שקל אני לא יוכל להיכנס? חחחח מה יש ביריד שקל הזה? שווה כניסה?או שעדיף לקנות בזה קרטיב?" זהו התנשאות! שאגב ההכנסות האלו של היריד הולכות לתרומה.

i l0ve u

New member
טוב לדעת....

מה התנשאות במה שאמרתי בדיוק?? חחחח כולה שאלתי מה יש ביריד מה אתה מעוות כל מה שאני אומרת... תסביר לי צה התנשאות בזה?? התלהבתי שיש לי שקל.? מה אתה רוצה?

שוק המעצבים נפתח פעמיים בשנה

אומרים שיהיו בו 55 מעצבים, גם מוכרים וגם חדשים כניסה עולה 10 ש"ח

אז פעמיים, My mistake ../images/Emo9.gif

הייתי לפני כמה שנים. בהחלט שווה לבקר.. במיוחד לאלה שאין להם משהו יותר טוב לעשות

למעלה