המלצה
!!!

Lorly

New member
../images/Emo91.gifהמלצה../images/Emo91.gif!!!

Green day in Reading Festival 2001 פאק. כרגע סיימתי לראות את ההופעה הזאת ואני באטרף *אש בעיניים* הופעה אדירה, מדהימה. פשוט אין מילים. אבל למרבה הפלא - אני אפרט P: וובכן, גרין דיי מרעידים/קוטלים (לא מצאתי תיאור יותר טוב) את הבמה. פשוט ענק מה שהולך שם. בילי נראה כאילו שהוא חווה התקף פאניקה, אפילפסיה ואורגזמה בבת אחת, מייק נראה כשילוב בין רקדן היפר-אקטיבי ושוחט חתולים מובהק וטרה נראה חרמן, עד לסוף ההופעה שבו הוא מחיה את צדדיו הוונדליסטיים ומחליט לשרוף את התופים על הבמה. אכן, מחזה מרהיב. גרין דיי מבצעים (בצורה פאקינג אדירה) את הלהיטים הגדולים שלהם ובין היתר גם קאבר לשיר של operation ivy. את השיר waiting בילי ג'ו מקדיש לטיילור הוקינס מה"פו פייטרס" (/m\) כמו כן, בילי ג'ו מזייף אורגזמות, מקלל הרבה, מלהיב את הקהל ושופך מים. הם גם מעלים 3 בחורים על הבמה (שאחד מהם BJ מנשק - יאמי) ומבצעים יחד איתם שיר. אה, ויש גם איזה איש עם חצוצרה שמחופש לדבורה שמתהלך שם |: סה"כ זה ממש ממש ממש ממש ממש ענק (אני לא טובה בתיאורים) ואני ממליצה לכולם לראות זה! הורדתי את זה דרך סולסיק עם מילות החיפוש "green day live" ומי שרוצה שאני אעלה את זה שייקח בחשבון שזה באורך של שעה ושוקל 105 MB. ועכשיו רבותיי, אני הולכת לטבול את היד במים קרים כדי להחליש (?) את הכאב מה- air guitar & drumbs שעשיתי במשך כל השעה. בילי ג'ו, תעשה לי ילד :) ובנימה זו, אני אפרוש. אל תנצל"שו את זה, זונות :X

Lorly

New member
אני מבטיחה שאני אעלה יותר מאוחר ../images/Emo4.gif

ketas

New member
נשמע מדהים

בקשה תעלי את זה...אני אהיה אסירת תודה לנצח

ketas

New member
סוגדת-סוגדת-סוגדת ../images/Emo47.gif

למרות שאני לא רואה קישור בינתיים

EnglandHooligan

New member
הופעה מעולה !

יצא לי לראות אותה ב 2001 בטלויזיה ואיי ישחכתי כבר איך היא נראת אני רק זוכר שבילי אומר the guy who standing on top of the crowed can play? k drag his ass up here ... ואז הוא יורד על הבסיסט קצת ... הופעה מעולה ! שווה הורדה אחת ההופעות שאני יותר אוהב של גרין פשוט שיחקו אותה בזמנו בתקופה הזו היה כיף לראות אותה

Lorly

New member
חחחחח כן XD

הוא גם התחיל לקלל את האבטחה כי הם הסתירו לו את הקהל. הו, בילי. איזה פה מטונף יש לך D: אישים ואישות, אני אעלה את ההופעה מחר. אני לא בבית עכשיו והאמת שאין לי ממש כח להעלות את זה היום. אז... אמ... נו. שקט.

ketas

New member
../images/Emo3.gif לא צריך טובות...הורדתי בעצמי

עוד לא יצא לי לראות אז אני לא בטוחה שזה זה...אני לא מצליחה להעלות את זה כקישור...אבל מי שרוצה שיכנס אליי לאיסיקיו 287-662-013 אני אשלח לו בכיף

GD ROCKS

New member
את יכולה לשלוח לי?

הוספתי אותך אבל את לא מתחברת. אני מחפשת שנים את ההופעה הזאת.

Lorly

New member
../images/Emo18.gif מי שרוצה את ההופעה../images/Emo18.gif

אני מצטערת, אבל אני לא מצליחה להעלות את ההופעה לאינטרנט. ניסיתי דרך you send it וזה פשוט נדפק. מי שמכיר אתרים אחרים מוזמן להגיד לי אילו. ובינתיים אתם יכולים להיכנס אליי למסנג'ר, ואני אשלח לכם. אני אהיה מחוברת כל הלילה אם צריך :) [email protected] ושוב סליחה שלקח לי כ"כ הרבה זמן.

ketas

New member
את כבר לא מקורית ../images/Emo3.gif

אני כבר הצעתי לשלוח לאנשים...ובדיוק עכשיו אני שולחת למישהי

למעלה