היום בשעה 01:25 או יותר נכון, מחר, משודר בערוץ MGM המנסרים 2 ... מאוד מומלץ!
M miss i New member 12/2/04 #1 ../images/Emo91.gif היום בשעה 01:25 או יותר נכון, מחר, משודר בערוץ MGM המנסרים 2 ... מאוד מומלץ!
I i love usa New member 12/2/04 #2 תודה!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט חייבת לראות אותו אני מקווה שחברה שלי תקליט לי (למרות שאמרו שהמנסרים 2 הוא חרא) אגב איזה עוד סרטים יש?????????
תודה!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט חייבת לראות אותו אני מקווה שחברה שלי תקליט לי (למרות שאמרו שהמנסרים 2 הוא חרא) אגב איזה עוד סרטים יש?????????
ד דויד בן משה New member 12/2/04 #4 הוא לא חרא. הוא פשוט מאוד חולני עד שזה יכול להראות לאנשים דבילי. אני אהבתי אותו. והסרט היום.
I i love usa New member 12/2/04 #3 רגע לא הבנתי זה היום או מחר?? או היום בלפנות בוקר שזה בעצם יוצא שכבר יום שישי????
P pertal New member 12/2/04 #5 הוא חרא..... עברתי את "החוויה" של ל לראות אותו עם הפורום חחח זתומרת מפה הכרתי את הסדרה... תאמיני לי, הוא יותר הומור.... כבר שכחתי איך קוראים לאח של בבה.... טים טם?? חחחחחחחחח אבל זה מצחיק......
הוא חרא..... עברתי את "החוויה" של ל לראות אותו עם הפורום חחח זתומרת מפה הכרתי את הסדרה... תאמיני לי, הוא יותר הומור.... כבר שכחתי איך קוראים לאח של בבה.... טים טם?? חחחחחחחחח אבל זה מצחיק......