המלצות על אדריכלים

shelegel

New member
../images/Emo91.gifהמלצות על אדריכלים

אני כרגע נמצאת בשלב שלפני חתימת חוזה על מגרש באזור חדרה, ואשמח לקבל המלצות על אדריכלים באזור השרון, בעלי נסיון בבניית בתים צמודי קרקע עם זיקה לעיצוב פנים.(ורצוי עם מחירים שפויים) ועם יש עוד קוראים שנמצאים באותו שלב או אחרי אשמח לטיפים מכם. בתודה מראש

תותי44

New member
גם אני אשמח להמלצות על אדריכלים

קנינו מגרש באיזור עמק חפר מחפשת אדריכל עם רקע בעיצוב פנים סיגנון הבניה שאנחנו מחפשים הוא כפרי חם -בית עם גג רעפים עם גלריה מחכה להמלצות תודה

איריסג

New member
יש לי יש לי יש לי!

אדריכלית - חיה מסינג. היא אדריכלית נהדרת. דווקא אין לה זיקה לעיצוב פנים , מהבחינה הזו שהיא לא תלך איתכם לבחור קרמיקות (ותכף נגיע למי כן) - אבל היא בונה המון המון המון באזור השרון בכלל, ואזור לב השרון / עמק חפר בפרט. היא מאד לא יקרה ומאד מומלצת. היא בנתה את הבתים של שני זוגות חברים שלנו, ושל עוד מכרים של ההורים של האיש שלי - ועשתה עבודה נהדרת. אם אתם ממש רוצים השלמה לעניין עיצוב הפנים - הקומבינציה האידאלית לטעמי, היא לשלב מעצבת פנים כבר בשלבי התכנון הראשוניים, לחיה אין שום בעיה עם זה, נהפוך הוא (היא לא מהאדריכלים שמלאים באגו של עצמם, היא מאד פתוחה לעניין הזה) - ולדעתי (ועשיתי על זה מחקר ארוך ומתיש) - שתיהן ביחד יעלו לכם כמו (ואולי אף פחות) מהרבה מאד אדריכלים אחרים שעושים רק אדריכלות או ממעצבים שעושים רק עיצוב. למעצבת הפנים שלי קוראים תמר שניידר, ואת הטלפונים שלה ושל חיה אני אשמח לתת לכם אם תשלחו לי מסר...

בינא

Member
המלצה על צמד אריכליות

העוסקות באדריכלות ועיצוב פנים: מירית שטרן אשוח ואיקה דוידס סרוק מירית: 054-4565800 איקה:052-8528950

אחד ל1

New member
אחת עם סגנון ורמה גבוהה

נופי רותם. 04-6291161 052-2952159 אדריכלית ומעצבת. לא תכננה לי, אך ראיתי מספר עבודות שלה, וזה קנה אותי. ממליץ לצור קשר, להפגש ולראות מספר בתים שעצבה. חלק מהם מככבים במגזינים כגון 'בנין ועיצוב'. בהצלחה

קורנישו

New member
אשמח להמליץ

במסר על משהיא צעירה יחסית בתחום, מאוד מוכשרת, יצרתית ולא יקרה

shelegel

New member
תודה על הטלפונים והיעוץ

אני כבר נורא רוצה להתחיל בבניה, אני עדיין לא חתמתי על מגרש הכל עדיין בטיפול אצל העורכת דין שלוקח לה המון המון זמן לבדוק ולסגור דברים, אני מקווה שהכל יצא לטובה ושהיא יודעת מה היא עושה, המגרש שייך למנהל מקרקעי ישראל ולכן צריך לבדוק הרבה דברים למרות שייש קבלות ואישורים על הכל. אבל עדיין אני מחכה ובזמן הזה אני מתחילה להתלבט עם המגרש הזה הוא באמת המגרש הנכון.

למעלה