הזמנה לפורום חדש

../images/Emo91.gifהזמנה לפורום חדש

שלום לחברים, הרמנו בימים האחרונים פורום חדש שענינו בירור "הזהות העברית" . ההיא שהתקיימה כאן כ-1300 שנים רצופות ובטרם החלה להתכסות בנשל היהודי הפרושי ההלכתי. הזהות שינקה את קודכס הערכים שלה משפת הדיבור והמחשבה והיתה אוטנטית הרבה יותר מהזהות המוטלאת הקרויה היום "יהודי" נשמח להפוך ולדון בה בפורום www.amasa.co.il/forum בברכת חברים, דוד העורך

habad1

New member
../images/Emo91.gif

הרבי מלובביץ מלך משיח שליט''א אומר בשמחת תורה תשי''א[1951] ללכת לבתי כנסיות ולומר את דברי הגמרא שמשה רבינו לא מת, הרבי אומר על הרבי הקודם של חב''ד הריי''צ ברבים טו'תמוז תשמ''ה[1985] וזה מוקלט בוידיאו הרבי ריי''צ חי בגשמיות יותר חי יותר בריא יותר רענן ,הרבי שליט''א אמר על עצמו שהוא משיח לנצח וחי בגשמיות לנצח ברבים זה מוקלט בוידיאו,הרבי אומר בספרו ספר השליחות עמ'274 הוצאת ספר תשמ''ז על הרבי ריי''צ שמי שהוא שליח שלו יכול לראות את הרבי ריי''צ בהקיץ בגשמיות, שרון הביתה

דקדקן

New member
אנא,

קח את ההבלים הללו למקומות יותר אטרקטיבים ואל תטריד.

ספרא

New member
תצא בחוץ!

עובד-אלילים נקרופיל שכמוך! קח את המלך המסריח שלך, משיח-שקר (כדברי הרב שך) מטעם עצמו ומטעם חסידיו השוטים, ואת הקש-וגבבה שהעמסת לתוך פורומנו הקדוש, ולך מכאן - לא הביתה, כמו ששלחת את ראה"מ, אלא אל מקומו של הלובאביטשער!

ש ק נ א י

New member
../images/Emo32.gifאלדד! איזו הפתעה, לא היה לי

מושג שאתה מנהל גם את הפורום הזה. נכנסתי לכאן מפני שאני אוטוטו מתחילה את הקורס הראשון שלי בבלשנות (מבוא לבלשנות באוני' הפתוחה) והחלטתי לרחרח קצת אצל המומחים. אז מגניב, בטח "נפגש" גם כאן. ---------------- לחברי הפורום: מקווה שההתפרצות שלי לא מפריעה לאף אחד.

Eldad S

New member
../images/Emo32.gif התענוג כולו שלי, ולמעשה -

של כולנו!
את מוזמנת לתרום מן הידע שלך, מן הניסיון ומן הלימודים שאוטוטו מתחילים.

meitush123

New member
איך אתה מצליח

לנהל כ"כ הרבה פורומים בו זמנית? כל הכבוד!

Eldad S

New member
מיתר,

ראשית,
שנית, עם חברים כמוכם, עם ידע עצום ותרומה אדירה לכל אחד מהפורומים - זה פשוט כיף. בעצם, בעוד שבוע אני מתחיל שירות מילואים, ואז לא אוכל להיכנס כל יום מספר רב של פעמים, כמו קודם, אלא פחות, היות שבמשך חלק הארי של היום לא אהיה ליד מחשב.

למעלה